Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

המלצה למכונת קפה אמיתית


TheOne23
 שיתוף

פוסטים מומלצים

לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

במכונה ידנית פשוטה אין את כל הפרוצדורה הזאת. שוטפים את הפילטר שבתוך הידית, את הפיה של המקציף, את הרשת הזאת שיוצאים ממנה המים החמים וזהו. 

 אני יודע, כאמור באתי משם. אבל הכנת הקפה עצמה יותר "מסובכת", וזה בדיוק מה שפות"ש לא רוצה. ואני מבין אותו- בסוף, גם לי נמאס עם כל הטקס שמסביב, מה גם שלאשתי זה לא התאים (היא רוצתה קפה בלחיצת כפתור וזהו). יש הרבה הגיון במכונות האלו, במיוחד אם הגעת מקפסולות. אבל עדיין צריך לטפל בהן.

  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מחזק את ההמלצה לביקור מעשי בחנויות קפה מתמחות.

 

יש עשרות רבות של דגמים בטווח מחירים עצום.

 

תתנסה, תטעם, תחכים ותחליט מה מידת ההשקעה (בזמן ובממון) אל מול ההנאה שבקפה.

 

אני דווקא עשיתי את הדרך ההפוכה, אחרי הרבה שנים עם מכונת מנוף ידנית מצאתי את עצמי עם קפסולות של אילי.....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, yohai71 כתב:

יש הרבה הגיון במכונות האלו, במיוחד אם הגעת מקפסולות. אבל עדיין צריך לטפל בהן.

ופה ההצלחה הכי גדולה של נספרסו, לדעתי האישית - האמינות שלהן פנטסטית

עם מינימום התעסקות, מדי פעם לרוקן מגש עודפים וזהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, hans כתב:

ופה ההצלחה הכי גדולה של נספרסו, לדעתי האישית - האמינות שלהן פנטסטית

עם מינימום התעסקות, מדי פעם לרוקן מגש עודפים וזהו.

גם לנספרסו צריך לעשות descale.

Time is the only thing standing between me and the throne

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, yohai71 כתב:

 

אלא מה? הסוד הוא בתחזוקה שוטפת שיש כזו- והרבה. החל משטיפת יחידת החליטה פעם בשבוע + שאיבת שאריות הפולים מהמכונה, ניקוי אבנית (המכונה תתריע על זה ומבצעת ניקוי אוטומטי אבל אתם צריכים להיות שם עם כלים לקלוט את כמויות הנוזלים האדירות, ולהחליף מים כארבע פעמים, ניקוי יחידת ההקצפה (נגיד שלא תופס עבור פות"ש) והכי חשוב- שימון יחידת החליטה עם פירוק חלקי ולפעמים, החלפת הרשתית ממנה זולג הקפה. אני כבר לא מדבר על כך שפעם ביום (לפחות, תלוי כמה כוסות שותים), צריך לרוקן את ה"פח" עם שאריות הפודים של הקפה, לשפוך את המגש מתחת למכונה ו(לדעתי) לשטוף את החלקים האלה יחד עם מגש הנירוסטה. אני גם מריץ מים פושרים דרך יחידת ההקצפה אחרי כל "נגלה" של קפה, כלומר, המכונה לא נכבית לפני שכל העסק הזה נוקה - אבל זה רק אני.

 

 

 

 

 

בקיצור - העם החליט - קפה עלית.

 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, קאררה כתב:

גם לנספרסו צריך לעשות descale.

צריך זה סיפור אחר. כמו היפניות של פעם - אפשר להזניח והן עדיין יעבדו. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 שעות, yohai71 כתב:

אם אני פות"ש, שחשובה לו ההקצפה, הייתי קונה נניח את זו שהיא צאצאית של המכונה שלי, מינוס יכולת הקצפה כלל, ורוכש בנוסף מקציף סטנדרטי שייתן הרבה יותר קצף מכל מכונה. הבעיה היא שפות"ש מעיד על עצמו שהוא עצלן, וזה לא טוב כשמדובר במכונות קפה...

