Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק עכשיו אני חוזר מגלידות הרצל

שאלתי אותה למה זה מגיע לפה????????

היא אומרת שהחבילות של עלי אקספרס מתחלקות בין החברות, יום אחד אקבל דרך דואר ישראל (הם מביאים לי למושב) 

והחברה שדרכה עכשיו קיבלתי את הדואר היא exelot ויש לה 3 נקודות חלוקה בעיר.

בקיצור זה לא יעזור, אין לי איך לברר או להחליט איזו חברה תקבל את הדואר שלי.  עצבים לחינם מה שנקרא

פורסם

המכולתניק שלי אמר שאם הוא מוסר חבילות אבל לא מסמן שמסר אז מופיע לדואר/חברת השליחויות שהוא מלא והמשלוחים עוברים למכולת אחרת, אפילו אם לא בחרתי אותה לפני כן בהודעת SMS.

פורסם
לפני 6 דקות, boy23 כתב:

בקיצור זה לא יעזור, אין לי איך לברר או להחליט איזו חברה תקבל את הדואר שלי.  עצבים לחינם מה שנקרא

נכון. השאלה אם יש אפשרות לבקש שהחבילה תגיע לסניף דואר ולקחת משם כמו שעשו כל השנים. אם מחייבים לקבל דרך הממ"סים אז הם צריכים להשתפר 

פורסם
לפני 2 דקות, Nemesis כתב:

למה שתגיע לסניף הדואר אם זה נשלח דרך חברה אחרת?

וואלה לא ידעתי את זה. חשבתי זה מגיע למיון בדואר והיא זאת שמנתבת

פורסם
לפני 21 שעות, Transporter כתב:

בסניפים של דואר כשהסניף נסגר ב 16:00 ובשעה 15:40 יש תור של 30 איש, האחרונים בתור לא יקבלו את החבילה כי ב 16:00 פשוט סוגרים את החלון של הקבלה

עכשיו תקרא שוב מה שרשמת ותגיד לי אם אתה מאמין לעצמך.

• מצחיק 2

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 6 שעות, Mr.Hybrid כתב:

עכשיו תקרא שוב מה שרשמת ותגיד לי אם אתה מאמין לעצמך.

מה לא הבנת?

ב 16:00 נסגר הסניף

אם ב 15:40  יש תור של 30 איש  בשעה 16:00 יגידו לכל מי שעומד בתור מצטערים אנחנו סוגרים

והם פשוט סוגרים את החלון

מצטער אם זה לא מסתדר לך עם הרמת שירות הגבוהה של הדואר

לפני 12 שעות, boy23 כתב:

בקיצור זה לא יעזור, אין לי איך לברר או להחליט איזו חברה תקבל את הדואר שלי.

חלק מהחבילות באליאקספרס שואלים אותך איפה אתה רוצה לקבל

ושוב בסוף הכל עניין של עומס בסניף

המטרה לפזר את העומס ולא ליצור עומס על סניף ספציפי

אז גם אם סימנת שאתה רוצה לקבל מתחת לבית ויש כבר עומס בסניף זה יעבור לסניף אחר.

זה בטוח עדיף על זה שתחכה עוד שבוע לדואר

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

קודם כל היום אי אפשר לבוא לדואר בלי להזמין תור מראש. אולי רק לאוכלוסיות מיוחדות נותנים להיכנס בלי תור.

חוץ מזה, אם הסניף נסגר ב16:00 זה אומר שלא מכניסים יותר אנשים אחרי השעה הזאת, לא שסוגרים את הדלת וזורקים את כולם החוצה. זה סניף דואר, לא מועדון של ערסים בקריות. באיזה סניף דואר היית, של עזה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא שהסתובבתי יותר מדי בסניפי דואר, אבל תמיד התקבלתי גם בלי לקבוע תור מראש. לפני מספר שבועות הייתי צריך להעביר בעלות על רכב, הגעתי לסניף, קבעתי תור לעוד 5 או 10 דקות במקום והתקבלתי קודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

קודם כל היום אי אפשר לבוא לדואר בלי להזמין תור מראש. אולי רק לאוכלוסיות מיוחדות נותנים להיכנס בלי תור.

