אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לצורך העניין, נניח רדיוס 20 ק"מ סביב פוריה. לא כולל טבריה רבתי שהיא מבחינתי מחוץ לתחום. ילדים בגילאי יסודי. כרגע בדיקת התכנות ראשונית בלבד. מגורים = בשכירות (אם ייתמשך מעבר לכמה שנים, נחשב מסלול מחדש). מה אני צריך לדעת? אני מניח שברשימה שלי יהיו קיבוצי עמק הירדן למיניהם, אלומות, פוריה-נווה עובד. קיבוצי דרום הרמה לצערי מחוץ לתחום, אני לא רוצה לשלוח את זוגתי לנסוע בעליות של מבוא חמה באישון לילה. יבנאל גם מחוץ לתחום מבחינתי, וכפר תבור לדעתי גבולי מבחינת מרחק/זמן. אודה לטיפים מועילים. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 927 צפיות
אהלן חבר'ה, אני מחפש המלצה לשואב אבק עומד, כזה שיתן עוצמת שאיבה שתהווה אלטרנטיבה ראויה למטאטא. רוב השימוש יהיה לשאיבת הרצפה, ומדי פעם להתמודדות עם החיבה הגדולה של הילדים לפורר במבה בחריצי הספה. אני לא מתלהב ממותגים, אף על פי שהשתמשתי תקופה בדייסון(v6) שהיה פשוט פנטסטי. הייתי רוצה לדעת איזה שואב נותן את הvalue for money הכי גבוהה. אז שוב, הדגש הוא על שואב אבק חזק, וכזה שיוכל לתת עבודה רציפה לשאיבת כל הבית(3 חדרים~60 מטר). התקציב הוא בערך 1000 שקלים, השואב יירכש באילת. באיחולי רצפה נקיה ואישה רגועה.
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי דיי הרבה נטגיבים ישנים, שהייתי רוצה להעביר אותם לתמונות במחשב. חיפשתי אצל דוד עלי (אקספרס) ומצאתי: https://www.aliexpress.com/item/1005002120704115.html האם לדעתכם זה שווה? יש גם גרסה יותר יקרה, שנראה שרק צבע המכשיר שונה: https://www.aliexpress.com/item/1068906823.html באמזון מצאתי סורק של KODAK אבל לפי התגובות נראה שהוא פחות או יותר מקביל לזה באליאקספרס: https://www.amazon.com/KODAK-Scanner-Convert-Negatives-Resolution/dp/B084NVRHYQ/ref=sr_1_3 למישהו יש ניסיון עם אחד המכשירים? יכול להמליץ על מכישר כלשהו או פתרון כלשהו? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 4 אלף צפיות
לפני המון שנים הכינו בייגלה רומני אמיתי. ללא מכונות, עבודת יד. על תנור עם אבני שמות. בייגלה קשיח עם הרבה מלח באחד הקצוות. אני זוכר את עצמי ילד קטן הולך עם אבא למשחקים של מכבי בקרית אליעזר ובחזור עוצרים יחד עם כל שאר האוהדים במאפיית הרשקו בחיפה בעיר התחתית (כל חיפאי אמיתי מכיר!) וואו איזה בייגלה רומני. יוצאים רותחים מהתנור והעובד משלשל אותם לתוך חוט וקושר. ימים יפים... המאפייה נסגרה לפני המון שנים ומאז אף אחד לא מכין אפילו משהו שמתקרב בטעם. הכל תעשייתי, רך, בלי המלח בקצה ובלי הקראנציות... לפני כמה שנים תוך כדי שיחה בעבודה מישהו זרק לי שיש מאפייה כזאת בקריות על אותו הקונספט וכך יצא שכל פעם שהייתי בסביבה הייתי קונה כמה, והאמת שאותו הטעם פשוט נס! א…
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלומות, יש לי קליינט בארה"ב שהתקין לאחרונה VFD מדגם Teco Westinghouse E510-202-H-U ע"מ לשלוט במערכת האוורור (extraction motor) אצלו בסדנה. הוא טוען שבתדרים נמוכים ישנה שריקה/whine מהבקר בזמן הפעלה, שאינה משפיעה על הביצועים ונעלמת אחרי סף מסויים. השאלה היא האם יש פילטר שיכול לטפל בתופעה הזאת, או שיטה אחרת שאתם מכירים שתוכל למנוע/לצמצם אותה. חד-משמעית, התופעה מגיעה מהבקר ולא מהמנוע. מדובר בוולטאז' שונה מישראל, אך אני מניח שהעקרונות זהים ולכן חשמלאי מנוסה (יש פה כמה) יוכל לתת חוות דעת על פתרון אפשרי. אם צריך פרטים נוספים - אשמח לשאול ולעדכן. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
- 14 עוקבים
