Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 24.2.2022 בשעה 20:45, FROGIE כתב:

שאלת תם, הרווח שלהם זה כניסת לקוחות לחנות שאולי יקנו על הדרך או גם רווח פר פריט? (וכמה? :))

דואר ישראל - 30 אג' לפריט.
חברות פרטיות - תלוי. 

זה מבדיקה שלי עם חבר שיש לו נקודת הפצה בחנות, לפני כשנתיים (אולי הסכומים השתנו)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כשאני מזמין מאמזון אני מעדכן באימייל/סמס שיעודכן לנקודת מסירה. חוסך לי שבוע של ציפייה (שזה בעצם עוד שבוע שבו החבילה במערכת ויכולה להנזק/להאבד/אחר).

פורסם
לפני 5 שעות, gsi16v כתב:

התופעה הגיע אלי היום כאשר פריט מאמזון שגם שילמתי עבורו משלוח לא הגיע אלי בזמן שמופיע באמזון.

יצרתי קשר עם פדאקס שהז נשלשח דרכם והם אמרו שהחבילה הועברה לדואר ישראל.

בדואר ישראל החבילה אותך שוכבת כבר שבוע בצומת ספרים, הייתי צריך לקבוע תור כדי לאסוף את החבילה שבכלל אמורה להגיע אלי לבית.

פניתי בצ'אט לאמזון בשאלה תמימה אם זה היה אמור להגיע אלי או שזה תקין שזה הגיע לשם.

התשובה שזה לא תקין וחבילות שהם מאמזון או מטופלים ע'י אמזון צריכות להגיע עד הדלת בברירת מחדל.

הוא רשם הוא מזכה אותי במשלוח וכבקשת סליחה ב75% מערך הפריט.

אז יש תשובה אמזון חד משמעית אמור להגיע עד לבית ולא למרכז חלוקה

אני זוכר שהזמנתי זיכרונות למחשב בבלאק פריידי והם גם הגיעו לחנות כזאת,

לא קיבלתי פיצוי ובטח שלא החזר של 75% מערך הפריט, ודיברתי פעמיים בצאט עם אמזון אפילו עם סניור שם ונאמר לי שאין להם מה לעשות וזה תלוי בדואר של ישראל.

היא רק אמרה לי שהיא יכולה לציין שאני מבקש שהחבילה תגיע עם שליח אליי הביתה - עבור משלוח עתידי. 

פשוט בושה.

פורסם

כבר מזמן לא רק UPS, אלא גם בר הפצה ובעיקר דואר ישראל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הסטתי את המשלוח מעלי אקספרס לממ"ס הקרוב אלי ועשיתי את זה בזמן.

למרות זאת זה החבילה היגיעה לממ"ס שבדרך כלל היו מגיעות החבילות.

למה???

להבא יש מה לעשות בנושא לדבר עם מישהו בדואר או לפנות למישהו בדואר?

פורסם
Just now, shmulik88 כתב:

להבא יש מה לעשות בנושא לדבר עם מישהו בדואר או לפנות למישהו בדואר?

צחקתי בקול...

(לא, אין.)

• אהבתי 1
:turn-l:
פורסם

אני מעדיף את זה בחנות שליד הבית שלי, במקום ללכת למרכז דואר עם מליון אנשים שיש להם כל מני דברים אחרים לעשות, וזה יכול לקחת שעות.

אף פעם לא יצא לי לחכות יותר מ3 דקות בתור, למרות שיש שם תמיד אנשים, ויש להם מוצרים מעניינים שאין הרבה בארץ, אז גם נחמד לקנות שם.

בהתחלה הם היו מגבילים את השעות, עד שהם קלטו שאם הם מוסרים חבילות בכל שעה, החנות שלהם תמיד מלאה בלקוחות. עכשיו אין הגבלה אז אפשר לקבל חבילות מ7 בבוקר ועד 8 בערב.

אבל זה פריפריה, אז קצת שונה ממה שהולך במרכז.

פורסם

אני מזמין המון מאמזון, תמיד מגיע לדלת ביתי.

אולי זה תלוי במקום המגורים וזמינות המשלוחים של דואר ישראל באותו איזור.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

אז אחרי שחשבתי שהדואר התאפס על עצמו והפסיק לשלוח אותי לשכונות סמוכות, היום שוב רכבתי 4 ק״מ כדי לאסוף חבילה משכונה מרוחקת.

לפחות נתן לי מוטיביציה לאימון....

פורסם
לפני 3 שעות, yuvk כתב:

צחקתי בקול...

(לא, אין.)

ניסית לשלוח מכתב לדואר?

אני מניח שחחזור עם חותמת "לא מוכר".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההסבר: שלחתי לשכנים האהובים שלי שעברו דירה את הדואר שהגיע אליהם. אחרי כמה זמן קיבלתי בחזרה את הגלויה הזו. התעלמתי כי הייתי די בטוח ששמתי את הערך הנכון. 

עכשיו לדעתי כבר חלה התיישנות. חבל כי רציתי להגיש בקשה להישפט.

536814394_.thumb.jpeg.2c0cb4be36287185069b5d21cd708423.jpeg

פורסם

במצבים האלה אני משלשל את המכתבים לתיבה עם הכתובת המעודכנת של הנמען או "לא ידוע בכתובת", בלי לזהות את עצמי. שהנמען ידאג לעדכן את כתובתו היכן שצריך. המוזר הוא שנתקלתי גם בדואר של מדינת ישראל, למרות שאני די משוכנע שהנמען עדכן כתובת במרשם האוכלוסין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...