Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 שעות, stum כתב:

באופן אישי, לא התלהבתי יותר מדי, נראה בדיוק כמו שנראית עיר אירופאית טיפוסית + גשר עם מנעולי "אהבה".

אבל יש כאלה שאוהבים ... שוב, קצת גוגל, קצת ביקורות תראו מה כן ומה לא.

לפני 21 שעות, sperial כתב:

עיר אירופית טיפוסית עם ארמונות, מצודה וכנסיות, וכמובן כמה אתרים המוקדשים למוצרט.

לפני 21 שעות, zaf כתב:

אין הרבה מה לעשות בעיר הזו, יומיים גג אתה מכסה את הטירה ,בית מוצרט והכנסיות. אחר כך סע לטייל בסביבה, קן הנשרים (חצי יום בערך להגיע,לעלות,לאכול ולרדת) נמצא במרחק ממש קצר.

הדבר הכי מעניין בזאלצבורג נמצא בכלל מחוץ לעיר.

לפני 20 שעות, liav12 כתב:

אם יצא לך - תנסה לנשנש קפה ועוגה ב Cafe Tomaselli

העוגות שם hand made לגמרי ומדהימות.

כנס גם אתה ללינק הנ"ל...

פורסם

^

ספר לי על זה... יש לי אח שגר ליד וינה (ובעבר בעיר עצמה). לפני הקורונה הגעתי למצב שאני מכיר את קווי ה-Ubahn בעיר בע"פ.

עכשיו נוסע לשם ליומיים רק בשביל זה:

20180223_131845.thumb.jpg.6fd98c63f83d55e2e4a314441458099d.jpg

20180223_131838.thumb.jpg.afa87b623d380b88ae57d72dd1849259.jpg

• אהבתי 2
פורסם

קצת מגזימים פה בת'רד.

לא היתה לנו (סוף 2016) שום בעיה פשוט לחנות בחניונים של סופרים ו\או קניונים.

לא תכננו את זה מראש, פשוט הגענו, מצאנו קניון - וחנינו.

לגבי שאר אוסטריה - השילוט מאוד ברור בד"כ, לרוב חנינו בחינם בלי בעיה, מדי פעם היו מכונות שמוציאות לך פתק בתשלום של 1-2-3 יורו לכמה שעות.

סה"כ, עד לקורונה היינו פוקדים את אוסטריה לפחות פעם בשנה ולא זכורה לי בעיה ספציפית כלשהי עם חניות.

פורסם (נערך)

זה נכון למרבית אירופה. הבעיה בערים גדולות - וזלצבורג ממש אינה כזו - היא התנועה. הסתדרתי גם בבריסל ומינכן - ועדיין, בערים גדולות אני מעדיף את התחב"צ, שהיא בד"כ משובחת.

זלצבורג היא עיר בגודל ישראלי (חצי מחיפה) ועד כמה שאני זוכר לא הייתה בעייתית לניווט ונהיגה.

לגבי חניוני סופרים - מה שכתב @Morningstarנכון, אלא שבדרך כלל אלה לא נמצאים במרכזי הערים. החניה במרכזי הערים היא בד"כ בתשלום, במרתפי בניינים או מתחת לככרות מרכזיות, משולטת היטב, וה"בעיה" היחידה היא שצריך להתרגל לשלם במכונות לפני שניגשים לרכב ולא בשער היציאה, מה שהפך מקובל אצלנו רק בשנים האחרונות. עכשיו נותר רק להסיט את הדיון לאמצעי התשלום.

דרך אגב, עוד אמצעי שחשוב להכיר הוא ה-parking disk. ואולי גם את אפליקציות החניה המקומיות אם מדובר במשהו יותר מחד פעמי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא היתה לי גם בעיה למצוא חניה (ולשלם) בטיולי העבר. מאז המגמה הכללית הולכת בצורה יותר אגרסיבית לצמצום תנועות מכוניות בדי הרבה ערים באירופה. אבל גם מעבר לזה אני מעדיף את התחבורה הציבורית איפה שהיא עובדת טוב. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בימי ראשון אין בעיה לחנות במרכז העיר ובחינם, באמצע השבוע כדי לא להסתבך אני ממליץ על חניוני P+R שנמצאים קרוב למרכז ומשם תחבורה ציבורית או מוניות או אובר. בקניון הענק EUROPARK החניה חינם ויש שם הכל

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

חוץ משעות הפתיחה המוזרות. היה לנו מזל שהגענו 10 דקות לפני הסגירה ומצאנו תוך דקות, בחנות ספורט, נעליים לבן הצעיר, שבין כל תלאות אותו יום הנעליים שלו התפרקו בלי שום התגרות. ולא לשכוח - באירופה שעת הסגירה היא שעת הסגירה. הכרוז מתחיל להכריז על הסגירה 30 דקות קודם, ואין שום התחשבות בלקוח שעומד בתור לקופה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...