Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לקראת סיום הMBA שלי בSupply Chain and Logisitc Management, והצאה לי משרה בתור Head of Supply Chain בחברת סטארטאפ של מזון שנמצאת בתחילת דרכה, הייתי בראיון עבודה והיום הודיעו לי שהם רוצים אותי.

אני ממש שמח כי זה בדיוק החלום שלי לבנות את שרשרת האספקה מ0, אבל מצד שני זה גם מפחיד, בכל זאת חברה יחסית צעירה, יש לי 2 ילדות קטנות בבית ובית.

ומצד שאני אני יושב תקוע באותו מקום, ובשיחה האחרונה שהיתה לי עם המנהלים, נשאלתי מה אני רוצה לעשות עם MBA בתפקיד שלי? אז ככה שאני יודע שאין לי לאן להתקדם כאן.

אישתי תומכת בי, ודוחפת אותי להחליף, הבעיה היא בראש, החשש לקפוץ אל הלא נודע, כשלא היו לי ילדים זה היה הרבה יותר קל, כרגע אני מרגיש שהאחריות גדולה יותר (אפילו שהאישה עובד ותומכת 100 אחוז).

ומצד שני אם לא עכשיו אז מתי לא? (השנה אהיה בן 39)

איך מתגברים על הפחד? קפוצים פשוט למים ומקווים שיהיה טוב? או בונים אסטרטגיה במקרה ש....?

פורסם

אינני מבין ו/או מכיר את התחום אך מנקודת הראות שלי -> זה יתן לך ניסיון כך שבעוד מספר שנים אולי תצליח להתקדם לחברה גדולה/ תפקיד עם יותר אופציות לקידום.

אך אל תשכח - קודם כל, צריך להתחיל מהיכן שהוא

פורסם (נערך)

צריך פשוט לקפוץ למים, אני לא בחור אמיץ בשום קנה מידה אבל..

בזמן שהבכור שלי היה בן שנה החלפתי עבודה שהיו מאוד מרוצים ממני בגלל שלא יכלו להשוות תנאים מבחוץ, לכאורה נפלתי על משרה גרועה והשתעממתי אבל השכר היה טוב ולמדתי באופן עצמאי המון וזה נתן לי מקפצה למשרה הבאה. בין שתי המשרות קניתי דירה והיינו עם ילד שני בדרך. אחת ההחלטות הטובות שעשיתי בחיי..

פרחתי במקום החדש וכל החששות פגו להן.

כדאי לעשות צעדים "נועזים" ולא לדרוך במקום

גם מבחינת עניין ואתגר ועל הדרך הקפצת השכר באופן משמעותי.

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם

אם אני זוכר נכון אתה בשוויץ.

מה קורה אצלכם עם דמי אבטלה וכמה קשה למצוא משהו דומה למה שיש לך היום?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה לכולם על התשובות, אני מתגורר בשווייץ, לגבי אבטלה מגיע לי שנתיים אבטלה ו80 אחוז מהשכר האחרון שלי, לגבי מציאת עבודה, יש מספיק בשוק, הקטע הוא אחרי הלימודים אני מעוניין להתקדם :)

Worst case Scenario זה ששום דבר לא יילך כמו שאני רוצה, ההסתברות שזה יקרה? אין לדעת, אף פעם לא בניתי שרשרת אספקה מ0, תמיד היתי חלק משרשרת האספקה (רכש, לוגיסטיקה, שינוע).

אישתי אומרת במקרה הכי גרוע היא תעבוד במשרה מלאה (כרגע היא עובדת 40 אחוז).

פורסם

אתה בחור חכם ומוכשר. תעבור בלי למצמץ. אין כמו האנרגיות החיוביות של להקים מאפס עם מינימום פוליטיקה ארגונית.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מכיר אותך חוץ מהפורום ומהיכרות הזו, אני מבין שאתה לא אחד שיעשה שטויות על פארש. אני ממליץ ללכת על מעבר לעבודה החדשה, הכי נוראי זה לחתוך באמצע התהליך (למצוא עבודה חדשה אחרת או לחזור לעבוד בעבודה הנוכחית {למרות שאני לא ממליץ בכלל אלא להתקדם הלאה}).

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לך על זה. אני עם יותר ילדים ועושה שינויים.

כל יום שתבזבז עכשיו לא יחזור, ועודעם תנאים כמו שכתבת...

השאלה אם אתה רוצה לחץ וללמוד דברים חדשים או לא.

• רעיון טוב! 1
פורסם

נקודה חשובה נראה לי שמתפספסת פה, האישה תומכת במהלך ונראה לי זה הבסיס הכי טוב שיש להתחלה חדשה כמו זו

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תשמע. נשמע שניתנה לך הזדמנות מדהימה.

אני הייתי לוקח אותה למרות החשש.

נראה שיש לך פה לא מעט רשתות בטחון (דרישה בשוק במידה וזה לא יצליח. דמי אבטלה ארוכים. אשה תומכת שיולה  לתמוך כלכלית). כאילו מה עוד אפשר לבקש?

פורסם

תתחדש על התפקיד החדש! 

בהצלחה! 

לך על זה בכל הכח, ואל תסתכל אחורה לשניה. 

תמיד תוכל לומר שחבורת חובבי רכב מהמזרח התיכון השפיעה על ההחלטות שלך. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 41 דקות, renaultfreek כתב:

Worst case Scenario זה ששום דבר לא יילך כמו שאני רוצה, ההסתברות שזה יקרה? אין לדעת, אף פעם לא בניתי שרשרת אספקה מ0, תמיד היתי חלק משרשרת האספקה (רכש, לוגיסטיקה, שינוע).

נו, ו?  If you never fail, you will never succeed...

וגם אם נניח שמסיבה כלשהי אתה נכשל כישלון חרוץ ומפוטר,  עדיין יש לך אבטלה + אישה שעובדת + אפשרות לחפש משרה חדשה...

על פניו, נשמע No brainer.

No worries 8)

• תוכן חדש...