Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS מעקב לילד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לך ווצאפ הורים של כיתה/בית ספר/שכונה להתייעץ איתם? לחלופין, תשאל את הילדים שלך למי מהחברים שלהם יש שעון חכם ואיזה דגם בדיוק...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 13.3.2022 בשעה 19:07, אליהו שבת כתב:

מחפש משהו עם ניסיון שבאמת עובד ולא רק בפרסום.

בפועל מביקורות גוגל KidiWatch לא נותנת את מה שהיא מבטיחה

למעשה זה היה יכול להיות פתרון מושלם.

היה לי מוצר של החברה הזו, אבל לא של ילדים אלא זה שמיועד לכלבים. אני חושב שזה מוצר עם נתונים בסיסיים דומים (לא בטוח ב 100%, שווה לבדוק).

הוא מבוסס על GPS וGSM דור 2. 

כל עוד המכשיר תחת כיפת השמיים, קליטת ה GPS טובה והמיקום מדוייק. ברגע שנכנסים תחת קורת גג, הGSP מפסיק לקלוט והמיקום נקבע לפי אנטנות GSM.

המיקום לפי אנטנות GSM מאוד לא מדוייק ותלוי בפריסת האנטנות שיש באזור שלך. אצלי הוא נתן סטיות של כ 4 ק"מ.

יכולות קליטת ה GPS שהיו במוצר שלי, היו מאוד לא מספקות. אפילו בבית פרטי עם תיקרת גבס ורעפים הוא לא קלט.

פורסם

@אליהו שבת הציעו לך כאן את כל הכיוונים, תג (הכי זול), שעון חכם לילדים (סביב 300-400 ש"ח). יש צמידי/תליונות איתור כמו זה - זה מגיע בעיקרון מהעולם של מבוגרים אבל יכול להתאים לילדים.

מעבר לזה יש אפשרות לסמארטפון פשוט או שעון "רציני" עם SIM שיתן לך את הפשרות הזו.

אם אתה לא בקטע של לתת לילדים סמארטפון (גם אני לא) אז שעון חכם לילדים זה לא פתרון. אני בחרתי לתת סמארטפון אחרי שעיקרתי לו את כל השימושים למעט מוביט וספוטיפי, התקנתי גם אפליקציה שנותנת לי דיווח על כך שהילד בתנועה, יוצא מהבית, חוזר הביתה, מגיע ויוצא מבית הספר (מיקומים שאפשר להגדיר).

לא חושב שיש פתרונות אחרים מעבר לכל מה שהציעו לך.

פורסם

ראשית תודה!

לא רוצה סמארטפון

רוצה תג שייתן מיקום מדוייק לא תלוי אנדוראיד/אפל

שייתן מיקום מדוייק לאפליקציה בעברית, הקישור שהבאת על פניו בדיוק מה שאני צריך, אם זה עובד כמובטח כמובן

למישהו יש ניסיון עם SmartThings?

פורסם

אגב סמרטפונים וילדים, מה שעשו גוגל עם family link זה פשוט מדהים. שליטה מושלמת לרזולוציות הכי קטנות של מה מותקן ומתי ואיפה ואיך.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 3 דקות, hans כתב:

אגב סמרטפונים וילדים, מה שעשו גוגל עם family link זה פשוט מדהים. שליטה מושלמת לרזולוציות הכי קטנות של מה מותקן ומתי ואיפה ואיך.

יש שם הכל חוץ מסינון תוכן ולכן בפני עצמו זה לא מספיק כאשר מתחילים להתקין אפליקציות

פורסם

אם מראש מתקינים רק אפליקציות שהן בדירוג pegi 3 אז אין שום בעיית תוכן. הדפדפן חסום בגדול.

פורסם
בתאריך 13.3.2022 בשעה 16:35, פינדר כתב:

כמו שכתבתי וכתבו פה לפני, יש apple airtag או samsung smarttag

לאחרונה מתעניין על רכישה של smarttag של סמסונג.

