Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הטלוויזיות של היום המשקל הוא לא בעיה, כי המרכז כובד דווקא בקוביה שבתוך החיבורי Vesa.

למה אתה מתכוון זרועות ארוכות יותר? החלק שמתחבר לאחורי הטלוויזיה? אם כן אז צריך אחד כזה אבל שונה, ואני לא בטוח שזה כזה קל למצוא

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש לי מתאמים כאלו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא מתאם (כלומר חלק שמתלבש על VESA 200x200 ועליו מלבישים טלוויזיה שהיא VESA 200x300), אלא ממש להחליף את החלק של ה-VESA, באחד שמתאים לזרוע, ומכיל VESA 200x300 בעצמו.

מתאם שוב אני חושש שהוא ייצור מומנט נוסף לא מתוכנן על הזרוע, אלא אם כן הוא ממש ממש דק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מציע פשוט לקנות זרוע שמתאימה לטלויזיה הגדולה, ושיש לה חיבור תואם לחורי VESA, קודם אפשר לנסות לקחת רק את הזרועות VESA ממנה ולשים בזרוע הקיימת,
אם זה מתחבר טוב והעסק מרגיש חזק ויציב - אחלה, אם לא - מתקינים את הזרוע החדשה קומפלט.

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31804

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...