- 20 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום רב, אני לא מצליח לפרסם בעמוד המתאים ומצטער ואודה מאד לקבלת עזרה מאחר ואני כבר מיואש לחלוטין! ברשותי מכונת כביסה של חב'קונסטרוקטה בת 3. אני מקפיד פעם בחודש לשטוף את מגירת נוזל הכביסה,לרוקן את הפילטר של המשאבה ולהפעיל אותה ריקה עם חומץ לבן בטמפרטורה של 90 מעלות על מנת לנקות אותה ולשמור אותה במצב תקין. מסתבר שכל זה לא שווה כלום מאחר ויש לי ריח נורא של ביוב מתוך התוף. הריח מתפשט בתוך חדר האמבטיה והכביסה יוצאת מסריחה. שטפתי את הסיפון,הוצאת את כל הג'יפה,שטפתי את הקו של הביוב,ווידאתי שצינור הניקוז לא נכנס עמוק מדי לתוך הסיפון. הכל לפי הספר. משהו לא יושב טוב כנראה וגורם למים המלוכלכים לחזור למכונה ולהסריח אותה. מדדתי את גובה צינו…
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
האם מותר לבעל דירה לבטל את האופציה שניתנה לשוכר כדי לחזור לגור בה?
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 669 צפיות
מנסה לעשות צ'ק-אין אונליין באפליקציה של ויזאייר. תעודת מתחסן של נוסע אחד עוברת, התעודה של הנוסע השמימופיעה כ"uvalid". ניסינו להדפיס שוב, ניסינו להפיק שוב באתר. לשווא. מישהו נתקל בעניין כזה? מה עושים? זה ההבדל בין ללכת לאיזורW לבין לעמוד שעות בתור לצ'ק אין.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני מחפש פתרון לבעייה שצצה לי , ואחת האפשרויות היא ללמוד לרתך. אבל אני לא יודע האם זה רצוי במקום היחיד שיש לי לעבוד בו- סדנה שהיא למעשה אחד החדרים בבית. אודה לעצות מהמנוסים בדבר.
הודעה אחרונה מאת nev, -
-
תיקון נגן דיסקים
מאת GaT- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הזמנתי מebay נגן דיסקים (tascam cd dj1) והוא מסיבה לא ברורה לא קורא לי את הדיסקים, הוא נתקע לרוב, מדי פעם מצליח לנגן איזה 10 שניות. אני כרגע בהתכתבות עם המוכר, הוא צריך לחזור אלי אם יש לו אחר אחר לשלוח. בכל מקרה, אני מנסה לבדוק אפשרויות תיקון, כיוון שאם זה בר תיקון, אני מעדיף לתקן ולנסות להתקזז עם המוכר. מחפש המלצה למישהו מהמרכז. אני מהרצליה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן חברים יש לי בעיה בהתחברות לפייסבוק,שדרכו אני מנהל בין היתר עמוד עסקי. נתחיל מההתחלה,הייתה לי תקלה בטלפון,בוצע hard rest,יש לי אימות דו שלבי בפרופיל,האימות היה דרך האפליקציה google authenticator . כמובן האפליקציה גם נמחקה ואיתה הקודים של האימות,אני לא מחובר משום מקום לפרופיל,אין גישה לפרופיל ולא יכול להוציא משם את הקודים הדרושים לאימות דו שלבי. אז אני מנסה להתחבר והוא דורש ממני את הקוד לאימות דו שלבי,שאין לי,אין אופציה אחרת לבחירה. הפרופיל האישי פחות מעניין יותר העמוד העסקי שאין לי גישה אליו,עכשיו איך לעזאזל לחברה כזו גדולה אין מינימום של שירות לקוחות? מי יודע כמה כסף נשפך במימון העמוד העסקי,מה עכשיו? אין להם LIVE CHAT,אין להם שום דואל שבו נ…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
האם אנחנו לקראת האטה כלכלית? האם הבנקים המרכזיים כבר איבדו שליטה על האינפלציה ומגיבים באיטיות? מה לדעתכם הולך לקרות ב2022 ? כמה זה ישפיע עלינו? אנגליה: הבנק המרכזי העלה את הריבית ב-0.15% ל-0.25% הפד יחתוך באגרסיביות את התמיכה בשוק. וצופה שלוש העלאות ריבית בשנה הבאה
הודעה אחרונה מאת BeBest, -
- 9 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המקרר של משפחה נזקקת הלך לעולמו. חברים מגייסים כסף כדי לקנות חדש. הסכום כרגע עומד על כ-1200 שח ולפי זאפ זה מאפשר רכישה של מקרר קטן יחסית (230 ל׳). לא מחפשים מפלצת, אבל מקרר ממוצע עובר את ה-300ל׳. האם שווה לנסות לנסוע לבבני ברק ולקנות בחנויות שפונות לקהל החרדי? המותג לא קריטי אבל כן רוצים אמינות (המקרר הקודם אפילו לא הגיע ל-5 שנים).
