Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט 2.4 עובר במכס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות את הפריט הבא: (טרם הזמנתי)

https://www.amainhobbies.com/traxxas-slash-1-10-electric-2wd-short-course-truck-kit-tra58014-4/p1221983

בוודאות יעבור במכס בגלל שמגיע עם שרות משלוחים.

בחבילה יש שלט רחוק: Radio System: TQ 2.4GHz Radio System (2-channel)

לא מצאתי את הפריט הזה ברשימת הפריטים שמותרים ליבוא אבל גם לא ברשימה של הפריטים שאסור.

האם אני אצטרך אישור משרד התקשורת בשביל לשחרר את המשלוח הזה?

פורסם

כעקרון,אין בעיה להכניס את השלט הזה לארץ. 

לרוב לא צריך אישור ממשרד התקשורת(כן צריך,לא תמיד נעצר במכס תלוי במזל שלך) 

מקסימום ממלאים את הטופס,2.4 נכנס בלי בעיות עם אישור במידה ותפסו במכס. 

מה שכן,זה רכב יחסית צעצוע(בראשד+הנעה אחורית)אם הרכב מיועד לבן אדם מעל גיל 10-12 הייתי הולך על הvxl 4x4.(או בכלל לכיוון אחר)כי החופה של השורט קורס רק עושה רע בקפיצות/נסיעה במהירות גבוהה בגלל כל האוויר שנכנס מתחת לחופה. 

עם המערכת בראשד לא תרגיש את זה,שתשים בראשלס וליפו אתה תרגיש את זה בלחיצה הראשונה. 

פורסם

אני מעריך שכן יגיע למכס בגלל אופן המשלוח.

לגבי ה- VXL, הוא יקר בהרבה וגם מגיע מורכב ולא קיט כמו שאני רוצה.

פורסם

בתיאוריה התדרים שסביב 2.4GHz אמורים להיות חופשיים לשימוש (ולכן לייבוא) אלא אם כן הם נאסרו במפורש.

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

קיבלתי תשובה מעמיל מכס שלא תהיה בעיה מבחינת משרד התקשורת. בקרוב יוזמן.

עריכה אחרונה על ידי ArikB
  • תוכן חדש...