Jump to content

itzik123

  • הודעות

    1,094
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי itzik123

  1. אני לא ממש ממליץ על חלקים סינים אבל השאלה היא מה האלטרנטיבה. אם בכל זאת תלך על זה יש כאן קצת יותר בזול. בלי שנה אחריות אבל אני בספק אם היא שווה משהו.
  2. ככל הנראה גלגל שיניים במנוע מנגנון הקיפול שנשבר. ראה לדוגמה כאן:
  3. יכול להיות ניתוק חשמל. הייתי מתחיל בבדיקת קטבי המצבר, שהם מחוברים חזק ואין קורוזיה בחיבורים. אותו דבר המינוס לשלדה.
  4. העובדה שבבדיקה כתבו משהו על צמיגים לא מחייבת שהם באמת זקוקים להחלפה. אם הם לא יבשים ולא שחוקים קרוב לסימון כנראה שאין צורך להחליף. לגבי 4 ב-600~, מסכים עם התגובות לעיל. לא תהיה בעיה בטסט אם כל הצמיגים זהים אבל כן יכולות להיות לזה השלכות שליליות (כנראה לא משמעותיות מדי) כמו נוחות, צריכת דלק וכדומה.
  5. יש ברכב שקע obd, נמצא לרוב קרוב לפיוזים. אפשר לעשות לבד. זה מתחבר לאפליקצייה באמצעות בלוטוס. אם הבעיה היא בשעון זה יפתור את הבעיה. אפשר לנסוע עם זה קבוע, כשהרכב כבוי זה לוקח מעט חשמל, לדעתי מינורי ולא אמורה להיות בעיה להשאיר מחובר אבל לא יודע להגיד בוודאות.
  6. לגבי העניין הזה הייתי ממליץ לך לחבר סורק obd פשוט (דוגמה דוגמה), להתחבר לאפליקציה מתאימה ולקרוא את טמפרטורת נוזל הקירור. אני ממליץ על האפליקצייה הזאת: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovz.carscanner יש גם אחרות.
  7. תבדוק את המזגן. נראה שמשהו לא תקין. תמלא מים במיכל מגבים ותראה אם עובד תקין. צמיגים אולי תצטרך להחליף, תראה אם יש עליהם סימני יובש או שזה סתם כסתח. בולמים קדמיים ותושבת או תשובות ייתכן שגם תצטרך להחליף, לא בטוח. בגדול לענ"ד עפ"י הבדיקה הרכב במצב טוב. לגבי מחיר אני לא יודע להגיד, צריך להכיר את מחיר השוק.
  8. ואז? אם אתה חושש שיש משהו שביטול ההשתתפות לא חל עליו, תעיין בחוזה. על פניו אין לך ממה לחשוש ועדיף לעדכן.
  9. האם המחיר טוב או לא תלוי בפרטים הקטנים (השתתפות עצמית, גובה כיסוי, ביטוח גרירה, ותק נהיגה, מערכות התראה וכו') אבל על פניו מחיר לא רע, הרבה יותר זול מזה לא תמצא. מעט יותר זול כנראה שתוכל למצוא. לגבי הנחה על ילדים שהזכיר גולדן אני משער שמדובר על לא יותר מכמה עשרות שקלים.
  10. מסכים, הסיכוי לא גבוה. אבל גם ה'סיכון'. אפשר לומר שזה מן הממש קל אל הכבד.
  11. אגב גם בתחנות של הגדולות יכולות להיות בעיות, פחות שכיח. https://migdal-webpages.energy-apps.org/fuelGasStation
  12. אם אתה נוהג לתדלק בתחנות זולות, הייתי מנסה כמה תדלוקים בתחנה 'רגילה'.
  13. ייתכן שה'אדם פרטי' אינו כזה. תבדוק מה מופיע באיזור האישי הממשלתי כמו שכתב pashut. מאידך, ליסינג 0 ק"מ לא נראה לי, שאם כן הרכב לא היה אמור להיות היום בעלים קודמים 01 ובעלות מקורית השכרה/החכר. עריכה: אני עכשיו רואה שזה גם בערך מה שכתב yulianx
  14. מניסיון שלי, גם המתאמים הפשוטים בדולרים בודדים עובדים עם FORScan. רק חשוב לציין שהתוכנה מורכבת בהשוואה לאפליקציות, וצריך ללמוד עליה קצת (לקרוא/לראות סרטונים) לפני שמתחברים לרכב על מנת לא לעשות נזקים.
  15. יש סיכוי. הבעיה בהצתה יכולה לגרום למדדים לא תקינים בממיר.
  16. לדעתי תוודא שמערכת ההצתה תקינה ותראה מה הלאה. יכול מאוד להיות שלא תצטרך כלום מעבר לזה.
  17. הכי הגיוני בעיה בהצתה. לדעתי דבר ראשון תחליף פלאגים למשהו איכותי. אם תראה שמן גם בזה תטפל. אם לא יועיל תבדוק סליל/חוטי הצתה. האבחנה על ציריות נשמעת לי לא סבירה.
  18. נדיר אבל אפשרי. זה 5,000 בניכוי ההשתתפות העצמית. לנזק קטן כמו שלך יש סיכוי.
  19. זה גם יכול להיות רלוונטי עבורך: בסעיף זה " תביעה" - תביעה ששולמו בשלה תגמולי ביטוח לפי סעיף 13 ,בניכוי השתתפות עצמית, בסכום העולה על 5,000 שקלים חדשים.
  20. https://tzilzul.co.il/product/samsung-galaxy-s24-sm-s921b-ds-256gb-8gb-ram-אחריות-גטסל-מבית-פרטנר/ ויש עוד, חלק בלי הקלטת שיחות ו/או בלי חנות באילת ואולי הבדלים נוספים: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1215643&srsltid=afmboopge2h1oksbcufyv_kx2h0bkwrndkmzj1yda6ckxhxaggplyg1v
  21. תודה לכולם. בחנות בקישור שצרפתי זה 1,755 ואם יש לך אפשרות לקנות באילת 1,519. וכמו שהזכירו, יש את ה-fe. תבין את ההבדלים, אולי זה יהיה לך טוב.
  22. שלום חברים, אני צריך המלצה לסמארטפון אנדרואיד בעלות של בסביבות 1,500 ש"ח, שנותן תמורה הכי טובה למחיר. לא סיני. חושב על גלקסי s24. חושבים שיש משהו יותר טוב? מעדיף אותו על פני ה-fe בגלל הגודל (קטן יותר), וכן מצלמה ומעבד שלהבנתי טובים יותר. עדיף שיהיה בו esim, מצלמה לא רעה, 8+ גיגה ראם, מעבד טוב והקלטת שיחות (בשנים האחרונות לא ניסיתי אפליקציות צד שלישי אבל בעבר אני זוכר שזה לא עבד טוב, אולי דברים השתנו).
  23. מאמין שלא יחייבו אם לא צריך אישור. היה לי משהו דומה (לא רכב, תקשורת), שלחתי קישור, ראו שאין צורך באישור למוצר הזה ולא חייבו אותי. ראוי לציין לטובת DSV.
  24. לא. אתה כן צריך להתייחס לתאונה במחיר הקנייה. יותר קשה לחשב כשאין היסטורייה ביטוחית כי אתה לא שמאי, אבל אתה לא אמור לשלם על רכב שעבר תאונה כמו על רכב זהה שלא עבר תאונה. מן הסתם אם הנזק היה מינורי, זה לא משמעותי.
×
×
  • תוכן חדש...