 

למשל, לי יש את המכונה הזו, שהיא כבר ענתיקה. Saeco עברו מזמן להיות תחת בעלות (ומיתוג) פיליפס, כך שאני בכלל לא בטוח שהיא אכן קיימת במלאי. בזמנה היא נחשבה לסוס עבודה, ואכן היא עדיין נותנת בראש כמעט שבע שנים, ארבע כוסות קפוצ'ינו ביום לפחות, בדר"כ יותר (בטוח יותר בזמן הסגרים). ההקצפה לא מדהימה, אבל מספקת לחלוטין.

 

אלא מה? הסוד הוא בתחזוקה שוטפת שיש כזו- והרבה. החל משטיפת יחידת החליטה פעם בשבוע + שאיבת שאריות הפולים מהמכונה, ניקוי אבנית (המכונה תתריע על זה ומבצעת ניקוי אוטומטי אבל אתם צריכים להיות שם עם כלים לקלוט את כמויות הנוזלים האדירות, ולהחליף מים כארבע פעמים, ניקוי יחידת ההקצפה (נגיד שלא תופס עבור פות"ש) והכי חשוב- שימון יחידת החליטה עם פירוק חלקי ולפעמים, החלפת הרשתית ממנה זולג הקפה. אני כבר לא מדבר על כך שפעם ביום (לפחות, תלוי כמה כוסות שותים), צריך לרוקן את ה"פח" עם שאריות הפודים של הקפה, לשפוך את המגש מתחת למכונה ו(לדעתי) לשטוף את החלקים האלה יחד עם מגש הנירוסטה. אני גם מריץ מים פושרים דרך יחידת ההקצפה אחרי כל "נגלה" של קפה, כלומר, המכונה לא נכבית לפני שכל העסק הזה נוקה - אבל זה רק אני.

 

בקיצור- עבודה, ולא בשביל כל אחד. ואני מדבר כאחד שהגיע ממכונה ידנית לחלוטין עם מטחנה וכל השטויות מסביב. זה שיש מכונה אוטומטית, לא אומר שנפטרתם מההתעסקות.

 

 

 

 

 אין לי בעיה להקציף לבד בנפרד, למעשה זה מה שאני עושה כרגע עם הנספרסו הנוכחית, יש לי מקציף נפרד (משהו סיני זול מאמזון) ממנו אני מפיק את החלב המוקפץ, לכן אופציה של מכונה אוטומטית רק לקפה נראית כפתרון טוב עבורי. 

 אשמח לתשובות ל: 

1. למה הSAECO עולה כמעט פי 3 מהפיליפס בלינקים שהבאת? האם רק המקציף האוטומטי בלבד מקפיץ ככה את המחיר?

 

2. איזה פרמטרים במכונה אוטומטית כמו הפיליפס הנל כדאי לשים לב שישפיעו על איכות התוצר הסופי? כמו  bar לחץ?  דרגות/עוצמת הטחינה וכו'.. 

 

3. האם הפיליפס הנל נחשבת לאיכותית (בכל זאת המחיר יחסית זול..) האם יש מכונות איכותיות יותר באותה הקטגוריה ששוות להוסיף אליהן את הכסף? 

 

3. אשמח להמלצה למקציף איכותי. 

 

תודה 😄

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תצטרף לקבוצת קניות בפייסבוק, "כזה אני רוצה" יש להם כל כמה ימים הצעה מוזלת למהירי החלטה, לדוגמא https://www.amazon.de/-/en/dp/B07KXCTRF6?linkCode=sl1&tag=ineeditnow00-21&linkId=592e6643e1f646c9eb565373ce15d70c&language=en_GB&ref_=as_li_ss_tl&fbclid=IwAR2Kc_ec9MwYf-gX4sOmouTR5_3eGc6wGseC_-dTk_3b63AqaCo7zopVtYc&th=1

זו הוצעה ב 1880 שח עד הבית כולל כל המסים

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני שעתיים, hans כתב:

צריך זה סיפור אחר. כמו היפניות של פעם - אפשר להזניח והן עדיין יעבדו. :-)

יש לי נוזל מיוחד לזה של דלונגי. 5 שנים עם המכונה בחיים לא השתמשתי בזה, עובדת נהדר. הבנתי שאפשר גם עם מלח לימון.

