Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואגיו לא אמור להיות יפני?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בקיצור, הוא הביא עדר אוסטרלי שנטען שהוא ואגיו וכשאף אחד לא יודע איזה ואגיו זה (אם בכלל).

בקיצור, גזעי בלי תעודות.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
בתאריך 11.3.2022 בשעה 23:44, Transporter כתב:

האמת שאני המון באיזור הזה ולא מכיר אף מסעדת בשרים איכותית באיזור.

אתה רוצה איכותית:

מקום של בשר

NG

הדסון בראסרי בת"א

על טעם וריח מה שנקרא...

NG לדעתי לא משהו. היא אומנם שכנה גיאוגרפית של מקום של בשר אבל הרבה פחות מוצלחת. 

לא מקום שאחזור אליו.

הדסון - מקום שיש לי איתו יחסי אהבה שנאה. אתה יכול להגיע ערב אחד ולקבל סטייק מהטובים שאכלת ואח"כ נפילה רצינית.

לדעתי המיטבר משמעותית טוב משתיהן.

מו ומו - אכלתי לא מעט פעמים כי תמיד יש מקום וזה קרוב אלי יותר מת"א. גם. חוסר אחידות והשירות בינוני מאוד. 

לפעמים אני מרגיש שהמקום עף על עצמו ברמה לא פרופורצניאלית למה שהם מציעים.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם (נערך)

ניסיתי את גמברינוס לפני כמה שנים. בפעם הראשונה אכלנו רק שרימפס בחמאת שום וזה היה מעולה.

בפעם השנייה ניסינו סטייק אנטריקוט. את הזוועה שהגישו לי לא הייתי מגיש לחתולי רחוב. סטייק שרוף וצמיגי שגם לא הריח טוב. לצערי זו הייתה חווית הבשר הראשונה שלי, מה שגרם לי לחשוב משך שנים שאני פשוט לא אוהב בשר. 

רק היום אני מבין שמה שהגישו לי היה בושה וחרפה.

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

איזה ואגיו הוא מגדל ואיפה?

אנחנו באיציק הגדול רכשנו לאחר בדיקות ארוכות - עדר מאוסטרליה. הבאנו אותו על גבי אוניות המשמשות לשיוט חקלאי. לוקח לעדר כזה להגיע לארץ כחודש.  ואז ...הווגיו מפונק. הוא צורך תערובות מזון של 18 מרכיבים טבעיים בלבד. התערובות באיזון מדויק ומפוקח צמוד אשר הן אלה אשר יוצרים את הטעם ונימוחות  היחודית של הבשר. 

כל החוות שלנו עומדות בפיקוח הקפדני בקטגוריות תזונה, גידול, ומרחב הומניטרי של משרדי החקלאות הבינלאומיים המחמירים ביותר. 

ומה שכל כך שווה וייחודי פה אצלנו הוא- שכל הווגיו אותו תקנו כאן  באתר meat boutique של איציק הגדול מגיע היישר מהחוות שלנו לצרכן. 

אלייך.

לפני 1 דקה, Shay_u כתב:

ניסיתי את גמברינוס לפני כמה שנים. בפעם הראשונה אכלנו רק שרימפס בחמאת שום וזה היה מעולה.

בפעם השנייה ניסינו סטייק אנטריקוט. את הזוועה שהגישו לי לא הייתי מגיש לחתולי רחוב. סטייק שרוף וצמיגי שגם לא הריח טוב.

כאמור

יש מסעדות טובות 

חבל שאנשים מחפשים להמציא את הגלגל ולחפש מציאות

כתבתי כמה פעמים למעלה את דעתי

כל המקומות שהמלצתי הם קניה בטוחה ומעולם לא נפלתי שם. אכלתי שם עשרות פעמים 

לפני 7 דקות, Nakamichi כתב:

הדסון - מקום שיש לי איתו יחסי אהבה שנאה. אתה יכול להגיע ערב אחד ולקבל סטייק מהטובים שאכלת ואח"כ נפילה רצינית.

