Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני נוסע כל יום לעבודה אשדוד-ראשון ובחישובים שנתיים מדובר בסכום לא קטן בכלל

יש לאמא שלי גם רב קו עם הטבה של 50 אחוז

אני יכול להשתמש בכרטיס שלה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

חוקית? לא. ואם יתפוס אותך פקח הוא יקנוס אותך (לא יודע בכמה, אבל אני כן יודע שלפחות באזור שלנו פקחים הם לא מראה נדיר).

האם הנהג ימנע ממך לעשות את זה? לא, ברוב החברות (אם לא בכולן) הנהג כבר לא מעורב בכרטוס.

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מצחיק ?  לא.  עצוב ?  כן.

למה אתה חושב שלך מגיעה ההנחה שמגיעה לאמך ?  החשיבה הזו שלך היא מה שעצוב.

• אהבתי 9
פורסם (נערך)

בדוק האם עדיף לך רב קו לפי ערך צבור, חופשי חודשי או תשלום באפליקציה .

מכל מקום, רב קו הוא אישי, ואסור לך לנסות להשתמש בהנחת אזרח ותיק של אמך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנחת אזרח ותיק מוקנה בשל הגיל, ואתה עדיין לא בן 65. זה בדיוק כמו שימוש בחניית נכים על ידי בן משפחה כאשר הנכה אינו ברכב.

• אהבתי 5

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, שליקו99 כתב:

אמא שלי פנסיונרית שכבר לא משתמשת באוטובוס, למה שהכסף הזה ילך לזבל

מתוך סקרנות: היו לך 'הסתבכויות עם החוק בחיים? נשמע שהלוגיקה שלך יכולה להביא להתנהגות עבריינית לא רק בעינייני הנחות באוטובוס

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, שליקו99 כתב:

מא שלי פנסיונרית שכבר לא משתמשת באוטובוס, למה שהכסף הזה ילך לזבל?

איזה כסף הולך לזבל? היא מטעינה את הרבקו ולא נוסעת?

למה אתה חושב שאתה צריך לקבל הנחת אזרח ותיק?

הילדים שלי מקבלים הנחת נוער של 50% ברבקו.

אני משלם מחיר מלא.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה בדיוק אותו דבר - ניצול זכות של מישהו אחר על ידי מי שאינו זכאי לה. ה"אזרח הותיק" זכאי להנחה בתחב"צ מתוך מחדבה שהכנסתו פוחתת עם היציאה לגמלאות, וכן שצריך להקל עליו בניידות. אתה צעיר ויכול להתפרנס, אז שלם מחיר מלא (מינוס ההנחה המובנה ברב קו).

פורסם
לפני 9 דקות, FARM כתב:

מתוך סקרנות: היו לך 'הסתבכויות עם החוק בחיים? נשמע שהלוגיקה שלך יכולה להביא להתנהגות עבריינית לא רק בעינייני הנחות באוטובוס

תפיסה מעניינת יש לך, התשובה היא לא...

פורסם (נערך)

לפני 52 דקות, שליקו99 כתב:

אמא שלי פנסיונרית שכבר לא משתמשת באוטובוס, למה שהכסף הזה ילך לזבל?

אם כבר מתייחסים ספציפית לנקודה הזו, זה באמת בזיון שלא ניתן להמיר ערך צבור שנמצא בכרטיס רב קו (שאינו אנונימי) חזרה לכסף מוחשי. זה והאילוץ לטעון במינימום של 30 שקלים ולא בסכומים נמוכים יותר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

ביזיון. שואה. קטסטרופה גלובלית.

יאללה נו. לא הגזמתם.

אתם מוזמנים לבדוק כל מערכת כרטיסים דומה ביקום - בכל מדינה אחרת זה עובד בדיוק באותה צורה.

אה, ו-30 שקל זה שווה ערך ליום וחצי של נסיעות אצלי. בחיאת.

עריכה אחרונה:

חופשי חודשי עבור האזור גוש דן+דרום עולה 293₪, קוד 144. אם מחלקים ל-5 ימים בשבוע יוצא ... 14₪ בערך ליום? כלום בפיתה.

קישור למתקשים: https://ravkavonline.co.il/he/reform/search/?canBeSold=false&ett=20&vpt=calendrical&isAnonymous=false&forProfile=0&metropolin=1,10&reformAreas=101,133&terms=

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אפשר להוסיף גם "פוטיניזם"

ובכל זאת, קח סנריו של רב קו עם מעל ל 300 ש"ח (סנריו שכיח למדי, למי שיש הורה פנסיונר שבמקרה לא נוסע ב S-CLASS) ערך צבור שיותר אין להם שימוש ; לפח?

• תוכן חדש...