Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מדבר על בית הקברות של חיפה. כאן מדובר בזה של הקריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קצת מכיר את בית העלמין הזה באפק, יש לי שם קרובים (סבא וסבתא).

אבל הקריות (מוצקין ביאליק וים) עברו לתל רגב, כי נגמר המקום איפה שממוקמת השכונה, אז נראה לי שהוא סגור, ולכן יש פחות תנועה והלוויות, רק נשאר נוף.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

בגדול אתה צודק, אבל יש מספיק אנשים שקנו חלקה ועדיין לא מאכלסים אותה כדי שיהיו לא מעט הלוויות. בגלל שהיה ידוע שבית הקברות מתמלא גם אנשים יחסית צעירים קנו חלקות. מה גם שיש אזכרות ודברים מהסוג הזה שגורמים לאנשים להגיע לשם.

אני לא חושב שזה באמת גורם לעומס ובעיות חניה כי לבית הקברות עצמו יש חניון ויש עוד חניון מהצד השני של הרחוב, סתם קצת קריפי לגור צמוד לבית קברות. אם זה לא מפריע לך אני בטוח שיש הרבה דירות נחמדות בזול בסמוך לבתי קברות/אתרי קבורה אינדיאניים/ הצטלבות קווי ליי או וואטאבר 😁

"ai motoare capul doare"

פורסם

קצת קראתי חקרתי יחסית לתור שלי (שמצתמצם עקב פורשים כנראה)ולמספר המצומצם של דירות 3 חדר ממש אטרקטיביות ירד החשקו  4 חדר בM1.2 לא בא בחשבון שם , דווקא כסף להון עצמי לדירה יד 2 שניה יש אבל הוא מושקע עם תשואה פנטסית בשנתיים האחרונות  אז חבל לי לשרוף אותו על דירה ישנה מתפוררת לכן ההתעניינות במשתכן בגלל ההון העצמי של 10% בלבד. בכל מקרה יש עוד הגרלות בראשון נדע המחירים ואפשר יהיה לנסות עם יהיה משהו אטרקטיבי. בכל מקרה תודה....

פורסם
בתאריך 17.3.2022 בשעה 14:26, dani12 כתב:

קצת קראתי חקרתי יחסית לתור שלי (שמצתמצם עקב פורשים כנראה)ולמספר המצומצם של דירות 3 חדר ממש אטרקטיביות ירד החשקו  4 חדר בM1.2 לא בא בחשבון שם , דווקא כסף להון עצמי לדירה יד 2 שניה יש אבל הוא מושקע עם תשואה פנטסית בשנתיים האחרונות  אז חבל לי לשרוף אותו על דירה ישנה מתפוררת לכן ההתעניינות במשתכן בגלל ההון העצמי של 10% בלבד. בכל מקרה יש עוד הגרלות בראשון נדע המחירים ואפשר יהיה לנסות עם יהיה משהו אטרקטיבי. בכל מקרה תודה....

אני לא מכיר את האזור ואין לי מה לתרום לגבי השאלה הספציפית של פותח השרשור אבל לכל מספידי השכונה אני רק אשים את זה כאן כאזהרה למי שמנסה לשפוט שכונה שנמצאת עדיין בשלבי הרצה:

היום דירת 4 חדרים לא יורדת מ-2 מיליון ש"ח. בפסח 2021 חיפשתי דירת 4 חדרים עם מחסן או 5 חדרים ללא מחסן, המחירים התחילו מ-4300 ל-4 חדרים ו-4600 ל-5 חדרים. הדירות לא עמדו יותר מכמה שבועות בלוחות. בקיץ המחירים כבר עלו בכמעט 500 ש"ח והיום (שנה אחרי) כבר בערך 1000 ש"ח יותר.

מעניין מה יקרה בשנתיים הקרובות כשמשקיעי מחיר למשתכן יתחילו למכור את הדירות שלהם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה בדיוק הבעיה שזהו לא אזור ביקוש דירה ב 800000 שם שווה את ההשקעה אבללשלם מיליון וחצי בקריות זה קצת יקר. כל עוד אין תשתיות תחבורה לאזורי תעסוקה כל הפריפריות למיניהן זה בעייתי מאוד.  

פורסם
לפני שעתיים, dani12 כתב:

זה בדיוק הבעיה שזהו לא אזור ביקוש דירה ב 800000 שם שווה את ההשקעה אבללשלם מיליון וחצי בקריות זה קצת יקר. כל עוד אין תשתיות תחבורה לאזורי תעסוקה כל הפריפריות למיניהן זה בעייתי מאוד.  

למה ראש העין זה איזור ביקוש?

אני מוכן להתערב שלפני מעל ל-7 שנים כש"חבר" שווקו פה דירות 4 חדרים על הנייר שנותנות עודף ממיליון ש"ח אנשים אמרו בדיוק אותו דבר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 6 שעות, dani12 כתב:

ראש העין זה האזור  ביקוש יש שם אזור תעשיה ו30 קמ מהמרכז 

הקריות 25 קמ מיקנעם (פארק הייטק), כ 5-20 קמ מחיפה (מת"מ) ו5 ק"מ מעכו (איזור תעשיה מסורתית).

לחדש לך, יש בקריות גם דירות של 7 מליון ומעלה, הכל תלוי איזור ונכס.

מציע לעשות שיעורי בית יותר רציניים על האיזור (אגב שקלתי לקנות דירה להשקעה באפק וויתרתי על התענוג).

לטעמי איזור הקריות רווי בבניה ואין פה הצדקה להשקעה כרגע.

פורסם
לפני 23 שעות, dani12 כתב:

דירות 4 חדרים בקריות מקבלן קרובות מאוד ל 1.5 (תלוי באיזו קריה \ מיקום) , ודירות 5 חדרים כבר חוצות את 1.8 , שלא לדבר על קרקע ופנטהוז אשר נמכרים היום במחירים של 2.4 ומעלה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם דירות דומות מוכנות נמכרות ב1.5 אז 1.2 דרך מחיר למשתכן זו לא מציאה בכלל.

דרך מחיר למשתכן המחיר יעלה עד סיום הבניה בהתאם למדד תשומות הבניה, מה שעלול להשלים את רוב ההפרש. תוסיף על זה הוצאות שכירות (או הפסד תשואת השכרה) עד השלמת הבניה. בנוסף, לא ניתן לבצע שינוים עד קבלת המפתח, מה שיעלה עוד כסף. כך שיש סיכוי שרכישה ב1.5 של דירה מוכנה היא האופציה העדיפה.

המצב מאוד דומה למה שהיה בזמנו רק שאז אלו היו מחירי דירות 5 חדרים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...