Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מורה נבוכים- נדלן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

זה זמן מה שאני רוצה לקנות דירה להשקעה עם הון עצמי של 300 אשח אבל מתבלבל משטף האפשרויות. מתווכים כמובן מציעים דירות קיימות כי יש להם אינטרס בלמכור אותם, ולי אין כל כך חשק להתעסק עם שוכרים. חשבתי לקנות דירה בפרוייקט אצל קבלן ולמכור אותה כשהיא מוכנה. בדומה לעסקה הקודמת שעשיתי פה בפורום (קניית רכב יד2), בשלב מסוים התייאשתי מקריאה ובדיקה בעצמי ושכרתי את השירותים של יועץ שיבדוק לי. האם קיים מישהו מקביל מומלץ בתחום הנדלן? שיוכל לעשות סדר במיסים- כדאיות- מימון- מציאת נכס? 

פורסם

ממליץ על אורי לב ארי (חפש בגוגל)

תהליך איתו עולה לא מעט כסף

אבל כולל תכנון פיננסי מסודר ומקיף

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא רואה איך לעשות פליפים (גם בלי להשקיע בלשבח את הנכס) משתלם בישראל. רשות המיסים פשוט חיסלה את ההזדמנות הזאת.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, קאררה כתב:

לא רואה איך לעשות פליפים (גם בלי להשקיע בלשבח את הנכס) משתלם בישראל

משתלם אבל זה הרבה עבודה והיכרות עם השכונה\עיר. להכיר את כל השכנים וכל הבעיות שיש בשכונה\בניין וכדומה. 

עכשיו תכניס לתוך כל הסמטוחה הזו - 300 אש"ח בתור הון עצמי אז בכלל הרבה עבודה..

אני ממליץ להתרחק כמה שיותר ממתווכים ויועצים למיניהן (למרות שאני לא שולל לגמרי את השימוש בהם) - יותר בכיוון של מה העסקה בת'כלס ומה מביא היועץ\מתווך לעיסקה הזו.

אם חסכון בזמן וכסף אז מאוד חשוב לדעת איך לתרגם את זה לשקלים ולכן אני ממליץ בתור נכס ראשון לקרוא ולברור את המוץ מהתבן. לדעת להפעיל שיקול דעת וביקורת עצמית

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
שגיאת כתיב
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

משתלם אבל זה הרבה עבודה והיכרות עם השכונה\עיר. להכיר את כל השכנים וכל הבעיות שיש בשכונה\בניין וכדומה. 

עכשיו תכניס לתוך כל הסמטוחה הזו - 300 אש"ח בתור הון עצמי אז בכלל הרבה עבודה..

מצטער אבל אם רשות המיסים מרוויחה יותר ממך ואתה לוקח את כל הסיכון - זה לא משתלם בכלל.

ב-300 אש״ח אפשר במקרה הטוב לקנות מקום חניה בודד בתל אביב.

• רעיון טוב! 1

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

נכס ראשון אני ממליץ לרכוש לבד וללמוד את הנושא לעומק (בייחוד שמדובר ב300 אש"ח)

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 1 דקה, קאררה כתב:

מצטער אבל אם רשות המיסים מרוויחה יותר ממך ואתה לוקח את כל הסיכון - זה לא משתלם בכלל.

הלוגיקה לא נכונה במשפט, סיכון תמיד יהיה. בין אם גבוה לנמוך.

רשות המיסים - תיקח מיסים גם אם יש לך מניה באג"ח. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

ולברור את המוץ מהתבן. 

קצת OT - פינת הלשון העברית:

לבור מוץ מבר או לבור את התבן מן הבר. הבר הוא הגרעינים, המוץ והתבן - שניהם קש, כלומר אשפה. אלה לא רוצה שני סוגי אשפה...

וגם אז - המשמעות היא להפריד את העיקר מהטפל, לא את האיכותי מהירוד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון גרוע 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מחזיק STWD וחשוב לי להדגיש שאני לא יועץ פיננסי ועל כן זה לא יעוץ או המלצה.

פורסם

האמת זה רעיון מעניין. על הנייר יש משהו שמונע מאדם לקנות דירה במחיר איקס, גם אם אין לו שום דרך לגייס את האיקס הזה, אבל כן יש לו מספיק לתלשום הראשון לקבלן, ולמכור לפני טופס 4??

לא משהו שהייתי עושה בעצמי, כנראה, אבל מעניין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

כן, רשות המיסים.

אתה תשלם מס רכישה, פעמיים עו"ד, אגרת רישום וריביות ואת כל זה תשלם אחרי שמההפרש בין הקנייה למכירה יקחו לך 25% אלא אם זו דירתך היחידה.

עריכה: יש כל מיני קומבינציות להתחמק מתשלום המס אבל הן עולות לא מעט ולא כדאיות בהפרשים הצפויים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, קאררה כתב:

לא רואה איך לעשות פליפים (גם בלי להשקיע בלשבח את הנכס) משתלם בישראל. רשות המיסים פשוט חיסלה את ההזדמנות הזאת.

המלצת שמיעה:

[נדלן בשידור-צחי קווטינסקי] S1E69 - פרק 69-רכישת דירות חדשות למגורים או כהשקעה #
https://podcastaddict.com/episode/127409065 

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...