 

.Volvo 740. It's hip to be square

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 שעות, TheOne23 כתב:

 אין לי בעיה להקציף לבד בנפרד, למעשה זה מה שאני עושה כרגע עם הנספרסו הנוכחית, יש לי מקציף נפרד (משהו סיני זול מאמזון) ממנו אני מפיק את החלב המוקפץ, לכן אופציה של מכונה אוטומטית רק לקפה נראית כפתרון טוב עבורי. 

 אשמח לתשובות ל: 

1. למה הSAECO עולה כמעט פי 3 מהפיליפס בלינקים שהבאת? האם רק המקציף האוטומטי בלבד מקפיץ ככה את המחיר?

 

2. איזה פרמטרים במכונה אוטומטית כמו הפיליפס הנל כדאי לשים לב שישפיעו על איכות התוצר הסופי? כמו  bar לחץ?  דרגות/עוצמת הטחינה וכו'.. 

 

3. האם הפיליפס הנל נחשבת לאיכותית (בכל זאת המחיר יחסית זול..) האם יש מכונות איכותיות יותר באותה הקטגוריה ששוות להוסיף אליהן את הכסף? 

 

3. אשמח להמלצה למקציף איכותי. 

 

תודה 😄

1. אין לי מושג. למעשה, המחיר הזה כמו כל המכונה נראה לי עב"ם כי לדעתי היא כבר לא קיימת. אבל כן, כנראה שיהיה הבדל בין מכונה עם מקציף לאחת שאין לה.

 

2. ממה שאני יודע, 15 או מעל באר צריך להספיק, אבל עדיף שתתייעץ עם מי שמבין- אני לא יודע אם אתה צריך לחץ כזה במכונה שלא מקציפה. כנ"ל לגבי שאר הפרמטרים, שאני לא בטוח כמה הם משפיעים על איכות המוצר- כפי שכתבתי, במכונות האלה חשובה מאד התחזוקה, שתשמור עם המוצר יותר מה"שם" שלו.

 

3. מניסיוני, כן. לחמי יש מכונה חדשה באותו סגנון אבל עם מקציף, והוא מרוצה ממנה מאד. לא יודע לגבי מכונות אחרות.

 

4. לא מכיר מקציפים, אבל דווקא בזה לא הייתי משקיע ונשאר עם המקציף שלך, במידה ואתה מרוצה ממנו. הרי אם ימות תרכוש נוסף מעליאקספרס וזהו.

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לאחרונה גם החלטתי שאני רוצה קפה קצת יותר נורמאלי מטסטר צויס ובטח שנורמאלי יותר מהנספרסו (שרק אלוהים יסביר לי איך מישהו נהנה מקפה שיוצא מהדראק הזה).

לא בשבילי ללכת על האקסטרים של מכונה ידנית על ההתחלה, אז אמרתי נקנה אוטומטית. לפני שקניתי אמרתי ננסה נראה בכלל אין הקונספט ועשיתי מנוי ל3 חודש בבינז עם המכונה הבסיסית שלהם שהייתי כמעט מרוצה מאיכות הקפה שיצאה ממנה, אבל החלטתי שהקונספט לגמרי בשבילי והחלטתי לקנות מכונה טובה בעצמי.

 

אחרי חיפושים חפירות מעמיקות צפיה בהשוואות שונות ביוטיוב והרבה חושבים מה יתן לי הכי הרבה בתקציב של עד 2500~ ש"ח החלטתי ללכת על פיליפס 4300 עם מקציף אוטומטי (Lattego) וזה היתה בחירה פשוט מעולה (נרכשה במבצעי חגים שהיו בKSP ב2429).

 

מכונה סופר פשוטה לתפעול, עם פילטר לסינון אבנית מובנה (שמאריך מאוד מרווחי טיפולי אבנית), סופר פשוטה לתחזוקה (לטעמי לפחות), מקציף חלב סופר קל לניקוי בלי צינוריות וכל מיני דראק שאני לא סובל (רק 2 חלקים שנשטפים בקלות) ומה שהכי מדהים זה שהחלב יוצא רותח וכך גם המשקה בסוף - מי שאוהב לשתות חם המכונה הזו עוקפת בסיבוב כל מכונה אחרת שנתקלתי בה.

