Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברו המון שנים מאז השתמשתי בשירות המספק כתובת מארה"ב ושולח לארץ.

אני רוצה להזמין דברים מטרגט, ואולי גם מאמזון.

מה התהליך? מה העלויות? איזה חברה הכי משתלמת ומוןמלצת כיום?

לצורך הדוגמא, מה יהיה מחיר של מכנסיים העולים 30 דולר בטרגט?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
לפני 7 שעות, thebaron כתב:

עברו המון שנים מאז השתמשתי בשירות המספק כתובת מארה"ב ושולח לארץ.

אני רוצה להזמין דברים מטרגט, ואולי גם מאמזון.

מה התהליך? מה העלויות? איזה חברה הכי משתלמת ומוןמלצת כיום?

לצורך הדוגמא, מה יהיה מחיר של מכנסיים העולים 30 דולר בטרגט?

מישהו?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

השתמשתי פעם בשרות של 'דיל טס'. אני זוכר שהייתי מרוצה, אבל זה היה פעם אחת ולפני כמה שנים.

מה שכן, יש להם באתר מחשבון עלויות שילוח.

באמזון יש משלוח חינם בקנייה מעל 49$. לא על כל דבר, אבל על לא מעט פריטים עד גודל או משקל מסויים.

פורסם

הזמנתי עכשיו דרך ushops אחרי כמה שנים שלא הייתי צריך ודי קרעו אותי, אז לפחות המלצה להמנע קיבלת

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אני חייב לחדד לגבי ushops - זה נכון שהם העלו את המחירים בצורה חדה מאוד, אבל עדיין נשמרת השקיפות. אין הפתעות, הכול מתגלה במחשבון עוד לפני שאתה מזמין.

אז קריעה, כן, אבל לא זימבור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ממש שקופים. ביקשו ניירת, התקשרתי לשאול אם קיבלו אותה -התעלמו.

ככה במשך כמעט שבועיים כשבכל סוף שיחה אני שולח את הניירת שוב ומבקש לסיים את הסיפור לפני שיתווספו עלויות אחסנה. לבסוף אחרי 4 שבועות הגיע החשבון שכלל מיסים, שחרור פרטני ועלויות אחסנה. כמה מפתיע. זה עלה לי ב 400 ש"ח, זמן ובעיקר עצבים. פשוט חבורה של חובבנים.

• מבאס 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

באתר שלהם אתה יכול לדעת דיי במדוייק מה העלות שתהיה לך.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בתאוריה. בפועל? חיוב יתר של מאות שקלים, עיכוב של 3 שבועות במסירת החבילה, המון טלפונים ומיילים. 

• מבאס 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, itzik123 כתב:

השתמשתי פעם בשרות של 'דיל טס'. אני זוכר שהייתי מרוצה, אבל זה היה פעם אחת ולפני כמה שנים.

מה שכן, יש להם באתר מחשבון עלויות שילוח.

באמזון יש משלוח חינם בקנייה מעל 49$. לא על כל דבר, אבל על לא מעט פריטים עד גודל או משקל מסויים.

אני גם עם דילטס, כבר כמה הזמנות בשנה האחרונה, השירות טוב וגם המענה סביר, לפעמים גם יש קופונים שווים (כל נובמבר דצמבר היה בלק פריידיי וכולי, לייבור דיי וכן הלאה)

פעם אחת חייבו אותי מע"מ על חבילה ששוויה היה מתחת ל75$ אבל בסוף זה היה באשמתי, לא שקללתי פנימה מסים בתוך אמריקה... ענו לי די מהר דרך האתר, סך הכל מרוצה 

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, gsi16v כתב:

באתר שלהם אתה יכול לדעת דיי במדוייק מה העלות שתהיה לך.

זה לא הכרח נכון כי אתה לא יודע באיזה גודל קרטון ישלחו לך את הפריטים 

עריכה אחרונה על ידי TomerLL
פורסם

באתרים הגדולים מופיע גודל האריזה הצפוי, בנוסף לגודל המוצר.

אם מתעסקים בקנייה ממקום קטן / בנאדם פרטי באיביי, אפשר תמיד לשאול מה גודל האריזה הצפוי או לבצע ניחוש מושכל בהתאם לגודל המוצר.

עד כה קלעתי בול במחשבון לפני ביצוע הקנייה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, Derish כתב:

מה עם שיפיטו, מישהו עבד איתם לאחרונה?

אני מדי פעם, אבל פחות ופחות.

מחירי המשלוח לארץ האמירו (לא בטוח שבגללם). תמיד הייתי שולח ב airmail economy ותמיד הגיע ומהר. הפריטים האחרונים שהזמנתי לא הגיעו (שוב, לא בטוח שבגללם). פתאום הזמנה מעלי הפכה לאופציה המהירה והאמינה...

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • אהבתי 1
:turn-l:
פורסם
בתאריך 16.2.2022 בשעה 22:19, Muzic4Ever כתב:

בתאוריה. בפועל? חיוב יתר של מאות שקלים, עיכוב של 3 שבועות במסירת החבילה, המון טלפונים ומיילים. 

הזמנתי מהם שילוח עשרות פעמים דברים שנמכרים מאתרים/חנויות ששולחים רק בארהב, תמיד ההערכה היתה מדוייקת וגם זמני האספקה.

אולי לך היה מקרה ספציפי שנפל כך אבל בלי למצמץ הייתי מזמין דרכם שוב אם אין לי איך להביא את הפריט לפה.

אפילו פעם בטעות בחרתי שילוח ימי מהיר  במקום איטי על פריט גדול, היה הפרש של 60$ בעלות השילוח, במייל אחד זיכו אותי ב30$ ונתנו 35$ קרדיט למשלוחים הבאים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...