Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד על תוכנה חדשה שצריכה לעזור לאנשים להתמודד מול התמכרות\שימוש יתר בפייסבוק...
בטח חשבתם לעצמכם עכשיו "אבל יש כבר תוכנות כאלו" וכן אתם צודקים לגמרי.
יש תוכנות שמגבילות בזמן את השימוש בפייסבוק אבל הבעיה שהן חוסמות את הפייסבוק לגמרי לפי זמן שימוש. 
מה שלא מאפשר לאנשים שעובדים עם פייסבוק להשתמש בפתרונות האלו.
התוכנה שאני עובד עליה צריכה לאפשר שימוש בפייסבוק אך מצד שני להפחית את זמן השימוש בו על ידי הגבלה של כמות התוכן שפייסבוק מספקת.

כיום אני מחפש נסיינים לנסות את הגרסה הראשונית של התוכנה ומחפש נסיינים שמשתמשים בפייסבוק בעיקר במחשב.

פורסם

אני נטול פייסבוק כבר 5 שנים - פרט לפרופיל חדש בלי חברים שאני חייב להחזיק בשביל לנהל OAuth.  פשוט מחקתי את החשבון Cold Turkey, ובאמת - אחרי כמה ימים זה אפילו לא חסר לי יותר.

בשורה התחתונה - החיים בהרבה יותר טובים בלי פייסבוק.  היום אין לי שום אפליקציה 'חברתית' על הטלפון.  מה שנשאר על הטלפון הן אפליקציות מסרונים כמו WhatsApp ו Messenger עם קבוצות במצב השתק.

עדיין מכור לטוויטר, רוטר ולאוף טופיק של קארס-פורום...

• אהבתי 2

No worries 8)

פורסם
לפני 26 דקות, tzahico כתב:

אני נטול פייסבוק כבר 5 שנים - פרט לפרופיל חדש בלי חברים שאני חייב להחזיק בשביל לנהל OAuth.  פשוט מחקתי את החשבון Cold Turkey, ובאמת - אחרי כמה ימים זה אפילו לא חסר לי יותר.

בשורה התחתונה - החיים בהרבה יותר טובים בלי פייסבוק.  היום אין לי שום אפליקציה 'חברתית' על הטלפון.  מה שנשאר על הטלפון הן אפליקציות מסרונים כמו WhatsApp ו Messenger עם קבוצות במצב השתק.

מסכים לגמרי שזה הפתרון הכי-הכי טוב. 

הבעיה שזה דורש הרבה מאוד מאמץ מנטלי וכנאמר לא מתאים לכל אחד אני למשל צריך לתפעל יספר עמודים עסקיים ולהיות בעיניים לכן לא יכול לוותר על ה"תענוג" לגמרי.

פורסם

הפייסבוק אצלי הוא בשביל לחזר אחרי בחורות 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה זה דורש מאמץ מנטלי? אם הפיד שלך זה דברים שקשורים לסיבה שאתה מחזיק בחשבון זה בסדר, אם זה כל מיני שטויות וסרטונים מפגרים ש"חשבנו שיעניין אותך" אתה יכול לדווח להם שזה לא מעניין, בדרך כלל הם גם מפסיקים עם זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פייסבוק זה בכלל המצאה של השטן הקנדי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא האמנתי אבל בדיוק לפני שבוע מחקתי את הפייסבוק

• אהבתי 2

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

למה זה דורש מאמץ מנטלי? אם הפיד שלך זה דברים שקשורים לסיבה שאתה מחזיק בחשבון זה בסדר, אם זה כל מיני שטויות וסרטונים מפגרים ש"חשבנו שיעניין אותך" אתה יכול לדווח להם שזה לא מעניין, בדרך כלל הם גם מפסיקים עם זה.

אם זה היה עובד זה היה טוב. בפועל לא משנה כמה תנסה ללחוץ על "לא מעניין אותי" הפייסבוק עדיין ינסו לדחוף לך תוכן שיגרום לאיזושהי תגובה אצלך כדי שתישאר יותר זמן בפלטפורמה שלהם.

פורסם
לפני 19 שעות, tzahico כתב:

אז בעצם כן יש לך פייסבוק ואולי אתה גם לפעמים מדפף בו בלי לספר לעצמך וגם אפליקציות חברתיות שטויטר היא לא שונה מהן.

התנהגות של מכור בהכחשה 😉

• מצחיק 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני 5 דקות, falou כתב:

נגמל מוויסקי. עבר לוודקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...