אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למה יש אצטדיונים והופעות שהקהל מוגבה ואילו יש גם מקרים הפוכים? מה עדיף - שהבמה תהיה מעל הקהל והם צריכים להרים את הראש לכיוון הבמה או בדיוק להפך והצופים יהיו מורמים מהבמה?
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היבואן הגדול הזה. (ליDקו) מוחקים תגובות ופרסומים של לקוחות לא מרוצים מהשירות / מהמוצרים / מהמחירים הממש ממש יקרים של הציוד. אז שלא תחשבו שאין להם תקלות. הם פשוט דואגים למחוק את האיזכורים שלהם ברשת !!! כי זה פשוט בוש/ה ליבואן . במיוחד שבשנים האחרונות !! יש מלא יבואנים של ציוד אחר. איכותי ביותר. במחירים אטרקטיביים ביותר. עם מבחר כלים הרבה הרבה יותר גדול. הכלים החדשים הרבה פחות אמינים הכלים החדשים פחות איכותיים מהישנים הכלי מחזיקים פחות זמן שימוש. ביחס לכלים הקודמים. החברה טוענת שאין חלקים לכלים ישנים כדי שתיקנו כלים חדשים !! אז פשוט אין סיבה יותר לחפש את המותג הזה !!
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
תיקון כוס חרסינה
מאת ykg-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
היי, יש לי כוס חרסינה בעלת ערך סנטימנטלי שנשברה ל-3 חתיכות. האם קיים דבק food grade כך שלאחר ההדבקה אוכל לשתות ממנה בבטחה? תודה
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
מה עושים? איך מניעים מרד צרכני שיילמד את החזירים לקח אחת ולתמיד?
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
GPS מעקב לילד 1 2
מאת אליהו שבת-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אשמח לפתרון למעקב רציף אחר מיקום הילד באופן נח לשימוש בנייד. כמובן שגם לילד יהיה נח, או שעון לביש או פריט שמתחבר כמחזיק מפתחות. אשמח למי שיש ניסיון עם מוצר טוב. תודה אנשים.
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
חבר מתכנן לעשות שיפוץ קוסמטי עדין בדירה שהוא משכיר(גם כהכנה למכירה בעתיד). עשינו סיבוב בסניף איקאה וסהכ יחסית למחיר הזול שהם מציעים, נראה שהמטבחים שלהם עושים את העבודה. השאלה היא מה אני מפספס? על פניו נראה שאפשר להעמיד מטבח חביב מאוד סביב ה20 כולל הכל. האם זה יתפרק תוך שנה? האם יש למישהו נסיון עם זה? איפה הקאצ? ברור לי שזה לא יהיה בסטנדרט של נגר איכותי/רגבה אך סהכ עושה רושם שזה vfm טוב.
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- 10 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הי חברים מישהו מכיר את השכונה הנ"ל : יש בה מכרזי מחיר משתכן 4 חדר ב 1.2 השאלה האם השכונה בכלל ברת קיום מבחינת מיקום היא נראת טוב על כל הצירים הראשיים אבל האם משהו שם בכלל נבנה מתקדם מתוכנן? איך המיקום ביחס לעיר עצמה ? אם מישהו מכיר מקרוב יודע אשמח לשמוע חוות דעת
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
השכרת רכב בבאזל שווייץ 1 2
מאת GOLF-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אנחנו נוסעים במאי עם הקטנצ'יק ליער השחור וטסים לבאזל. אשמח להמלצות לחברת השכרה אמינה וטיפים באופן כללי (מעבר גבול לגרמניה, כיסוי ביטוחי וכו'). התכנון הוא לשכור משפחתית גדולה\סטיישן. תודה.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלומות. חבר טוב נוחר. איך אני יודע? לילה משפחתי משותף בצפון. חשבתי שמקלע כבד מטרטר לו בגולן. לא יאומן רמת הרעש! סיפרתי לו על זה למחרת בזעזוע. הוא צחק ואמר שזה כך כבר כמה שנים, אישתו הביטה בי בעצב. הבנתי שהם בבעיה. הוא אמר לי שיש מכשירים שונים אבל הם ניראים יותר כמו ריתמה של סוס עבודה בלגי, ולא משהו שבן אנוש יוכל לישון איתו בלילה. הוא קיבל מכשיר כזה מקופת החולים שלו, המכשיר עובד בתאורייה, אבל בפרקטיקה הוא ניכשל. לא ניתן ליישום ולשינה. מה אתם הנוחרים, עושים? איך אתם מתמודדים? האם יש מכשירי קסם אחרים ממה שהציעו לו? אשמח לשמוע מניסיונכם. אגב - הוא לא סובל מעודף משקל, מדובר בבחור די גרום.
