Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת ההשכרה בגרמניה שידרגה לי את הרכב. הרכב שאותו אקבל יהיה פורד קוגה פלאג אין. שאלת תם: כאשר אדם שוכר רכב והוא מקבל אותו עם מיכל מלא, במידה ומוחזר הרכב כשהמיכל אינו מלא, חברת ההשכרה מחייבת בתשלום עבור הדלק החסר. מכיוון שמעולם לא שכרתי סוג כזה של רכב, אני מבקש לדעת אם אותו הדין חל גם על הטעינה החשמלית? אם הרכב מוחזר להם כאשר המצבר אינו טעון במלואו, האם הם מחייבים בתשלום עבור הטעינה?

פורסם

שאלה מעניינת. מצאתי את זה. בסעיף 18 מצויין שעליך להחזיר את הרכב עם מיכל מלא ו-80% סוללה.

מדובר במדיניות של חברה מסויימת, אבל זה בדרך כלל מייצג את כלל החברות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לתשובה ושאלה נוספת, מכיוון שאין לי הכרות/נסיון עם רכב פלאג אין, האם בנסיעה רגילה על דלק, הסוללה נטענת? אני שואל (מקווה שלא בטרחנות רבה מדי) מכיוון שאני מתעתד להחזיר את הרכב בשה"ת של מינכן לאחר נסיעה של כ-150 ק"מ והאפשרות או הצורך לעמוד שם שעה או שעתיים כדי להטעין את הרכב, לא ממש נראית לי אפשרות חביבה.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

שאלה מעניינת. מצאתי את זה. בסעיף 18 מצויין שעליך להחזיר את הרכב עם מיכל מלא ו-80% סוללה.

מדובר במדיניות של חברה מסויימת, אבל זה בדרך כלל מייצג את כלל החברות.

תקרא שוב, הם מביאים לך את הרכב עם מיכל מלא ו80%+ סוללה, צריך להחזיר אותו עם מיכל מלא ואין דרישה לטעינת הסוללה "With regard to electricity, no minimum charge level will be
required when you return your Vehicle."

פורסם

תודה. זה מה שקורה כשאני קורא על מסך הטלפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרכב טוען את הסוללה באמצעות לחיצה על כפתור ייעודי, לא הגיוני שידרשו סוללה טעונה מתייר, אם כן זו חזירות לשמה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...