הודעה אחרונה מאת avargel, -
רכישת סינגל בארה"ב 1 2
מאת avargel- 6 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום חברים במסגרת גישושים ראשוניים בדרך להשקעה ראשונה בארה"ב בתקציב של כ100k$ כולל נלוות הכיוון הכללי הוא סינגל בבעלות פרטית, כמובן שאיתור רכישה וניהול בעזרת איש מקצוע יש ים אינפורמציה בגוגל וקצת קשה לסנן אשמח לשמוע ממי שעשה זאת, טיפים, המלצות לאנשי מקצוע בתחום, וכו' תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלומות, אודה לעזרה באיתור בסיס לשולחן בסגנון כמו בתמונה: עדיף במחיר שפוי... ראיתי כאלו במחירים של 1200 ש"ח וצפונה, במחיר הזה אני קונה שולחן שלם שיותר מתאים לצרכיי הייעוד: תיקון של שולחן שקיבל בטן כי אין לו תמיכה מלמטה. אני יכול לתקן את השולחן בצורה אחרת (הארכת הרגליים, הוספת קורות תמיכה מעץ) אבל יש לזה לא מעט חסרונות מבחינתי. גם הוספת עוד רגל היא לא אופצייה ברת קיימא. אם יש לכם רעיון אחר אני פתוח להצעות. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 897 צפיות
שלומות אחי הגדול הגיע לביקור בארץ אחרי 3 שנים ומחר אקח יום חופש להיות איתו. יש לכם איזו המלצה לחצי יום/יום כיף ברדיוס נאמר 50 קמ מחיפה? לא מחפשים מסלולים למיטיבי לכת כן חשוב לי לשלב נקודות למיטיבי לסת (חשבתי על מעיין הבירה). אודה לכל רעיון
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 999 צפיות
אהלן באיזור חודש מרץ החלפתי רואה חשבון. סוכם גם עם החדש וגם עם הישן, כי הישן יגיש את הדוח שהוא דיווח לגביו (2021). כרגע אני לא מקבל תשובות ברורות למתי זה יקרה, עם איזה שבלונה של - אפשר גם עד סוף השנה. האם זה מקובל/תקין? תודה
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן, חושבים לנפוש יחד עם הילדים (בת כמעט 6 ותינוק בן שנה ו-5 חודשים) בקיץ בסנטוריני. לפני שלוש שנים היינו במלון לאונרדו לאורה בכרתים וממש נהנינו (הכל כלול, בטן גב, פארק מים). בא לנו לחזור על זה הקיץ וחשבנו על סנטוריני. למישהו יש המלצה על מלון? תודה
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
ביטול עסקת תעופה 1 2
מאת mrmiki1234- 6 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אהלן כיף לרשום את הפוסטים האלה אחרי שנתיים של קורונה. קניתי לפני יומיים כרטיס טיסה שעלה 700 ש'ח מספק ישראלי. בתנאים של הכרטיס כתוב ללא ביטול. תאריך הטיסה בסוף החודש (30/5). ראיתי את אותו הכרטיס באתר של החברה בהרבה פחות. האם אני יכול לפי עסקת מכר מרחוק לבטל את העסקה הנ'ל עם הספק הישראלי? תודה!
