Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

@קיורטוש אוטומוטיבתיקון קטן - BSH הוא היצרן, נותן השירות הרשמי בארץ הוא C/S/B, והשירות טוב מאוד.

לא הבנתי מה אתה מנסה לתקן.
להבדיל מיצרנים האחרים הפועלים בארץ, שעובדים דרך זכיינים/יבואנים בלעדיים, בוש אוהב לשלוט בכל השרשרת, לכן הוא פועל ישירות בתור חברה מאורגנת בהרבה מדינות, כולל ישראל, סימנס זה הפרימיום (אודי), בוש (VW) וקונסטרוקטה (סקודה) זה המותג העממי שאני חושב שחוץ מישראל וצרפת רק במדינות בודדות משתמשים במותג הזה, שהדגש מחיר עממי.
https://www.bsh-group.com/about-bsh/bsh-worldwide
וזרוע השירות שלהם זאת חברת בת שלהם
https://csb.co.il/

פה עשו את רוב הטעיות יבואנים/זכיינים אחרים שעשו מיקור חוץ לשירות שלהם מול כל מני מעבדות פרטיות סוג ז', ומשלמים להם גרושים, לכן שם יש כל מני תופעות שיווק אגרסיווים ע"י אנשי שירות, כי זה המשכורת שלהם.
דוגמית, סמסונג היצרן יש להם אחלה מוצרים בתחום מוצרי צריכה, אבל שירות זוועה בגלל הסיבות שתיארתי 
https://www.electronics-pro.co.il/sherut

לפני 3 שעות, דני 9999 כתב:

הולך כנראה על הטורקי

היתה התלבטות אבל 1000 שח זה הרבה כסף במיוחד בזמן שיפוץ שצצים

כל מיני הוצאות.

כמו רוב הצרכנים, זה בסדר.
אכן לאזרח פשוט אין כלים להעריך עד איפה משלם על "מוצר" באמת ומאיפה זה קשקשת/דימוי/הילה של מותג ולשון חלקלק של איש מכירות 

לפני כשעה, דניאל1983 כתב:

לפני כמה שנים מוכר וותיק בטרקלין חשמל הדריך אותי מה כדאי לקנות מאיזה יצרן כדי להשיג איכות ואמינות מקסימאלית ולא לשלם יותר מידי ללא סיבה.

מקרר-שארפ

מיקרוגל- lg

מייבש כביסה- aeg/אלקטרולוקס

טלויזיה-סמסונג

מחשב נייד- dell

כול השאר- בוש/סימנס. הם טובים במיוחד במכונות כביסה, תנורי אפייה ומדיחי כלים וגרועים במיבשי כביסה.

אוסף של שטויות.
משווים תכונות של דגמים, וזה לא עובד גורף לפי יצרן, יש דגמים פח לכל המותגים שציינת, עד לרמה שאיך יצרן מרשה לכתוב את השם שלו על המוצר (יש הרבה יצרני OEM משנים שמייצרים להם)

לפני 46 דקות, om2 כתב:

מוכר ותיק אמר לי פעם שאין הבדל משמעותי בין טורקיה פולין או גרמניה 

כולם אותו מנוע. אותם הצירים צינורות. תוף וכו'.

כולם מיוצרים באותו המפעל

יש הבדל במי שחיבר את החלקים.

וחיבור חלקים אתה תראה גם ככה בשנה הראשונה

פחחחחחח
ללא ספק התיאור הזה ביחד "יש לי כזה בבית" הסלוגנים המובילים אצל אנשי מכירות, שתפקידו למכור איפה שיש לו בונוסים.

פורסם

נכון שיש דגמים חריגים כמו בכול דבר בחיים, אבל רוב המוצרים מהקטגוריות הספציפיות של היצרנים שפרסמתי כן מוצלחים.

אתה מכיר דגמים לא מוצלחים של מייבשי כביסה של aeg? או אולי מכונות כביסה לא מוצלחות של בוש?

לא שמעתי אף פעם  תלונות על מדיח בוש או מקרר שארפ

פורסם

אין שום הצדקה כספית או טכנית לרכוש מכונת כביסה תוצרת מילה כאשר במחיר של מכונה אחת תוצרת מילה ניתן לרכוש 2 מכונות תוצרת בוש בייבוא מקביל.