הודעה אחרונה מאת yossy, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כל המחשבים בWIN10, וגם מכשירי אנדרואיד/לינוקס עם תמיכה בSMB (נגיד המיבוקס+VLC) ניגשים חופשי. שני מחשבים ששודרגו לWIN11 לא מצליחים להכנס. מתקבלת ההודעה הבאה: מה עשינו כבר: SMB 1.0 מאופשר. כל האופציות של השיתוף בWIN מאופשרות. ניסינו שיתוף עם ובלי אוטנטיפיקציה. התקשרנו למיקרוסופט (יתרון של מ.ה חוקית, אשר מסתבר כלא יעיל במיוחד). לא יודעים מה לעשות. המחשבים בWIN11 יכולים לגשת לכל המחשבים והמכשירים האחרים שמחוברים לרשת. מישהו נתקל/מכיר/סתם יש לו רעיון שעשוי לעבוד? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר למה אומרים wifi על האשראי? איזה wifi מדברים פה? לדעתי זה בדיוק כמו אימובילייזר. אז למה קוראים לזה wifi?
הודעה אחרונה מאת adi89, -
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הי שלום, מעוניין להדביק על אדן החלון קוצים נגד יונים. עם מה מומלץ להדביק אותם? יש בעיה להדביק עם סופר 7? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, אני מגיע לביקור עבודה ב Heilbronn (כשעתיים מפרנקפורט, דרומית לשם). יש לי חצי יום\יום להעביר. מכירים משהו נחמד שם בתחום המוטורי? פחות נהיגה (מי שאיתי לא בקטע), אולי מוזיאון או יצרן מעניין? תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת locus, -
יעוץ ארגונומי פרטי 1 2
מאת Be roo- 5 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לאור בעיות גב בחודשים האחרונים, החלטתי לנסות יעוץ ארגונומי במטרה לאתר את מקור הבעיה. יש לי חשד שמדובר בעמדת העבודה הביתית שלי (הכסא או השולחן או שניהם, היו הרבה שינויים בזמן האחרון) מישהו מכיר וממליץ על יועץ שנותן יעוץ בודד למשרד ביתי? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקינו אצלנו בבנין פייבר של בזק. כיום אני לצערי הרב עם הוט שסובלים מהמון ניתוקים. רציתי להבין מחכמי הפורום מה בדיוק אני צריך לעשות כדי להתחבר בצורה אפקטיבית לבזק - אני מעדיף רכוש ראוטר ומגביר בעצמי. כמו כן האם יש עלות התקנה מיוחדת אם העבירו כבר את הקו בבנין? אני הדיוט גמור בנושאים ואשמח להכוונה! תודה
הודעה אחרונה מאת Pavlik, -
שלומות. פנו אליי מפרטנר לגבי הצעה לעבור לטריפל (טלויזיה, טלפון נייח, אינטרנט סיבים), במהירות 300 מגה. אני כבר עם שירות הטלויזיה שלהם, והאינטרנט שלי כרגע (נטוויז'ן והוט, מרוצה סה"כ) הוא 200 מגה. יש איזה שהוא ייתרון מובנה לסיבים על פני רגיל? למיטב זכרוני, פינג נמוך עד אפסי. מעבר לזה, במהירות של "רק" 300, זה משנה משהו? למי שרוצה לדעת, 159 לחודש (גרסת הבסיס שהוצעה לי ושאני לא צריך יותר ממנה). אני צריך למצוא את המסמכים של כמה אני משלם היום לאינטרנט - עוד לא בדקתי את זה (ייבדק היום). נשמע דומה מאד למצב הנוכחי, מזכרוני. יש כאן מישהו שעשה את זה, עם סלולרי גם כן בפרטנר? זה משפיע על הקווים הניידים או שיש הפרדת רשויות מוחלטת? תוד…
הודעה אחרונה מאת motior, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אשמח להמלצה לחבילת גלישה (ללא הגבלה) לארה"ב באמצעות eSIM.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חבר׳ה איך קוראים לסוג הצנרת הנ״ל? האם זה משהו סטנדרטי שאפשר להזמין מאפסקה טכנית או מוצר בהזמנה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
איחור סביר בהספקת מוצרים לא יהווה סיבה לביטול ההזמנה. כל שינוי בפרטי ההזמנה יהווה עיכוב בהספקת המוצרים. במידה והמוצר לא נכנס למעלית וההתקנה מעל קומה 3 יחול על הלקוח לשלם תוספת של 50 ₪ לקומה למוצר. במידה ואבטל הזמנה מסיבה כל שהיא אשלם %30 מערך ההזמנה ואם יצא אלי מודד אשלם 150 ₪ נוספים במידה ואבטל הספקת מוצרים במועד ההספקה אשלם 150 ₪ נוספים במועד שיקבע שוב
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 813 צפיות
עמודה עם 600 תאריכים. אני מחפש פונקציה שתגיד לי כמה תאריכים בעמודה הזו הם בינואר 2021, פברואר 2021 וכו'. אשמח לעזרתכם תודה
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
חנית אורחים 1 2
מאת damnt- 10 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום, נתקלתי במודעה זו בכניסה למעלית. מישהו יכול להסביר לי מה ההגדרה ל״אורח״? מי בעצם נחשב לאורח? אני גר עם ההורים, לאבי ישנה חניה, לי אין. האם אני אורח?