הודעה אחרונה מאת dani666, -
היי עלתה השאלה 2 מכונות כביסה 9 קג של בוש לשניהם אחריות בוש היבואן הראשי/הראשון/המקורי ולא יבוא מקביל. אחת מיוצרת בתורכיה עם כיתוב בפולנית השנייה בגרמניה כיתוב אנגלית (לא יודע עם זה משנה משהו. יש מדבקות היום ) תורכיה יותר זולה ב 1000 שח כמעט. מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב חברים, נשרף לי פיוז של 50A בתיבת פיוזים בתא מנוע שאחראי על הגה כוח כמתואר בתמונה: לא ניתן להחליפו אלא אני חייב את כל התיבה עצמה. חיפשתי בכל מקום אפשרי, מצאתי רק בחנות חלפים אחת אבל המחיר יחסית יקר. צריך את עזרתכם הדחופה אם מישהו יודע לאתר את הפריט הנ"ל במחיר יחסית נורמלי. מספר מק"ט 6R0937629B תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת A3ro, -
- 8 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בשעה טובה רכשתי כרטיסי טיסה לארצו של הדוד סם. לי ולרוב בני המשפחה יש אייפונים 12/13 עם esim. מתכנן לרכוש חבילות גלישה של airalo לשימוש בesim. אני יודע שיש בעיית תאימות של תדרים בין מכשירים שמיועדים לשוק הישראלי לבין התדרים שבשימוש בארה"ב. מישהו יודע אם זה אפשרי להשתמש באייפונים שלנו לצורך שימוש באינטרנט שם? אני יודע שכשאחותי מבקרת בארץ עם האייפון האמריקאי שלה, אין לה בעיה, אבל אני רוצה להיות בטוח. עוד שאלה, נוחתים ב5:15 בבוקר בניוארק. מה הדרך הכי נוחה לחמישה אנשים להגיע למנהטן?
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום שמתי לב שכל התאריכים ששמעתי לאוקטובר נובמבר 2023 לא מתעדכנים לי בטלפון רק במחשב עשיתי בדיקה וטלפון כן עדכן תאריכים של מאי 2023 כל מה שהוספתי אחר כך הטלפון לא רואה והמחשב כן. למה?
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
לפתע פתאום כרעם ביום בהיר האיירפודס פרו לא נטענות כלל, מחוברות לחשמל ואין אור של טעינה לא באחריות כבר כנראה הקייס הוא לא קייס שנטען אלחוטי לא נפלו ולא קיבלו מכה כלשהי נקודות הטעינה נראות נקיות .. מישהו נתקל במקרה כזה או יש לו עצה כלשהי?
הודעה אחרונה מאת swiv, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נכנס לפורום ייעוץ רכב, מחפש MG - אפס תוצאות. מחפש ידנית ומוצא לפחות 2-3 ת'רדים המדיינים על הרכב הנ"ל. מה אני מפספס?
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 875 צפיות
חמי פורש לפנסיה לאחר עבודה של 16 שנה באותו מקום, ותוך כדי החלפת ח.פ. של המעסיק בתקופת ההעסקה. מחפש המלצה על רו"ח שגם לא יהיה יקר (הצבירה אינה גדולה) שיוכל לבדוק את גמר החשבון. תודה,
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 10 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה דעתכם על איכות המשקפיים האלה? נחשבים למותג איכותי ויוקרתי בטופ העולמי? מצדיקים את מחירן הגבוה? משקפיים עמידים מאיכות חומרים טובה שמחזיקים שנים?
הודעה אחרונה מאת much, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 884 צפיות
רוצה לקנות את הפריט הבא: (טרם הזמנתי) https://www.amainhobbies.com/traxxas-slash-1-10-electric-2wd-short-course-truck-kit-tra58014-4/p1221983 בוודאות יעבור במכס בגלל שמגיע עם שרות משלוחים. בחבילה יש שלט רחוק: Radio System: TQ 2.4GHz Radio System (2-channel) לא מצאתי את הפריט הזה ברשימת הפריטים שמותרים ליבוא אבל גם לא ברשימה של הפריטים שאסור. האם אני אצטרך אישור משרד התקשורת בשביל לשחרר את המשלוח הזה?
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היה לנו משחק בדיסק והתקדמנו בו לא מעט. השמירה שלו (game saved data) קיימת על הקונסולה. הורדתי את אותו משחק מה - PS STORE, אבל כשאני נכנס אליו אין לי אפשרות להשתמש בשמירה הקיימת ולהמשיך מאותו מקום שהיינו. אני כן רואה את השמירה ואת ההתקדמות שנעשתה באחוזים לפני שאני מפעיל את המשחק (בשלב שאני עליו - לפני שלוחצים PLAY). האם יש דרך להשתמש בשמירה גם על המשחק מה- PS STORE, או שחייבים את הדיסק כדי להשתמש בה?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 714 צפיות
ניסיתי בפורום האספנות, ללא הועיל. אולי כאן מישהו יידע לשפוך קצת אור: https://carsforum.co.il/topic/710089-עזרה-בבקשה-זיהוי-פנס-צבאי-ישן/#comment-6406434
הודעה אחרונה מאת ברווז,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,042 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- motior
- דאבל קלאצ
- Night Driver
- borsood
- BoazB11
- YULI1
- Supertigre
- lanosforce
- samg
- orsh99
- fishmanl
- yoni162