 

אחרי כמה נסיונות עם פולים שונים הבנתי שמה שקובע באמת את איכות הקפה זה איכות הפולים והטריות שלהם - הפולים של בינז היו בסדר סה"כ אבל לא איזה שוס. הפולים של לוואצה שקיבלתי עם המכונה יורדים אפילו נמוך יותר וזה היה קצת צפוי לפולים בסיסים שמקבלים "מתנה". לא סיימתי רבע שק מהלוואצה והתחלתי לחפש בית קליה מקומי בסביבתי שאוכל להגיע אליו פיזית לראות, לטעום ולחוות לפני רכישה וכך הגעתי לבית קליה ביגור שנקרא Unico והם פשוט מדהימים גם בשירות וגם באיכות - אחרי סיור קצר שהועבר לי במקום והסבר על סוגי הפולים והתערובות שהם עושים, רכשתי כמה סוגים לנסיון. אחרי לא מעט משחקים בדרגות הטחינה בפיליפס התוצאות שאני מקבל פשוט מעולות לטעמי עם מגוון מהפולים שלהם. אין ספק שזה לא מגיע לרמה של המכונה הידנית חללית שיש להם שם במקום - אבל התוצאה לא רחוקה לטעמי בשביל שאני וזוגתי נהנה מאוד מ3-4 כוסות קפוצינו ביום. מאז כבר הגעתי לשם שוב ורכשתי לנסיון סוגים נוספים והקפה פשוט מדהים עם כולם.

 

אם הראש שלך זה לקום בבוקר ללחוץ כמה כפתורים ולהנות מכוס קפה בלי התעסקויות מיותרות - אוטומטית בסגנון הזה לגמרי תקלע לצרכים שלך.

אם איכות הקפה במקום הראשון אצלך ואתה מוכן לספוג את ההתעסקות - ידנית תיתן תוצאות טובות יותר אבל זה חד משמעי דורש יותר התעסקות ולרוב גם יותר מקום על השיש (לי אישית פחות התאים כרגע).

 

מה שלא תבחר בסוף ידני/אוטומטי/חללית - תשקיע בפולים, זה חד משמעי הפאקטור הכי חשוב.

 

אגב יש לי הכרות עם מכונת סימנס EQ.500 (שעולה 3500) ומכונת מליטה פרפרט מילק (שנרכשה באמזון ב1700)  אצל חברים - המליטה קצת פחות אוטומטית (מזיגה של חלב / קפה מתבצעת בפונקציות נפרדות באופן "ידני") אבל פשוטה לתפעול ואיכות הקפה אחלה, הסימנס עם ממשק תפעול קצת הזוי וחוסר שליטה מוחלט על פרמטרים (אין שליטה אפילו ביחס של חלב/קפה בכוס אלא רק כמות טוטאלית למזיגה) אבל איכות הקפה טובה גם כן. הפיליפס לדעתי עולה עליהם בפער בכל מה שקשור לחווית שימוש ותחזוקה קלה, באיכות הקפה אין הבדלים מהותיים מלבד טמפרטורה גבוהה בפער לטובת הפיליפס.

 

בהצלחה.

  • אהבתי 4

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017

Chevrolet Sonic RS 2015 1.4T 2017-Unknown.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול יש לך 3 אפשרויות:

 

מכונת אספרסו + מקציף אוטומטי

יתרונות: האספרסו יצא טוב יותר מנספרסו, זול, הכנה קצרה

חסרונות: 2 תהליכים (אספרסו והקצפה), יש קצת התעסקות עם מכונה אוטומטית מבחינת תחזוקה, צריך תמיד פולים טריים יחסית בהישג יד. 

 

מכונות אספרסו עם מקציף מובנה

יתרונות: הכנה פשוטה

חסרונות: מכונה טובה תעלה מינימום 3,000 ש"ח, יותר לכיוון 5,000 ש"ח, כל החסרונות של קודם

 

מכונה ידנית:

כאן זה טיפה מסתבך - אתה נכנס לעולם אין סופי (כמעט) מבחינת יכולות ושדרוגים... אבל אתה מקבל קפה ה-ר-ב-ה ה-ר-ב-ה יותר טעים. 