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האינטרנט ממליץ על מלבין כביסה, שזה בעצם Sodium Percarbonate. אני ניסיתי להשרות עם מלבין כביסה "רן" של בדין ואז קירצוף עם מברשת קשיחה. זה אפילו לא מגרד לרובה את הבי#ה... מדובר אגב בשולחן המכוסה באריחים קטנים שביניהם יש כמובן רובה. לא מדובר בכתמי עובש קלאסיים כמו למשל במקלחת, אלא בכתמי שימוש רגילים (שולחן אוכל וכו'). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי חברים, רכשתי מסך חדש(50') ואני מעוניין לתלות אותו, כרגע מותקנת אצלי טלוויזיה על גבי זרוע נשלפת, הזרוע מוגדרת למסכים עד גודל של 42'. שמעתי שניתן למצוא מתאמים שיאפשרו תלייה של מסך גדול יותר, אך לא הצלחתי למצוא שום אזכור למוצר זה ברחבי הרשת. למישהו יש מושג אם הדבר הזה בכלל קיים? ואם כן, מה שמו?
הודעה אחרונה מאת misterb, -
לגברת הראשית במשפחה יש מחר יום הולדת. הרבה שנים היינו הולכת למסעדת ספייס במושב אמונים. אבל אחרי חוויה נוראית שנה שעברה אנחנו לא רוצים לחזור לשם. חוץ מריח הביוב הנוראי במקום, הכלים עם הכתמי חומוס מהסועד הקודם שהשתמש בהם, המלצרית שהייתה נעלמת לחלוטין שראינו במצטבר 2 דקות במשך השעתיים שהיינו שם. הוסיפו לנו מתנה כדי לשפר את החוויה ופשוט הכניסו חבורה של 5 איש לאותו חלל איתנו שבמשך שעה ניפחו בלונים עם בלון הליום חצי מטר מאיתנו והדביקו אותם בכל מקום לכבוד "מסיבת הפתעה" לסועד שסגר את השולחן שלנו אחרינו. כשאני אומר לכל מקום אני מתכוון גם לכיסאות שאנחנו עצמינו ישבנו עליהם. בעייני המלצרית והמארחת זה היה בסדר גמור והיא לא ראתה את זה כסיבה מספקת להעביר אותנו מקום. בקיצור שי…
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום, כנראה בקרוב אצתרך לקנות מייבש כביסה חדש 8קג עם משאבת חום או קונדנסטור. איזה חברה מומלצת? האם כדאי לקנות מייבש עם משאבת חום או קונדנסטור? חבר בעבודה מאוד מרוצה מאלקטרולוקס עם משאבת חום, מצד שני בזאפ המון אנשים מתלוננים שלמייבשים עם משאבת חום לוקח המון זמן לייבש תוף מלא. קרוב ל7 שעות...
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אז בעקבות ריבוי מקרי התעללות בגנים לאחרונה בחדשות הגנרלית הורידה פקודה לסחבק לקנות מקליט נסתר לגן של הבנות. משהו קומפקטי שאפשר להסתיר בתיק גן סטנדרטי. אשמח להמלצה למישהו שמכיר/התנסה במקליט דומה. תודה.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
אני ממזמין חבילות מאייבי/אליאקפרס והן מגיעות לפיצוחי נעמי וגלידות הרצל, פעם זה היה בתדירות של 1 ל10 משלוחים וזה כבר מתחיל להתקרב ל 50%. חלק אולי חושבים מה זה משנה במקום להגיע לנקודה א' צריך להגיע לנקודה ב', אז לא במקרה שלי, אני גר במושב עם מכולת שאליה גם מגיע כל הדואר וזה פשוט מרחק הליכה מהבית שלי. עכשיו אני צריך להוציא את הרכב לנסוע לעיר לסופר דוד ובניו ולקחת חבילה של כפכפים שעלו לי 15 שקל. יש לי הרבה הזמנות שאני מזמין לא כי אין בארץ אלה כי פשוט אין לי כוח להתחיל להסתובב וזה הופך למצב של חוסר פואנטה. אז בפעם האחרונה שהלכתי לחנות כזאת לאסוף את החבילה שאלתי מדוע אתה מקבל כאלה חבילות? הרי כתוב לך שזה למושב **** והוא בעצמו עו…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי לפני יומיים ראיתי על חלק מהרובה במקלחת מן אבקה לבנה, מתפוררת. דווקא לא במקלחון אלא בחוץ. זה ממוקם על קיר חיצוני של הבניין אני קומה רביעית. בניין בן 9 שנים. לא סגור עם יש רטיבות בקיר? או משהוא אחר.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ערב טוב! עובר לדירה שכורה לכמה שנים וצריך לקנות לשם ארון, הגברת הטילה ווטו על ארון הזזה ורוצה רק נפתח. האם למישהו מחברי הפורום יש מקום מומלץ ולא יקר יחסית? לא רוצה להשקיע בארונות בצד היקר של הסקאלה, ךא מנגד גם לא רוצה להתעסק עם אייס/דורון ושות׳, מוכן לשלם עוד כמה מאות שקלים כדי לקבל שירות ומוצר טוב יותר
הודעה אחרונה מאת alex321,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,408 אורחים (הצג רשימה מלאה)