Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות לכולם .

נסיעת עבודה לצפון איטליה בשבוע הבא. מחפש לקנות, רק במחירים טובים, ציוד לאופניים, למעשנות, אוזניות למחשב, ביגוד קולומביה. ואלה. עולם תוכן גברי טיפוסי .

לא מצליח למצוא חנויות זולות ומתרשם שהמחיר כמו בארץ פלוס מינוס. אשמח לנסיונכם והמחצתכם, אם יש.

תנקס

פורסם

לא חושב תמצא שם משהו בינלאומי וזול משמעותית מבארץ.

חפש חליפות ונעליים מתוצרת מקומית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מעדכן תובנות עד עכשיו:

בעיר נמצאת חנות שוקולד מהטובות באיטליה שנקראת roccati. נגיע עלייה.

בנוסף קניות של נקניקים,פרמיזן,יין ובלסאמי בשוק במרכז העיר.

בשאר הגזרות כרגע אין לידים טובים.

פורסם

מעדכן עם סיום הנסיעה:

בוצע מסלול עם רכב שכור:

נחיתה במילאנו, בולוניה,ונציה,לובליאנה.

מבחינת קניות:

איטליה מתאימה לאוכל ברמה גבוהה ביותר. אנחנו קנינו בלסמי, גבינות קשות וקיור מיט.

בבולוניה יש במרכז חנות עם חולצות טי שרט מגניבות של אנימה ואומנות מודרנית.

בסלובניה הקניות של בגדים זולות ויש במרכז העיר. ליד 3 הגשרים חנות כולבו ענקית של מולר עם מוצרים במחיר טוב.

בנוסף:

האיזור לא קיבל גשם כבר 3 חודשים וכל התכסית חומה וכל המכוניות מלאות אבק...

ונציה ריקה לגמרי. שילוב של אוף סיזן, וקוביד. אחלה הזדמנות לבקר.  

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

חתיכת נהיגה עשית. בשביל שבוע. מה הספקת חוץ מנהיגה וקניות?

הניסיון שלי באיטליה הוא שצריך להקדיש זמן אפילו לעיירות קטנות. לא כל שכן לפנינים כמו וונציה. כמובן שזה תלוי בתחומי העניין שלך, אבל גם אני לא מאניני האומנויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי בנסיעות עסקים. ניסינו לא לישון הרבה....

הופתענו לטובה מלובליאנה. אחלה אווירה. המסעדות שם נתנו קפיצה רצינית בתיחכום ובבגיוון האתני. ממש נהננו אחרי השבלוניות, מבוססת המצרכים המעולים, של איטליה.

פורסם (נערך)

מסלובניה יש לי זכרונות חיוביים מאד  

המסלול שלך נשמע די הזוי, אם כח מובן לי בימי קןאונה עם חוסר טיסות. לא היתה דרך יותר יעילה?

אגב, מבחינה מוטורית, מצאתי שם באיזה כפר בשבת, אחרי סגירת החנויות לסופ"ש, שוק מדרכה שבו נמכרו, הין השאר, לוחות מחוונים של פיאט 600, בגרסתה המקומית. מבחינתי זו היתה חזרה לפיאט 600 (האיטלקית) שהיתה למשפחה בשנות ה-60.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...