לא קרה לי שהתאכזבתי שם

אבל שוב

אחרי שקונים בשר באיציק הגדול גם אם תכין אותו בטוסטר הוא יצא יותר טעים מכל המקומות האלה

פשוט כי החומר גלם כל כך טוב

אז אני לא מבין למה לחפש מציאות. אני חושב שבשנים האחרונות קניתי כמה מאות קילו מאיציק הגדול ותמיד היה מושלם

פורסם

@Transporter, ואגיו זה שם כולל ל 4 גזעים של פרות יפאניות (גם הקובה הוא ואגיו) ואלה מתחלקים כל אחדלפי "טוהר הגזע".

אז מה בדיוק הוא מגדל?

• אהבתי 1

פורסם

הוא כתב במפורש שהוא מגדל אוסטרלי

בכל מקרה זה בכלל לא רלוונטי כי הטעם של הבשר שלו  עשרות רמות מעל כל המסעדות שציינו פה

אז כל הסיפורים והשאלות לא רלוונטים

תלך תטעם ותבין

פורסם

אבל ואגיו הוא יפני. זה 4 גזעים ספציפיים.

בקר אוסטרלי יש בכל סופר.

פורסם
לפני שעה, Blaz00r כתב:

לכאורה, הוא צודק

https://delivery.itzikhagadol.co.il/he/home/a/view/?ContentID=30

כמה זה נכון? אלוהים יודע

גם בלי שהוא יכתוב את הפרטים האלה זה בכלל לא משנה

עובדתית אם משווים את הבשר שלו לכל מקום אחר שנכתב פה הוא יותר טעים, רך, עסיסי

עם עובדות אי אפשר להתווכח

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, Night Driver כתב:

אבל ואגיו הוא יפני. זה 4 גזעים ספציפיים.

בקר אוסטרלי יש בכל סופר.

יש גם וואגיו אוסטרלי. עם ציוני שיוש עד 7 (MARBLING SCORE).

אכלתי 7 אוסטרלי. אכלתי גם פחות. שניהם היו יותר מוצלחים משמעותית מזה של איציק הגדול, ברמה שזה לא בר השוואה. באמת, לא בר השוואה בשום צורה שאי אפשר לדמיין. אני גם חולק על טרנספורטר לגבי איציק בהשוואה לבשר אחר שיש בארץ, אבל זה כבר עניין של טעם ושל ריח. אי אפשר להתווכח. 

הוואגיו היפני (מה שאני אכלתי היה מיאזקי ומאטסוסאקה) היו בעייני יותר טעימים מהאוסטרלי, אבל אחותי שאכלה איתי דווקא פחות התחברה בגלל הכבדות. מבחינתה הנתחים שמדורגים ברמות שיוש נמוכות יותר (או סתם בשר "רגיל" שמוכרים ביפן) היה יותר טעים ביום יום ואני נוטה להסכים איתה. מדובר בסטייק מאוד כבד, עם טעם אלוהי, אבל כזה שאחרי 5 ביסים אתה כבר מאוד מלא. בכללי מוצרים מן החי ביפן מאוד טריים, מאוד מטופחים והטעם שלהם משמעותית יותר טעים מבישראל. עד שהגעתי לשם לא הבנתי כמה בחיים שלי לא אכלתי באמת סלמון, ביצים, מוצרי חלב וגם בקר. המזל שלנו בישראל זה שיש לנו ידיים טובות ואנחנו כור היתוך אז אנחנו מצליחים לייצר אוכל מדהים (ודי בריא) גם מחומרי גלם שהם לא הטופ העולמי, אבל לרוב גם לא נוראיים (למעט פירות וירקות ששווים אצלנו לת*ת).

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

מה שניקו כתב...לגמרי. 

הוואגיו/קובה/שו איסמו הזה עם 70% שומן משויש בצורה אלוהית - נמאס בערך בביס החמישי.

לפני 10 דקות, ניקו פ. כתב:

אחותי שאכלה איתי דווקא פחות התחברה בגלל הכבדות. מבחינתה הנתחים שמדורגים ברמות שיוש נמוכות יותר (או סתם בשר "רגיל" שמוכרים ביפן) היה יותר טעים ביום יום ואני נוטה להסכים איתה.

בינגו.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

יש ואגיו שגדל באוסטרליה תחת בקרה ופיקוח יפני. זה של איציק הגדול זה בקר שהגרעין שלו יובא מאוסטרליה וזה כל מה שידוע עליו. 

