Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבוע תנור בילד אין לארון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד 

שלום וברכה 

לכבוד פסח השתדרגנו בתנור חדש בילד אין 

עם התנור הגיעו 4 ברגים ובתנור עצמו יש חורים באזור שמתלבש על דפנות הארון ע"מ לקבע אותו דרכם 

אנחנו שוכרים את  הדירה והיא די חדשה מהקבלן

בעל הדירה לא כ"כ מעוניין שנעשה חורים בארון(די מוצדק לטעמי🤐)

רעיונות לדרך קיבוע אחרת?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם (נערך)

מכיר את הדילמה. אנחנו פשוט הכנסנו את התנור למקומו והכל בסדר גמור ללא הברגת הברגים לדפנות. פעם בכמה חודשים אני מבחין שהתנור איננו במרכז והרווחים בצדדים אינם אחידים, פותח את דלת התנור ובקלות ממרכז אותו.. בעניין החורים לדעתי ממש אין בעיה, הרי תמיד יהיו מוסתרים על ידי תנור כל שהוא שיותקן שם, בעל דירה מעט מגזים אבל גם כך אין שום בעיה. תהנו מהתבשילים וחג שמח.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

כמה שנים התנור עומד אצלי ללא קיבוע.

המשקל מחזיק את עצמו וזה לא זז.

אבל אין לי ילדים גדולים..

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 13 דקות, ד ו ד כתב:

מכיר את הדילמה. אנחנו פשוט הכנסנו את התנור למקומו והכל בסדר גמור ללא הברגת הברגים לדפנות. פעם בכמה חודשים אני מבחין שהתנור איננו במרכז והרווחים בצדדים אינם אחידים, פותח את דלת התנור ובקלות ממרכז אותו.. בעניין החורים לדעתי ממש אין בעיה, הרי תמיד יהיו מוסתרים על ידי תנור כל שהוא שיותקן שם, בעל דירה מעט מגזים אבל גם כך אין שום בעיה. תהנו מהתבשילים וחג שמח.

לפני 3 דקות, - XM - כתב:

כמה שנים התנור עומד אצלי ללא קיבוע.

המשקל מחזיק את עצמו וזה לא זז.

אבל אין לי ילדים גדולים..

תודה לשניכם 

התנור מרקד כשאני פותח את הדלת ככה שחייב סוג של קיבוע 

השאלה אם יש דרך אחרת לקבע אותו 

חשבתי לשים איזה תחתית סיליקון השאלה אם היא תשרוד את החום של התנור למרות שהכבל חשמל כן שורד 

מה אתם חושבים?

פורסם

קצת מוזר שהוא רוקד, אולי תנורים חדשים שוקלים משמעותית פחות.

אני הייתי שם סיליקון הוא דבק דו’’צ בצדדים, איפה שהתנור פוגש את הקנט של הארון.

אבל תוודא לפני זה שיש לך דרך טובה להסיר את הדבק לגמרי.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 6 דקות, - XM - כתב:

קצת מוזר שהוא רוקד, אולי תנורים חדשים שוקלים משמעותית פחות.

אני הייתי שם סיליקון הוא דבק דו’’צ בצדדים, איפה שהתנור פוגש את הקנט של הארון.

אבל תוודא לפני זה שיש לך דרך טובה להסיר את הדבק לגמרי.

חשבתי על דוצ 

יש משהו עמיד בחום?

פורסם
לפני 33 דקות, _-? כתב:

בעל הדירה לא כ"כ מעוניין שנעשה חורים בארון(די מוצדק לטעמי🤐)

זה הרי ארון יעודי שהנגר שעשה את המטבח בנה במיוחד שישימו בו תנור בילד אין. אז למה לא לקבוע את התנור עם הברגים היעידיים לארון היעידי? 

מה יעזור אם לא יהיו חורים בקרשים האלו? 

הקנט של התנור מכסה את החורים, וגם אם התנור של הדייר הבא או של הבעלים עצמו אם יחזור לגור בדירה, יהיה עם חורים במקום אחר, לא יראו כלום. 

פורסם

מאוד פשוט, תכניס שני קלינים, קלינים הם יתדות עץ  משני צידי התנור. בחר קלינים שתואמים למרווח ותקע אותם בעדינות ובזאת נפתרה הבעיה.

פורסם

אני אתנחל לעצמי על השרשור עם עוד עניין 

ליד המכונת כביסה יש עוד יציאה של מים נקיים 

אבל פיר למים מלוכלכים יש רק אחד כמו שרואים בתמונה 

האם אני יכול לחבר את היציאה של המכונת כביסה/מדיח לפיר ברצפה?

IMG_20220411_211026.jpg

IMG_20220411_211022.jpg

לפני 2 דקות, ד ו ד כתב:

מאוד פשוט, תכניס שני קלינים, קלינים הם יתדות עץ  משני צידי התנור. בחר קלינים שתואמים למרווח ותקע אותם בעדינות ובזאת נפתרה הבעיה.

