Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קראתי לפני שנה או שנתיים שמדובר בסדר גודל של 15% מהנסיעות.

בשביל למנוע את זה צריך מבקרי כרטיסים בסגנון שפגשתי לפני הרבה שנים ברוטרדם: על טראם אחד עלו לא פחות מ-6 פקחים, כל אחד בגודל של קווין מגי, לא מי שהיית רוצה שיתפוס אותך בלי כרטיס.

Just now, sperial כתב:

קראתי לפני שנה או שנתיים שמדובר בסדר גודל של 15% מהנסיעות.

בשביל למנוע את זה צריך מבקרי כרטיסים בסגנון שפגשתי לפני הרבה שנים ברוטרדם: על טראם אחד עלו לא פחות מ-6 פקחים, כל אחד בגודל של מקרר, לא מי שהיית רוצה שיתפוס אותך בלי כרטיס.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה קצת דבילי, עד כמה שאני יודע אפשר לשלם דרך moovit, לא צריך בכלל אינטרקציה עם האוטובוס עצמו ו/או עם ברקודים למיניהם, תיאורטית אפשר להכין את מסלול הנסיעה במוביט מראש וברגע שעולה כרטיסן לאקטב את הנסיעה בלחיצה אחת באפליקציה 🤦‍♂️ מעניין אם יש על זה ביקורת כלשהי (לדוגמה הפקח רואה באיזו שעה הנסיעה אוקטבה)

פורסם

לא. אפליקציות התשלום (מוביט היא אחת מארבע) מצריכות קריאת ברקוד על האוטובוס או בתחנת הרכבת 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא נכון. זכור לי שלפני חצי שנה~ נסעתי מגבעתיים לת"א (כי מי יכנס לת"א עם רכב) ובמוביט יכלתי לבחור את המסלול (תחנת עליה + תחנת ירידה) ולשלם ישירות בלי שום ברקוד. בוודאות. אתה יכול להוריד מוביט ולנסות

פורסם

מאז שהוסרה מהנהגים מלאכת חיוב הנסיעה (ובצדק, נהג צריך לנהוג), הבלאגן חוגג. ישנם מלא תחמני "אפליקציות" שלא באמת משלמים על הנסיעות בפועל.

פורסם

פתאום הרעיון של פותח השירשור לשלם ב 50% הנחה נראה נדיב.
ואחרי 4 עמודים של הטפת מוסר , הגיעו הטיפים וההמלצות איך לקבל  100% הנחה.

ואם צריך לסרוק בר קוד בתחנה או בעליה לאוטובוס, אפשר רק לצלם אותו.
ולסרוק מהכיסא שעולה פקח. 

• מצחיק 2
פורסם
לפני 12 שעות, Blaz00r כתב:

מזכיר לי סיפור, כשעברתי דירה, היו חודש-חודשיים (לפני שעברתי), שהגעתי אליה כל יום למשך כל היום. חניה - רק כחול לבן. לא היה לי תו כי לא החלפתי כתובת עדיין.

חניה יומית היתה 20 ש"ח. לא הפעלתי פנגו אף פעם ובמשך כל התקופה הזאת קיבלתי שתי דוחות (100 ש"ח כל אחד). לקחתי את הסיכון שדוח אחד = שבוע חניה, אז סה"כ יצאתי מורווח 😄

בת"א לדוגמא אתה יכול להוכיח רטרואקטיבית עם חוזה שכירות שכבר אתה גר בדירה ואחרי שהוצאת אישור חניה קבוע לרכב לבטל את הדוחות של העירייה, באתר אינטרנט של העירייה ובקלות - לקרוא את הנהלים באתר של העיריה יכול לחסוך לך אפילו יותר =].

• רעיון טוב! 1

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• אחראי פורום
פורסם
בתאריך 2.3.2022 בשעה 19:31, שליקו99 כתב:

ישישים משועממים לרוב שאוהבים להעביר ביקורות... ולא רק על כלי רכב...

ומסתבר שנהיו יועצי כדאיות מרחק נסיעה, יפה.

חשבתי שיש רמה קצת יותר בוגרת כאן מאשר ב-FXP.

בתאריך 2.3.2022 בשעה 17:17, Fraysa כתב:

רק בקארספורום יכול שרשור של שאלה פשוטה להפוך לשלושה עמודים בהם כולם משחקים אותה יפי נפש ושופטים את פות״ש שרק רצה לברר עניין קטן. חייב לאסור כניסה של בני 40+ טרחנים  

מה קרה, פשושים של אמא, קיבלתם תשובות שלא תואמות את גישת החיים שלכם וזה עשה לכם לא נעימי?

לא נבכה אם תחליטו שלא מתאים לכם.

איף...

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, korola כתב:

פתאום הרעיון של פותח השירשור לשלם ב 50% הנחה נראה נדיב.
ואחרי 4 עמודים של הטפת מוסר , הגיעו הטיפים וההמלצות איך לקבל  100% הנחה.

רציתי להוסיף איזה אייקון של facepalm אבל זה פשוט יותר מדי קפקאי -

המדינה התחילה עם כרטיסיות נייר

המשיכה לרב קו עם אוסף מיותר לגמרי של עודף מידע (שם בית הספר של הילד!)

ופתאום נעה המטוטלת למערכת הכי פשוטה למעקף.

מי צריך האקרים ותחמנים כשהמדינה יוצרת את הפירצה...

לגבי מוביט - בקוד ה-QR שמציגים לפקח מופיעה שעת התיקוף, אבל אין שום סיבה שזה יעניין את הפקח -

אף אחד לא יתחיל עם ״לך תוכיח שאין לך אחות״. יש נסיעה בתוקף.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 12 שעות, itaysamurai כתב:

מה קרה, פשושים של אמא, קיבלתם תשובות שלא תואמות את גישת החיים שלכם וזה עשה לכם לא נעימי?

לא נבכה אם תחליטו שלא מתאים לכם.

איף...

לא יודע למה אתה חושב שזה עשה ״לא נעימי״, אני פשוט ציינתי עובדה שכל נושא פשוט כאן הופך לשרשור בעל 3 עמודים של טרחנים בני 40

2016 BMW M235i.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סליחה, אבל אני לא מוכן שידברו אליי ככה.

אני טרחן בן 32.

• מצחיק 2
  • תוכן חדש...