Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדבקת קוצים נגד יונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי שלום, מעוניין להדביק על אדן החלון קוצים נגד יונים.

עם מה מומלץ להדביק אותם? יש בעיה להדביק עם סופר 7?

תודה רבה

פורסם (נערך)

היי

סופר 7 זה אחלה,מניסיון שלי בנושא,המרקם והעמידות של הלבן עדיפים על השקוף בשביל הפעולה הזו.

עריכה אחרונה על ידי blackpolo
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מחזק. זה מה ששימש אותי לפני שנה וחצי ומחזיק מצויין.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במידה ומשתמשים בסופר 7 ונגיד רוצים להוריד אותם בהמשך, זה יהווה בעיה? או שפשוט עם סכין או משהו אפשר לחרוץ ולהוריד?

פורסם

Rtv, אם אני לא טועה זה למקומות יותר רטובים 

תשאל בטמבוריה הקרובה לביתך,תגיד בדיוק מה תרצה להדביק ואיפה 

סופר 7, זה גם תרכובת סיליקון.

אבל כן סיליקון כפי שנתת דוגמא, הרבה יותר קל לגירוד והסרה

• רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אתה יכול להדביק עם סופר 7 וולקרו זכר לאדן החלון, ונקבה לתחתית של הפס קוצים, ככה אם תרצה לנקות בעתיד, יהיה קל להוציא

פורסם
לפני כשעה, nameuser כתב:

אתה יכול להדביק עם סופר 7 וולקרו זכר לאדן החלון, ונקבה לתחתית של הפס קוצים, ככה אם תרצה לנקות בעתיד, יהיה קל להוציא

רעיון מעניין תודה

• תוכן חדש...