מכונה אח יכולה לשמש לכביסת בגדים צבעוניים והמכונה השניה לבגדים בצבע לבן.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 8 שעות, דניאל1983 כתב:

נכון שיש דגמים חריגים כמו בכול דבר בחיים, אבל רוב המוצרים מהקטגוריות הספציפיות של היצרנים שפרסמתי כן מוצלחים.

אתה מכיר דגמים לא מוצלחים של מייבשי כביסה של aeg? או אולי מכונות כביסה לא מוצלחות של בוש?

אני לא מדבר על משהו חריג. זה תקף לכל יצרן, ואת זה אומר בתור אחד שיש לי 20 שנה ניסיון בעולם הסיטונאי/קמעונאי בכלל ריטייל של מוצרי צריכה, אלקטרוניקה ומחשבים.
שלוש שנים פרשתי מהתחום ודקה לא מתגעגע, תאמין לי מכיר את כל מאחורי הקלעים של התחום הזה, עד לרמה של עלויות FOB, מי מייצר מה ובעיות בתחום הזה.

אני לא מתבסס על משהו כמוך, הסימוכין שלך זה הסביבה הקרובה שלך, יש לי אין סוף דגמים שהייתי יכול לתת לך, אבל לא רוצה לשבור את העולם הדימויים שלך, ואין לי מושג מה הדגמים החדשים, ומה שהיה לפני 3 שנים לא רלוונטי לדיון.
אבל אם מישהו חושב מדיח בוש גרמני,  אני זוכר עלה לי 3500 ש"ח לפני 12 שנה, ולא רוצה להתפגר, זה אותו מדיח מה שמיוצר בטורקיה או פולין, באמת אין לי מה להוסיף.
וכבר כתבתי, לבן אדם מצוי אין את ההבנה להבין מה ההבדלים, באיזה חלקים/רמות מצחיקות חוסכים כדי לקלוע לטווח מחיר...רק יכול להגיד שלפעמים קמעונאי מרוויח יותר על מכונה  ב-2200 ש"ח מאשר על 3200 ש"ח....כסף עושים על מוצרים נחותים, אבל עם הדימוי הנכון :D

פורסם
לפני 8 שעות, דניאל1983 כתב:

AEG מת מזמן. כבר די הרבה שנים זה הליין היותר יקר של אלקטרולוקס. 

מכונות לא מוצלחות של בוש? חפש במעלה השרשור הזה טוב, מכונה אחת (וגם תנור אפיה אחד) אינם מדגם, אבל מדובר במכשירי בוש שהאכילו אותי מרורים. הוחלפו לאלקטרולוקס, למרות שמכונת כביסה אלקטרולוקס קודמת גם היא הושלכה לאחר 4 שנים קצרות.

ולגבי המשפט האחרון - אני לא מפרק מכונות כדי לראות איפה יוצרה רצועת ההנעה. אבל החזרת אותי לצמיגאי שניסה לשכנע אותי לקנות רק צמיג סיני, ובשביל מה בכלל לקנות קונטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק משתף :)

השבוע הלכה לי מכונת כביסה פתח עליון אלקטרולוס אחרי 10 שנים (עם תיקון של 400ש"ח לפני 4 שנים). קניתי אינדסיט שכתוב בניירת תוצרת פולין ובמדבקה מאחורה תוצרת סלובקיה. נקווה שלא נתאכזב.

ד.א - נראה לי שבוש לא מוכרים, לפחות בארץ, פתח עליון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השנקל שלי, אם כבר זה נהפך להיות שרשור אנקדוטות- מייבש אלקטרולוקס, נקנה לפני לא הרבה שנים (3? 4? לא זוכר כרגע) שבק חיים פונקט בתום שנת האחריות. שימוש מתון ביותר (פעם בשבוע), כשהפילטר מנוקה אחרי כל שימוש.

מכונת כביסה בוש- נקנתה בתחילת המילניום (2003 אא"לט), לפני חצי שנה התחילה לעשות רעש מוזר (קרה פעמיים ולא חזר על עצמו), ליתר ביטחון החלפתי למילה ובינתיים לא מתחרט אבל כמובן שמוקדם מידי להגיד. בכל מקרה הבניה של המילה יותר מאסיבית (אפילו בהשוואה לבוש הגרמנית מלפני 20 שנה), כמובן שזה לא אומר הרבה אם בסופו של דבר מה שהולך זה הכרטיס...

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • תוכן חדש...