Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבוע תנור בילד אין לארון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, _-? כתב:

IMG_20220411_211026.jpg

בפתח ניקוז הרצפה זה לא ילך?

המים של המכונית כביסה גם ככה יורדים מהקיר אליו

פורסם

אני מצטער אבל הדרישה שלו לא הגיונית.

או שייתן לכם תנור שמקובע היטב ועובד. או שייתן להתקין את התנור הזה כמו שצריך.

מה ההגיון בזה? זה כמו להגיד לכם שהוא מעדיף שלא תכניסו את המפתח למנעול. 

אני בכלל לא הייתי שואל שאלה כזאת אגב.

עם כל הכבוד לזה שהוא קנה דירה חדשה. ואני מאוד בעד לשמור על רכוש של אחרים, זאת באמת בקשה לא רציונאלית.

שיבוא כבודו ויסביר בדיוק איך הוא רוצה שתשימו את התנור. כי לשים את התנור ככה ב"אוויר" זה לא בטיחותי. ולקמבן כל מיני פילרים בצדדים שלא בטוח כיצד יגיבו לחום הנפלט גם לא.

אבל אם כבר מישהו עושה את זה ומסתכן - לפחות שזה יהיה על אחריותוץ

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 11.4.2022 בשעה 20:39, _-? כתב:

לכבוד פסח השתדרגנו בתנור חדש בילד אין 

עם התנור הגיעו 4 ברגים ובתנור עצמו יש חורים באזור שמתלבש על דפנות הארון ע"מ לקבע אותו דרכם 

אנחנו שוכרים את  הדירה והיא די חדשה מהקבלן

בעל הדירה לא כ"כ מעוניין שנעשה חורים בארון(די מוצדק לטעמי🤐)

שים ת'ברגים ותקבע את התנור כמו שצריך.

אם ישאלו שאלות, תעשה פרצוף של "פילוס" מ"אצ'קלונה" ותגיד לו שזה היה ככה כבר שהגעתם.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה עדיף? שתנור חם יפול על מי שיפתח את הדלת?

לאסור קיבוע של התנור לא שונה מלאסור עליך לקדוח בקיר כדי לקבע ארון גבוה, אפילו יותר הזוי, כי מטבח מתוכנן לקיבוע תנור כזה.

הם דרשו גלאי עשן שמצריכים קידוח בתקרה כי זה בטיחותי, אבל שיפול עליך התנור זה בסדר?

זה שימוש הוא מעבר לסביר, הוא צפוי ונדרש. שיתמודדו.

פורסם

בוקר טוב ומועדים לשמחה 

דיברתי איתו על עניין התנור וסודר התנור מקובע ולגבי המדיח חיברתי את הניקוז לנקודה שברצפה והכל עובד פיקס 

שיהיה לכולנו פסח כשר ושמח!

• תוכן חדש...