ולגבי טעים יותר או פחות אז יש הרבה טעימים והשאלה היא גם מה בא לך באותו הרגע.

לפני כשעה, Transporter כתב:

גם בלי שהוא יכתוב את הפרטים האלה זה בכלל לא משנה

עובדתית אם משווים את הבשר שלו לכל מקום אחר שנכתב פה הוא יותר טעים, רך, עסיסי

עם עובדות אי אפשר להתווכח

אם הוא יותר טעים לך אז זה הבשר שמתאים לך אבל מה הקשר לואגיו.

פורסם
בתאריך 13.3.2022 בשעה 12:55, maxcher כתב:

גמברינוס
קאסל
טקסס
בילי בוי

כולן באשדוד

אני מכיר את גמבירנוס וטקסס.
אתם באמת הולכים לאירועים משפחתיים למקומות האלה?
אני לא איזה חיי בסרט עם האף בשמיים.
אבל בעניי זה כמו להגיד תקח את אישתך ליום נישואים 30 / יום הולדת 60 למקדונלדס ותפנק אותה בדאבל מק רויאל.
גמברינוס מזכיר לי מסעדת פועלים פוסט סובייטית במוסקבה של תחילת שנות ה90.
טקסס זאת מזללת המבוגרים בסגנון יומנגנס. 
אתם באמת הולכים לאירועים חשובים למקומות כאלה?
איכות האוכל חשובה מאוד, אבל אתם לגמרי מדלגים על עניין האווירה כשאתם באירועים משפחתיים?
אם אני אקח את אישתי לחגוג יום הולדת במסעדת שצפיפות השולחנות שלה היא ברמת קרון בקר וחצי מהזמן שנשב שמה אנחנו נהנה מהפלאשים של החבורת ילדים בני ה19 שיושבים לידנו בשביל התמונות לאינסטוש עם הכוס בירה והשרימפס המטוגן אני אשן בסלון שבוע אחרי זה.

פורסם
לפני 10 שעות, Alkash כתב:

אני מכיר את גמבירנוס וטקסס.
אתם באמת הולכים לאירועים משפחתיים למקומות האלה?
אני לא איזה חיי בסרט עם האף בשמיים.
אבל בעניי זה כמו להגיד תקח את אישתך ליום נישואים 30 / יום הולדת 60 למקדונלדס ותפנק אותה בדאבל מק רויאל.
גמברינוס מזכיר לי מסעדת פועלים פוסט סובייטית במוסקבה של תחילת שנות ה90.
טקסס זאת מזללת המבוגרים בסגנון יומנגנס. 
אתם באמת הולכים לאירועים חשובים למקומות כאלה?
איכות האוכל חשובה מאוד, אבל אתם לגמרי מדלגים על עניין האווירה כשאתם באירועים משפחתיים?
אם אני אקח את אישתי לחגוג יום הולדת במסעדת שצפיפות השולחנות שלה היא ברמת קרון בקר וחצי מהזמן שנשב שמה אנחנו נהנה מהפלאשים של החבורת ילדים בני ה19 שיושבים לידנו בשביל התמונות לאינסטוש עם הכוס בירה והשרימפס המטוגן אני אשן בסלון שבוע אחרי זה.

אתה צודק חלקית- התמקדתי ב- "אני מחפש מסעדת בשרים איכותית, שמתאימה ל8 מבוגרים (40+) לערב נעים וטעים באווירה נעימה. חשוב שזה יהיה בחלל סגור ולא בחוץ." והתעלמתי לחלוטין מהמשפט הראשון- "לגברת הראשית במשפחה יש מחר יום הולדת". ליום הולדת של האשה גמברינוס לא מתאים, ליום הולדת שלי בהחלט כן 😅

לא יודע למה גמברינוס מזכיר לך מסעדת פועלים, זאת לא מסעדה מרווחת אבל בדרך כלל מקבלים חלל שסגור מ- 3 צדדים וזה כן מרגיש יחסית אינטימי. בפעמים שהיינו שם, רק בסופ"שים, לא ניכר לי עודף בני נוער אלא בעיקר משפחות...

• תוכן חדש...