נשמע אחלה 

מחר אקפוץ לטמבור 

להכניס אותם ברצפת התנור או בדפנות?

לפני 3 דקות, Buki כתב:

זה הרי ארון יעודי שהנגר שעשה את המטבח בנה במיוחד שישימו בו תנור בילד אין. אז למה לא לקבוע את התנור עם הברגים היעידיים לארון היעידי? 

מה יעזור אם לא יהיו חורים בקרשים האלו? 

הקנט של התנור מכסה את החורים, וגם אם התנור של הדייר הבא או של הבעלים עצמו אם יחזור לגור בדירה, יהיה עם חורים במקום אחר, לא יראו כלום. 

הוא מרוקאי זקן זקנה דירה חדשה 

הוא קצת בפחדים 

גם כשהתחלתי את החוזה לפני חצי שנה הוא היה בדאגות לגבי הכל התקין גלאי עשן בכל חדר ועוד כל מיני מרעין בישין

פורסם

המדיח לא נמצא ליד הכיור? בכל מטבח חדש הוא אמור להיות ליד הכיור והניקוז שלו מתחבר לניקוז של הכיור.

זה ישאיר לך את הניקוז הזה עבור מכונת הכביסה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

המדיח לא נמצא ליד הכיור? בכל מטבח חדש הוא אמור להיות ליד הכיור והניקוז שלו מתחבר לניקוז של הכיור.

זה ישאיר לך את הניקוז הזה עבור מכונת הכביסה.

לא הלוואי..

יש מטבח גדול אבל אין גומחא למדיח 

כרגע זה האופציה היחידה שיש לי(או להתגרש🤣)

פורסם

עזוב גומחה. הכנה לכניסת צינור מדיח מתחת לכיור מטבח, יש? (נראה כמו מין שטרונגול כזה שצומח מהצד, במצב הדיפולטי אטום באטם גומי עד שמתקינים מדיח).

אצלי גם אין שום גומחה אבל יש כניסה כזו, המדיח עומד בחוץ וצינור הניקוז נכנס דרך אחת מדלתות המטבח שמוחזקת פתוחה.

(ואני מתקשה להאמין שאין גומחה למדיח במטבח חדש. אכפת לך לצלם את *כל* המטבח ולהעלות לפה?)

חזיר דיזל

פורסם
לפני 44 דקות, _-? כתב:

אני אתנחל לעצמי על השרשור עם עוד עניין 

ליד המכונת כביסה יש עוד יציאה של מים נקיים 

אבל פיר למים מלוכלכים יש רק אחד כמו שרואים בתמונה 

האם אני יכול לחבר את היציאה של המכונת כביסה/מדיח לפיר ברצפה?

IMG_20220411_211026.jpg

IMG_20220411_211022.jpg

נשמע אחלה 

מחר אקפוץ לטמבור 

להכניס אותם ברצפת התנור או בדפנות?

הוא מרוקאי זקן זקנה דירה חדשה 

הוא קצת בפחדים 

גם כשהתחלתי את החוזה לפני חצי שנה הוא היה בדאגות לגבי הכל התקין גלאי עשן בכל חדר ועוד כל מיני מרעין בישין

בקשר לביוב למכונת כביסה.

שים מפצל.

כך עשיתי אצלי

IMG_20210315_141258.thumb.jpg.dd8560771d6fa025f75d029f90871235.jpg

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 11 דקות, קורן בן אשר כתב:

עזוב גומחה. הכנה לכניסת צינור מדיח מתחת לכיור מטבח, יש? (נראה כמו מין שטרונגול כזה שצומח מהצד, במצב הדיפולטי אטום באטם גומי עד שמתקינים מדיח).

אצלי גם אין שום גומחה אבל יש כניסה כזו, המדיח עומד בחוץ וצינור הניקוז נכנס דרך אחת מדלתות המטבח שמוחזקת פתוחה.

(ואני מתקשה להאמין שאין גומחה למדיח במטבח חדש. אכפת לך לצלם את *כל* המטבח ולהעלות לפה?)

המטבח נראה כמו עזה אחרי הפצצה בעקבות הסידורים והנקיונות לחג 

אצלם מחר בעזרת השם 

בכל מקרה חשבנו על זה ולא ריאלי להכניס מדיח במטבח הזה אלא אם כן מוותרים על התנור וגם נצטרך לקדוח בארונות כדי להעביר צינור ניקוז ומים 

לפני 7 דקות, om2 כתב:

בקשר לביוב למכונת כביסה.

שים מפצל.

כך עשיתי אצלי

IMG_20210315_141258.thumb.jpg.dd8560771d6fa025f75d029f90871235.jpg

חשבתי על זה אצלי הוא יוצא מהקיר ובאלכסון בגלל זה התלבטתי 

חושב שילך טוב?

• תוכן חדש...