התחזוקה לא מורכבת, וההכנה לוקחת 3 דקות אחרי שאתה מבין מה לעשות, בנוסף שמים שקע חכם שמדליק את המכונה לפי הצרכים שלך ואז היא תמיד מוכנה לעבודה.

בתקציב שלך יש לך אפשרות למכונה + מטחנה מובנית, כמו barista express שהיא בסיסית וסבבה (ובטח הרבה יותר טובה ממה שיש לך היום), החיסרון הוא שהיא מוגבלת מבחינת שיפורים (אם זה מעניין אותך)

אפשרות שאני הייתי הולך עליה אם זו הבחירה - סט יד שניה של מישהו שרוצה לשדרג. יש לא מעט כאלו שמוכרים סטים בני חצי שנה - שנה בהנחה משמעותית.

מכונות ידניות זה עולם שלם, תלוי בתקציב ובדחף שלך לשדרג - אבל התוצאה שונה לחלוטין. 

 

אם אתה רוצה עוד מידע בשמחה

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, dalet11 כתב:

אני לאחרונה גם החלטתי שאני רוצה קפה קצת יותר נורמאלי מטסטר צויס ובטח שנורמאלי יותר מהנספרסו (שרק אלוהים יסביר לי איך מישהו נהנה מקפה שיוצא מהדראק הזה).

לא בשבילי ללכת על האקסטרים של מכונה ידנית על ההתחלה, אז אמרתי נקנה אוטומטית. לפני שקניתי אמרתי ננסה נראה בכלל אין הקונספט ועשיתי מנוי ל3 חודש בבינז עם המכונה הבסיסית שלהם שהייתי כמעט מרוצה מאיכות הקפה שיצאה ממנה, אבל החלטתי שהקונספט לגמרי בשבילי והחלטתי לקנות מכונה טובה בעצמי.

 

אחרי חיפושים חפירות מעמיקות צפיה בהשוואות שונות ביוטיוב והרבה חושבים מה יתן לי הכי הרבה בתקציב של עד 2500~ ש"ח החלטתי ללכת על פיליפס 4300 עם מקציף אוטומטי (Lattego) וזה היתה בחירה פשוט מעולה (נרכשה במבצעי חגים שהיו בKSP ב2429).

 

מכונה סופר פשוטה לתפעול, עם פילטר לסינון אבנית מובנה (שמאריך מאוד מרווחי טיפולי אבנית), סופר פשוטה לתחזוקה (לטעמי לפחות), מקציף חלב סופר קל לניקוי בלי צינוריות וכל מיני דראק שאני לא סובל (רק 2 חלקים שנשטפים בקלות) ומה שהכי מדהים זה שהחלב יוצא רותח וכך גם המשקה בסוף - מי שאוהב לשתות חם המכונה הזו עוקפת בסיבוב כל מכונה אחרת שנתקלתי בה.

 

אחרי כמה נסיונות עם פולים שונים הבנתי שמה שקובע באמת את איכות הקפה זה איכות הפולים והטריות שלהם - הפולים של בינז היו בסדר סה"כ אבל לא איזה שוס. הפולים של לוואצה שקיבלתי עם המכונה יורדים אפילו נמוך יותר וזה היה קצת צפוי לפולים בסיסים שמקבלים "מתנה". לא סיימתי רבע שק מהלוואצה והתחלתי לחפש בית קליה מקומי בסביבתי שאוכל להגיע אליו פיזית לראות, לטעום ולחוות לפני רכישה וכך הגעתי לבית קליה ביגור שנקרא Unico והם פשוט מדהימים גם בשירות וגם באיכות - אחרי סיור קצר שהועבר לי במקום והסבר על סוגי הפולים והתערובות שהם עושים, רכשתי כמה סוגים לנסיון. אחרי לא מעט משחקים בדרגות הטחינה בפיליפס התוצאות שאני מקבל פשוט מעולות לטעמי עם מגוון מהפולים שלהם. אין ספק שזה לא מגיע לרמה של המכונה הידנית חללית שיש להם שם במקום - אבל התוצאה לא רחוקה לטעמי בשביל שאני וזוגתי נהנה מאוד מ3-4 כוסות קפוצינו ביום. מאז כבר הגעתי לשם שוב ורכשתי לנסיון סוגים נוספים והקפה פשוט מדהים עם כולם.

