Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בבקשה מידע לגבי הגעה לאיטליה, מילאנו, שדה Linate

ירחמיאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלומות,
מסתמנת נסיעה למילאנו העיר בסביבות אוקטובר; זוגתי ואני מבקשים לנפוש שם כמה ימים, פחות משבוע ולחזור.

ראיתי שהשדה הנ"ל הוא הכי קרוב אבל אני לא מצליח למצוא אליו טיסות ישירות.
לכן, אשמח לקבל כל מידע שיעזור לנו לתכנן את הנופשון הזה, הן מבחינת ההגעה והן מבחינת המידע על העיר עצמה.
למשל, לעניות דעתי ולפי מה שראיתי במפה, השדה הזה מאד קרוב לעיר.
אנו מחפשים רק טיסות ישירות ולא מצאנו לא באל-על ולא בארקיע, כך גם לא באתר סקיי סקאנר.
יכול להיות שאין בכלל כאלה?
כמו כן ראיתי שאם מוצאים מלון בעיר עצמה, אין צורך להסתמך כל כך על התחב"צ (בעבר, בערים אחרות, מלון במרחק הליכה נוח מתחנת תחב"צ היה תמיד חובה).
לא נבצע מסעות רגליים שכן זוגתי כבר לא מסוגלת ללכת מרחקים, אבל בהחלט נלך, נשתדל לא לנסוע ולהנות מהעיר רגלית.
תודה לכם מראש על כל טיפ, עזרה ומידע.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לינאטה הוא השדה המשני של מילאנו, השדה הראשי הוא מלפנסה, והוא מחובר לעיר בשני קווי רכבת ישירים (ונכון ל-2019 במחלקה השניה הנסיעה מהשדה לעיר חינם, אם אתה מוציא כרטיס באולם איסוף הכבודה. אבל צריך לבדוק את העדכונים). הבעיה עם קו הרכבת הוא שההליכה מהטרמינל אליו היא כמה מאות מטרים. בכלל, טרמינל 1 ענק עם מרחקי הליכה ארוכים מאד. 

הבנים שלי טסו לפני מספר שנים ללינאטה (עם אליטליה ז"ל, דרך רומא-פיומיצ'ינו), עד כמה שזכור לי היה להם פחות נוח להגיע לעיר.

יש גם טיסות של ריאנאייר לכאורה למילאנו, אבל הן נוחתות בברגאמו, מבחינת המרחק למילאנו בערך כמו מלפנסה אבל מבחינת הקישור הרבה פחות טוב (שעתיים ברכבת מול שעה ממלפנסה).

סה"כ, מבחינת קישוריות, עדיף לטוס למלפנסה, חפש שירות של אלעל ושל איזיג'ט.

שוב, נכון ללפני 3 שנים, יש כרטיס תיירים של העיר, שכולל שימוש חופשי בתחב"צ וכניסות להרבה אתרים. הקץ', אם לא חל מאז שיפור, הוא שאתה צריך להזמין את הכרטיס באינטרנט אבל לאסוף אותו פיזית באחד מכמה משרדים, עם שעות פתיחה הזויות. אני הגעתי למשרד שהיה חבוי בקומה הרביעית של בניין באיזור הדואומו, הזמנתי את הכרטיסים דרך הטלפון ואז הייתי צריך להמתין לפתיחת המשרד בשעה 12:00, למרות שעמדתי ליד דלפק מאוייש.

והפתעה חיובית אחת שהיתה לי במילאנו - נסעתי פעמיים במונית והנהגים לא תחמנו. זאת לעומת הנהג שעשה לי כמה שנים קודם סובו רומא והקיפוה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...