ראיתי מלא סירטונים גם על ה AirTag וגם על ה Smarttag, שניהם מדהימים - באמת.

בגלל שיש לי גלאקסי, מן הסתם אלך על ה smarttag.

באמאזון ראיתי שיש US Version. במקום אחר מצאתי UK Version.
האם יש איזשהם הבדלים במכשיר או שמדובר באיזשהו כסת"ח חסר משמעות ? (הרי המכשיר עובד על סוללה והוא עובד על כל הגלובוס - כך ראיתי בסירטונים של חובבי שבדקו את המכשיר בתוך חבילות שנשלחו מסביב לעולם....).

איציק

עריכה:
בבדיקה נוספת, מצאתי מוכר באמזון שיש לו international version.
חיפשתי את המקט - ועלה לי המוצר מהחנות בישראל (כנראה שכאן בארץ מוכרים international version).
בסופו של דבר הזמנתי מהמוכר מארז של 2 יח' מהסוג של international version (היתה לי הזמנה על US אבל ביטלתי כמה דקות לאחר שאישרתי).
אין לי מושג מה ההבדלים אבל אם למישהו יש - אשמח אם ישתף אותנו....

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בתאריך 17.3.2022 בשעה 18:08, איציק נ. כתב:

עריכה:
בבדיקה נוספת, מצאתי מוכר באמזון שיש לו international version.
חיפשתי את המקט - ועלה לי המוצר מהחנות בישראל (כנראה שכאן בארץ מוכרים international version).
בסופו של דבר הזמנתי מהמוכר מארז של 2 יח' מהסוג של international version (היתה לי הזמנה על US אבל ביטלתי כמה דקות לאחר שאישרתי).
אין לי מושג מה ההבדלים אבל אם למישהו יש - אשמח אם ישתף אותנו....

אשמח לקישור למוצר.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

https://www.amazon.com/dp/B09C6KMN6L?psc=1&ref=ppx_yo2_dt_b_product_details

2 יחידות ב 172 שח כולל משלוח.

בחנויות רשמיות בארץ המחיר נע בין 350 ל 399 שח למארז של "סאני" אצל משווקים מורשים ומוכרים.

גילוי נאות:
בארץ - מצאתי חנות אחת או שתיים שמוכרות בזול (200 לזוג או 90 ליחידה) ובזאפ מצאתי מחירים שבין  125 שח + משלוח (154 כולל משלוח) ועד ל 299 שח + משלוח (328 שח כולל משלוח) - אבל אני לא מכיר אותן ולא לוקח סיכון מיותר (נראה לי כמו click and bite טיפוסי). ברגע שאתה בודק לעומק את הפרטים, אתה פתאום רואה שהם רושמים, למשל, זוג smarttag+ כאשר המקט של המכשיר הוא בכלל ה smarttag הרגיל (שאותו חיפשתי ועליו ממליצים). תכל'ס, ממה ששמעתי מהקרובים אליי, מדיניות השירות והאחריות של אמזון זה משהו שאין שני לו - ולא בא לי להיות תלוי באיזה חנות שקונה באמזון ומוכרת לי ואז אני צריך לרדוף אחריה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עניין של העדפה וכמובן מה השימוש שאתה מצפה לו.

אם זה בשביל המפתחות, אז ה UBW יותר שימושי.
ליתר הדברים - רוב הסוקרים ממליצים על הדגם הרגיל דווקא (גם בגלל אורך חייו סוללה - כמעט כפול לטובת הרגיל).

איציק

• רעיון טוב! 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם מישהו מאוד מאוד לחוץ לגבי המיקום של הילד, אפשר לקנות טראקר של כלבים, כמו זה:

https://www.amazon.com/gp/product/B08M6H284G/ref=ask_ql_qh_dp_hza

זה מתחבר לרשת הסלולרית ושולח נתוני מיקום מדוייקים.

הבעיה שזה יקר ודורש מנוי חודשי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...