 

אם הראש שלך זה לקום בבוקר ללחוץ כמה כפתורים ולהנות מכוס קפה בלי התעסקויות מיותרות - אוטומטית בסגנון הזה לגמרי תקלע לצרכים שלך.

אם איכות הקפה במקום הראשון אצלך ואתה מוכן לספוג את ההתעסקות - ידנית תיתן תוצאות טובות יותר אבל זה חד משמעי דורש יותר התעסקות ולרוב גם יותר מקום על השיש (לי אישית פחות התאים כרגע).

 

מה שלא תבחר בסוף ידני/אוטומטי/חללית - תשקיע בפולים, זה חד משמעי הפאקטור הכי חשוב.

 

אגב יש לי הכרות עם מכונת סימנס EQ.500 (שעולה 3500) ומכונת מליטה פרפרט מילק (שנרכשה באמזון ב1700)  אצל חברים - המליטה קצת פחות אוטומטית (מזיגה של חלב / קפה מתבצעת בפונקציות נפרדות באופן "ידני") אבל פשוטה לתפעול ואיכות הקפה אחלה, הסימנס עם ממשק תפעול קצת הזוי וחוסר שליטה מוחלט על פרמטרים (אין שליטה אפילו ביחס של חלב/קפה בכוס אלא רק כמות טוטאלית למזיגה) אבל איכות הקפה טובה גם כן. הפיליפס לדעתי עולה עליהם בפער בכל מה שקשור לחווית שימוש ותחזוקה קלה, באיכות הקפה אין הבדלים מהותיים מלבד טמפרטורה גבוהה בפער לטובת הפיליפס.

 

בהצלחה.

לקחתי פולים של יוניקו לארה״ב בביקור האחרון שלי בישראל. לקחתי קילו (שעלה לי איזה 130 שקל). הקפה שלהם מעולה.

Time is the only thing standing between me and the throne

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, dalet11 כתב:

 

אחרי חיפושים חפירות מעמיקות צפיה בהשוואות שונות ביוטיוב והרבה חושבים מה יתן לי הכי הרבה בתקציב של עד 2500~ ש"ח החלטתי ללכת על פיליפס 4300 עם מקציף אוטומטי (Lattego) וזה היתה בחירה פשוט מעולה (נרכשה במבצעי חגים שהיו בKSP ב2429).

 

מכונה סופר פשוטה לתפעול, עם פילטר לסינון אבנית מובנה (שמאריך מאוד מרווחי טיפולי אבנית), סופר פשוטה לתחזוקה (לטעמי לפחות), מקציף חלב סופר קל לניקוי בלי צינוריות וכל מיני דראק שאני לא סובל (רק 2 חלקים שנשטפים בקלות) ומה שהכי מדהים זה שהחלב יוצא רותח וכך גם המשקה בסוף - מי שאוהב לשתות חם המכונה הזו עוקפת בסיבוב כל מכונה אחרת שנתקלתי בה.

בהצלחה.

 

אחרי קריאה ברשת גם אני חושב בסופו של דבר ללכת על סדרת ה4300 של פיליפס, 

למרות שעדיין שוקל אם מסך יעני-טאצ' ועוד אקסטרה פונציונליות אמת שווים תוספת מחיר של כ800 שח לעומת דגם ה2220 , כי בתכלס זה אותה המכונה.

ממה שקראתי המקציפים בדגמי של הLattego לא מביאים תוצאות הקצפה טובות מספיק לכן כנראה ארכוש את הדגם עם הפנרלו הידני לשליטה hands on בקצץ 😃

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1096963

 

עריכה אחרונה על ידי TheOne23
  • רעיון טוב! 1

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...