חוץ מזה, אם הסניף נסגר ב16:00 זה אומר שלא מכניסים יותר אנשים אחרי השעה הזאת, לא שסוגרים את הדלת וזורקים את כולם החוצה. זה סניף דואר, לא מועדון של ערסים בקריות. באיזה סניף דואר היית, של עזה?

בממ"ס אפשר

זה נמצא בכל מיני חורים כמו קניונים ואתה לא מזמין שום תור

במקרה הכי גרוע לוקח מספר

בסניפי דואר אתה צודק צריך להזמין תור

וגם זה ביזיון כי לא תמיד אתה מתכנן מראש את הדברים האלה ולא הולכים לדואר רק בשביל לאסוף חבילות

לפני שעתיים, sperial כתב:

לא שהסתובבתי יותר מדי בסניפי דואר, אבל תמיד התקבלתי גם בלי לקבוע תור מראש. לפני מספר שבועות הייתי צריך להעביר בעלות על רכב, הגעתי לסניף, קבעתי תור לעוד 5 או 10 דקות במקום והתקבלתי קודם.

זה אפשרי בכל מיני סניפים קטנים לרוב שאין הרבה תנועה

בגלל שממ"ס זה לא ממש סניף דואר רק  נקודת חלוקה הם סוגרים בשעה ספציפית

אם הספקת הספקת..לא הספקת תבוא עוד שעה שפותחים שוב או בבוקר

פורסם

במקרה זה סניף.לא כל כך קטן, בעבר היה נוקשה, אבל נוספה האפשרות לקבוע תור במקום. זה נעשה במתקן חלוקת המספרים, כלומר לא יוזמה מקומית אלא משהו שבא מלמעלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 שעות, Transporter כתב:

מה לא הבנת?

ב 16:00 נסגר הסניף

אם ב 15:40  יש תור של 30 איש  בשעה 16:00 יגידו לכל מי שעומד בתור מצטערים אנחנו סוגרים

והם פשוט סוגרים את החלון

לפני 13 שעות, SlowRide כתב:

באיזה סניף דואר היית, של עזה?

אני מנחש שהוא בכלל לא היה בסניף דואר.

.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם (נערך)

היום קיבלתי הודעה על משלוח שהגיע לאיזו מכלת 25 דקות נסיעה ממני בלי מספר משלוח רק עם קוד שצריך להראות בקבלת המשלוח וזה דיי החשיד אותי אז חיפשתי את שם המכלת באינטרנט והתקשרתי אליו לוודא שזה מקום חלוקה וכו'.

הוא ענה ואמר כן זה חלוקה אבל אפשר לקבל דואר רק עד 12 או מ 17.

אמרתי לו שאני 5 דקות ממנו ולבא פעם אחרת זה סתם לשרוף 50 דקות אז אמר 'יאללה תבא'.

שהגעתי אכן מכלת שכונתית לא מטופחת ואמרתי נפרגן לו שנתן לי לבא לא בשעות החלוקה אז אקנה כמה דברים אבל האמת הכל במכלת היה נראנ על הפנים חוץ מ2 אלו.

כמה שילמתי על קופסא קטנה של ענבים ועוד עגבניות שרי לא ממש מלאות

57 שח!!

לא היה נעים לי להתווכח איתו או לא לקנות אבל בהחלט אפשר להסיק מזה הרבה דברים.

IMG_20220222_195617.jpg

עריכה אחרונה על ידי gsi16v
  • רעיון גרוע 1
  • מבאס 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

במבט מהיר לפני קריאה רציתי לכתוב לך משהו מצחיק בסגנון של "חבל אתה הורס לנו פה את המרד" ולהוסיף איזה סמיילי קורץ להודעה שלך

עכשיו בא לי לכתוב לך בדיוק אותו דבר אבל עם טון עצבני וסמיילי 😡

פשוט בושה מה שקורה עם החנויות האלה.

• תוכן חדש...