Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, עלמת חן אמריקאית המתגוררת בארץ עם אשרת עבודה (ייתכן ותבצע עליה אם זה רלוונטי) מעוניינת להסב את רישיונה לרישיון ישראלי.
ראיתי מה התהליך באינטרנט, אממה, אני רוצה לשמור על האופציה לנהוג על כל הרכבים בבית לכן מעוניין שהרישיון שלה יהיה גם לתיבה ידנית. כמובן שבארה"ב אין את החלוקה הזו אז הרישיון שלה הוא פשוט "רישיון"
מישהו עבר את התהליך הזה ויודע מה צריך כדי לא ליפול עם רישיון מוגבל?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה שמראש יתנו לה רישיון מוגבל?

ברישיון לרכב ידני בישראל לא כתוב שום דבר מיוחד, רק מי שמוגבל לאוטומט זה רשום לו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

למה שמראש יתנו לה רישיון מוגבל?

ברישיון לרכב ידני בישראל לא כתוב שום דבר מיוחד, רק מי שמוגבל לאוטומט זה רשום לו.

אולי ישאלו אם נהגה פעם על ידני וכשתגיד לא תקבל רק אוטומט, לא יודע איך זה עובד. בגלל זה שאלתי. הרישיון האמריקאי לא מחולק ככה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אחותי המירה לפני 30 שנה רישיון אמריקאי לישראלי. אין לה הגבלה ברישיון.

מעולם לא נהגה על ידני.

באמת עד כמה שידוע לי רק בישראל קיים המושג של רישיון מוגבל לאוטומט לאדם שאינו נכה.

אל תגידו כלום, תבקשו רישיון רגיל. אם ישאלו אם נוהגת על ידני שתענה "שור-ברור"..

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...