Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בזק פייבר - עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה ימים התקינו אצלנו בבנין פייבר של בזק. כיום אני לצערי הרב עם הוט שסובלים מהמון ניתוקים. רציתי להבין מחכמי הפורום מה בדיוק אני צריך לעשות כדי להתחבר בצורה אפקטיבית לבזק - אני מעדיף רכוש ראוטר ומגביר בעצמי. כמו כן האם יש עלות התקנה מיוחדת אם העבירו כבר את הקו בבנין? אני הדיוט גמור בנושאים ואשמח להכוונה! תודה

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

תצטרף לקבוצה בפייסבוק ILFiber, כל השאלות שלך כבר נשאלו שם ויש תשובות להכל.

בקצרה, יש דמי התקנה, נדמה לי 450 ש"ח.

הם עושים בעיה עם ציוד פרטי, דורשים דגמים ספציפיים (ממיר סיב - SPF)

אם יש לך אופציה להתחבר למתחרים (פרטנר / סלקום) - עדיף.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 56 דקות, BeBest כתב:

תצטרף לקבוצה בפייסבוק ILFiber, כל השאלות שלך כבר נשאלו שם ויש תשובות להכל.

בקצרה, יש דמי התקנה, נדמה לי 450 ש"ח.

הם עושים בעיה עם ציוד פרטי, דורשים דגמים ספציפיים (ממיר סיב - SPF)

אם יש לך אופציה להתחבר למתחרים (פרטנר / סלקום) - עדיף.

תודה! בגבעתיים כרגע אף אחד מהמתחרים לא פורס באזור שלי לצערי, ואני בודק מדי פעם כי HOT זה מפח נפש

פורסם
שלום לכולם,

לפני כמה ימים התקינו אצלנו בבנין פייבר של בזק. כיום אני לצערי הרב עם הוט שסובלים מהמון ניתוקים. רציתי להבין מחכמי הפורום מה בדיוק אני צריך לעשות כדי להתחבר בצורה אפקטיבית לבזק - אני מעדיף רכוש ראוטר ומגביר בעצמי. כמו כן האם יש עלות התקנה מיוחדת אם העבירו כבר את הקו בבנין? אני הדיוט גמור בנושאים ואשמח להכוונה! תודה
למה אתה רוצה גם גאוטר ו גם מגביר??
אתה גר בבית פרטי של כמה קומות??

בגדול בזק + בזק בנלאומי פייבר זה "הכי עציב", אבל כל הסיבים, סלקום, פרטנר, אונלימיטד, בגדול הם בסדר גמור, תלוי איזה אפשרויות יש לך, לי יש סלקום ואני מבסות ממש, תמיד יותר מ900/100 בבדיקות, זה עולם אחר.

לגבי איזה ראוטר לקנות, לא חייב משהו מטורף, הTP-LINK VR600 עולה בין 300 ל400₪ וזה פי אלף יותר טוב מ של בזק.

לגבי התקנה, מ מה שהבנתי, אתה צריך לשלם בין 400 ל 1000+ ₪ להתקנה, שתכלס זה להעביר את הכבל מ הקופסה לבית/דירה שלך, חוץ מזה, עולה תשתית + ספק בסביבות 200/250₪ לחודש.

בזק הכי יקרים תכלס :-(

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• רעיון טוב! 1

פורסם

שקול את האפשרות של פרטנר פייבר.
חיברתי את הבית של ההורים שלי והם מבסוטים(חבילת 1GB/100MB)  , 0 ניתוקים , תשתית יציבה ואיכותית, הייתי בזמן ההתקנה בבית ושמחתי לגלות שגם ההתקנה בוצעה במקצועיות.

(אני באופן אישי גם השארתי את הראוטר של פרטנר,עובד נפלא. כל ההתאמות צד ג' פחות רלוונטיות עבורי).

• רעיון טוב! 1

פורסם

פרטנר לא חזרו אלי בינתיים, יתר הגופים בכלל לא בכיוון של לחבר את האזור כך שבינתיים אתקין בזק - בהתחלה עם הראוטר שלהם ואחרי שאראה כמה הכלה החדשה עדיפה על הנוכחית (שוב בהוט הניתוקים זה סיפור יומיומי) אשדרג לראוטר שלי (אמרו לי שאין בעיה להחזיר ראוטר מתי שרוצים). ההתקנה עלתה 450 (אפשר לפרוס ל-36 תשלומים למי שרוצה). חבילת ג'יגה עם תוספת נקודה (יש אצלי אזור בעייתי בבית שאין בו קליטה - אין לי שמץ מדוע אבל זה המצב) עולה ~164 לחודש בשנה הראשונה ומניח שאפשר יהיה להשאיר את המחיר כך לפחות לעוד שנה ... בכל מקרה אני מקווה שעד אז יתר החברות יגיעו לאזור. תודה רבה לכל מי שסייע!

פורסם

הכי גרוע לוקחים את הראוטר שלהם ומחברים אליו בכבל רשת לחיבור LAN שלו איזה ראוטר WIFI שאתה רוצה. ומכבה את ה-WIFI בראוטר שלהם.

ככה עשיתי אגב במשך שנים עם הוט כי להוטבוקס 2 יש רכיב WIFI חרא

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, עברו תשעה חודשים עם בזק וחזרתי לדווח. הטוב - חיבור יציב מאוד. הייתה לי רק פעם אחת בעיה ואחרי שיחה עם בזק היא טופלה. הרע - ב-WIFI המהירות שמקבלים נמוכה מאוד לפעמים, בטח כאשר משתמשים בחיבור דרך ה-BE PLUS (מין מגדיל טווח של בזק). כעת סלקום אצלנו ופרטנר טוענים שיחברו ממש בקרוב. השאלה האם יש טעם לעבור ולקנות כבר ציוד משל עצמיע. המלצות תתקבלנה בברכה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני שבוע "חגגתי" 3 שנים  עם הסיב האופטי של פרטנר, עולם אחר לגמרי מההוט שהיה לי מאז שנת 2004. 

יש לי את חבילת ה- 1000\100 שלהם וברוב המוחלט של הזמן זה עובד יציב וטוב, ללא ניתוקים בכלל. בכל ה- 3 שנים הייתה רק תקלה איזורית אחת שבאמת ניתקה את האינטרנט למספר שעות.

ב- 3 שנים שאני עם הסיב שלהם התקינו בבניין גם תשתיות סיבים של סלקום ובזק. לא ניסיתי כי לא מאמין שיהיה שינוי כלשהו לטובה.

שנתיים מתוך הזמן הזה אני עם זוג ראוטרים פרטיים של ASUS עם WIFI6 ומקבל מהירות גבוהה כמעט תמיד.

• רעיון טוב! 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...