Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפקדת מט''ח בבנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה יכול להשמע קצת מצחיק, אבל מספר שנים שמתי בצד את הכסף המזומן שקיבלתי מהמשפחה שלי ושל אשתי בחו''ל(ימי הולדת ושות). הסכום שנאגר הוא בערך 35 אלף דולר ו-15 אלף יורו. בעקבות כך שהמספים מתחילים להיות מוגזמים, אני רוצה להפקיד את הכסף במטח לחשבון. השאלה שלי אם יעשו לי בעיות בגלל הסכומים? והאם שוחתים אותי בעמלות בפעולה כזו? 

* נ.ב למי שחושד זה לא מקריפטו או משהו, הקירפטו נמצא בפוזיציות משלו :ninja:

פורסם

לשאלתך כן וכן

ישאלו מאיפה הכסף (בכל זאת סכום גדול,לי עשו פרצופים גם כשהפקדתי "כולה" 40K ש"ח)

עמלות תלוי כמה אתה מתמקח,הרי זה רק הפקדה,ייתכן שזה ייגמר בסכום דו ספרתי קטן.

אותי יותר מדאיג אם מס הכנסה יחליט להתעניין בך על הפקדה חד פעמית של סכום שכזה (ביחד זה מעל 100K ש"ח),הבנק זה שטויות יחסית

*כותב רק מנסיוני הדו פעמי בהפקדות גדולות שכאלו

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא רק שישאלו, אלא שיש סיכוי שיסרבו להפקיד.

מבחינתם כל דבר מעל 50K ש"ח זו הלבנת הון, ולך אין הוכחות למקור הכסף.

לי יצא לראות ויכוח גדול בסניף בנק עם מישהו שרצה להפקיד 10K ש"ח בלי הסברים והבנק סירב לקבל.

אם אני במקומך, שומר את הכסף לנסיעות לחו"ל ומשלם שם הכל במזומן כולל המלון והשכרת הרכב (האשראי יכול לשמש רק כפקדון).

• תוכן חדש...