Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דודים באוקראינה. לגבי מה הולך שם, יש שירשור נפרד.

אני רוצה לשלוח להם קצת כסף (כאלף-אלפיים שקל) כדי לעזור להם.

האם יש דרך מהירה ובטוחה, שלא שוחטת אותך בעמלות, להעביר לנמען סכום כסף, שיומר אוטומטית משקל לגריבנה (או משקל ליורו/דולר).

חשבתי על העברה בנקאית (דוגמת swift), אבל אני לא בטוח שיש להם כרטיסי דביט שם, או אשראי מקושר לחשבון בנק. דרך ללכת לבנק ולמשוך כסף בטח אין להם עכשיו, יושבים במרתף ויוצאים לקניות מדי פעם.

עד שיחזירו לי תשובה עם הפרטים, האם מישהו מכיר שירות אוקראיני מקביל לביט/פייבוקס, שמאפשר להעביר כסף בהינתן מספר טלפון/כרטיס אשראי של נמען? כזה שמאפשר לקבל העברות מישראל.

יש גם את פייפאל/גוגל פיי, רק אני צריך לבדוק אם יש להם אפשרות למשוך כסף מזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אנחנו הצלחנו להעביר כסף בדומה לביט דרך אפליקציית paysend שעבדה נכון ליום שבת. מאז ניסינו עוד כמה פעמים אבל לא הצליח. שווה לנסות בכל מקרה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

נסה ליצור קשר דרך בית חב"ד הקרוב אליהם

מאמין שימצאו את הדרך להעביר לחב"ד ישיראל והם יבצעו זיכוי שם

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 22 דקות, avargel כתב:

נסה ליצור קשר דרך בית חב"ד הקרוב אליהם

מאמין שימצאו את הדרך להעביר לחב"ד ישיראל והם יבצעו זיכוי שם

תודה על ההצעה, אבל מעדיף שלא, מסיבות שלי.

לפני 4 שעות, Gosser1860 כתב:

אנחנו הצלחנו להעביר כסף בדומה לביט דרך אפליקציית paysend שעבדה נכון ליום שבת. מאז ניסינו עוד כמה פעמים אבל לא הצליח. שווה לנסות בכל מקרה.

הסתכלתי בתגובות, ואתה לא היחיד עם הבעיה הזאת.

נשמע שהאפליקציה לא אמינה כל כך.

אחכה לתגובה מהם, אולי ידעו לתת לי קוד iban, אז זה יהיה הכי קל בעולם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ביטקוין.
מכרים שלי מעבירים ביטקוין לבלרוס למשפחות כבר כמה שנים
ובשבוע האחרון עזרתי לחברים אוקראינים להעביר למשפחה.

• אהבתי 1
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, maxcher כתב:

ביטקוין.
מכרים שלי מעבירים ביטקוין לבלרוס למשפחות כבר כמה שנים
ובשבוע האחרון עזרתי לחברים אוקראינים להעביר למשפחה.

הם לא מספיק טכניים בשביל ביטקוין

לפני כשעה, Giant_TA כתב:

Koronapay

זה בבעלות רוסית, לא?

בספק אם זה עכשיו יתפוס באוקראינה.

חוץ מזה, הם דורשים טלפון אירופאי ו/או חשבון בנק ברוסיה/בלרוס/קזחסטאן

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

https://www.xoom.com/ukraine/send-money

https://wise.com/gb/send-money/send-money-to-ukraine

נראים לגיטימיים, הייתי בוחן אתם יותר בדקדקנות

לא השתמשתי בהם

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ישנו שירות שהשתמשתי בו להעברת כספים מכרטיס אשראי ישראלי לכרטיס אשראי בחול בהעברה מידית, השירות נקרא gmtonline

הייתי מאוד מרוצה מהשירות והעלות הייתה ממש נמוכה. אני לא זוכר לומר מה התקרה להעברה, אבל שווה להכנס לאתר ולבדוק

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם

עדכון

הסתדרתי. וידאתי עם הנמען, והם קיבלו את הכסף

זה השירות:

https://moneysend.co.il/

אפשר להעביר או לכרטיס אשראי או לשלוח שימשכו מזומן

• אהבתי 6

פורסם

לסקרנים ובשביל העתיד העלויות כעת 

We charge 1.5% commission fee per transfer. Minimum fee is $5.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חודש מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

קולגה בעבודה שלחה כרגע כסף לאוקראינה עם MONEYSEND, נראה שזה עובד, רק שאלה אחת שמסקרנת אותי-

למה בפרטים שצריך להזין נדרשים להכניס גם תעודת זהות וגם תאריך הנפקה ותאריך לידה?

אא"לט אלה כל הפרטים שנדרשים כדי להזדהות בפני גורמים ממשלתיים? לא קצת חודרני?

פורסם (נערך)

אתמול קפצה לי בטלפון פרסומת מאפליקציית MAX על שירות חדש של העברת מט"ח לחו"ל דרך האפליקציה שלהם https://www.max.co.il/cards/foreign-currency-abroad

נראה שזה בשיתוף פעולה עם שירות WISE, לא יודע לומר מה העמלות.

עריכה אחרונה על ידי Michaelr
  • תוכן חדש...