Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פייסבוק - בעיות התחברות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

יש לי בעיה בהתחברות לפייסבוק,שדרכו אני מנהל בין היתר עמוד עסקי.

נתחיל מההתחלה,הייתה לי תקלה בטלפון,בוצע hard rest,יש לי אימות דו שלבי בפרופיל,האימות היה דרך האפליקציה google authenticator .

כמובן האפליקציה גם נמחקה ואיתה הקודים של האימות,אני לא מחובר משום מקום לפרופיל,אין גישה לפרופיל ולא יכול להוציא משם את הקודים הדרושים לאימות דו שלבי.

אז אני מנסה להתחבר והוא דורש ממני את הקוד לאימות דו שלבי,שאין לי,אין אופציה אחרת לבחירה.

הפרופיל האישי פחות מעניין יותר העמוד העסקי שאין לי גישה אליו,עכשיו איך לעזאזל לחברה כזו גדולה אין מינימום של שירות לקוחות? מי יודע כמה כסף נשפך במימון העמוד העסקי,מה עכשיו?
אין להם LIVE CHAT,אין להם שום דואל שבו ניתן לשוחח עם נציג ,כלום.

לקחת כסף הם יודעים אבל מה עם מינימום שירות?
מה עושים במצב כזה?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 14.5.2022 בשעה 18:22, ArikC כתב:

האימות היה דרך האפליקציה google authenticator .

כמובן האפליקציה גם נמחקה ואיתה הקודים של האימות

אמנם אין לי פייסבוק (כן, זה אני), אבל מה זאת אומרת האפליקציה נמחקה? מה הבעיה להתקין מחדש?

זה לא אוטומטית מתחבר לחשבון גוגל שלך ולוקח משם את כל הססמאות?

פורסם

שחזור ססמא למייל?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

יש לפייסבוק באג סופר מטומטם.

יש לך אפליקציה של אימות דו שלבי,ואבד הטלפון/נמחק הטלפון,מחקת את האפליקציה? זה מקביל ללנעול את המפתחות בתוך האוטו.

הכניסה דורשת אימות דו שלבי,אין לך אותה,תמות.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

לא מאמין שפייסבוק יפלו על באג כזה שאתה מדבר עליו

הרגע ניסיתי מהמחשב כאילו שכחתי את הססמא, אפשר לקבל ססמא וקוד לאימות דו שלבי למייל.

כמו כן אם המייל לא פעיל אפשר לפנות לשרות של פייסבוק הם מאמתים את החשבון בעזרת שליחת הודעה למספר חברים נבחרים שלך שיאמתו את המייל החדש שלך 

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

תתפלא.

יש להם יותר מידי באגים.

אפשר לשלוח להם גם תז והם מאמתים זהות,ואז שולחים לך לינק לשחזור,זה בדיוק מה שעשיתי אבל גם התהליך הזה נכשל,וזה לינק חד פעמי,שניתי סיסמא,עשה error ומאז אני מנסה לתפוס אותם במייל.

אימות בSMS יש לי טלפון בחשבון ,לא מקבל מהם SMSים בכלל זה עוד באג,מחיפוש קליל בגוגל יש בערך עוד מליון משתמשים תקועים במצב שלי.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
בתאריך 18.5.2022 בשעה 19:54, ArikC כתב:

אימות בSMS יש לי טלפון בחשבון ,לא מקבל מהם SMSים בכלל זה עוד באג,מחיפוש קליל בגוגל יש בערך עוד מליון משתמשים תקועים במצב שלי.

לייתר ביטחון, בדקת בספאם?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...