Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכן כנראה מילה ותיק  בעברית, ומוסד הלימודים להנדסה נקרא בשנותיו הראשונות תכניון, ה-ט הגיעה מאוחר יותר.

חוץ מזה, כראוי לפורום רכב:

קרה לי תקר

היה לי נקר

אז ירדתי לשול

והוצאתי את היורם.

ובתרגום חופשי:

תקר פירושו תקלה.

נקר פירושו נקב (משהו שניקרו אותו)

ויורם (וגם שרגא) הם חנונים משנות ה-70.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 5.5.2022 בשעה 13:31, rev-Match כתב:

בדיוק זה, עוד סיבה להתקדם הלאה מהתעשייה הזאת. 

אני עברתי מתכן כי לדעתי גם התחום הזה לאט לאט יעבור לאאוט סורסינג מהודו, אוקראינה וכו'

כל עוד רפאלביט קיימים יהיה תכן וייצור בארץ בהיקפים כלשהם.

לגבי תעשיה מסורתית,הייתי בורח משם גם,

1.התנאים לעולם יהיו פחות טובים.

2.רעש,לכלוך,חומ"ס עולים ושווים בריאות.

3.לעבוד ברעש והמון תזוזה מעייף ואתה חוזר הביתה לישון.

תשמור על הבריאות שלך ושל הסובבים אותך,זה הכי חשוב.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
בתאריך 5.5.2022 בשעה 11:35, arik100 כתב:

חייב לתעד בכתב כל דבר

מסיבה עיקרית אחרת, זה מקבע את מה שמוסכם בתודעה ומכריח להגדיר הסכמות (ואי הסכמות) באופן ברור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

מסיבה עיקרית אחרת, זה מקבע את מה שמוסכם בתודעה ומכריח להגדיר הסכמות (ואי הסכמות) באופן ברור.

לרוב עם מעסיקים מה שלטובת העובד יהיה בעל פה שאחרי זה שתגיע לבקש תקבל ממנו מבט משותק "אהה לא זכור לי".

ואז במקום לבעוט לו בפרצוף ולהגיד לו מה אתה חושב על אמא שלו יוצא לי "טוב".

פורסם

למזלו של פותח השרשור המצב כזה, השוק היום מאפשר להגיד בדיוק את זה וללכת לשתות קפה ולחכות שיביאו לך את המכתב. 

למעשה במקום עבודה הנוכחי והחדש שלי סגרתי בעל פה עם מנהלת מ"א לגבי סעיף אחד בחוזה, סגרתי בעל פה משתי סיבות.

1. כי ממש נמאס לי מהמקום עבודה הקודם וממש רציתי לעזוב והמקום החדש ענה על כל הצרכים שלי. 

2. היא עובדת שם 20+ שנים ואני רוצה להאמין שהיא תעמוד במילה, אם לא, יהיו לי נקודות בשיחות משוב/שכר. 

פורסם
לפני 56 דקות, Potato כתב:

לרוב עם מעסיקים מה שלטובת העובד יהיה בעל פה שאחרי זה שתגיע לבקש תקבל ממנו מבט משותק "אהה לא זכור לי".

ואז במקום לבעוט לו בפרצוף ולהגיד לו מה אתה חושב על אמא שלו יוצא לי "טוב".

כנראה שחסר לי הניסיון הרב שלך עם מעסיקים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתאריך 6.5.2022 בשעה 21:36, falou כתב:

כנראה שחסר לי הניסיון הרב שלך עם מעסיקים...

אני חושב שזה פשוט עניין של תפקיד...
כניראה שלא מדובר באיזה תפקיד זותר של מכונאי אחזקה זותר או עובד ייצור.
אפילו אצלינו המנהל אומר לנו "אתם לא יכולים לדבר עם המהנדסים החדשים כאילו הם עובדי ייצור, הם אנשים עם השכלה"
כניראה שגם במקרה שלו זה אותו הדבר.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

התפטרתי מהעבודה הקודמת על ידי כך שהגשתי למנכ"ל מכתב התפטרות (משרד קטן והוא בעצם המנהל הישיר שלי), אני פתחתי על מי שהפריע לי לעבוד, באותו הרגע זה עשה לי טוב אבל בדיעבד לא ממש, לפחות שקט יחסי עד שסיימתי את העבודה. יכולתי לעשות דברים אחרת אבל באותה נקודת זמן זה לא נראה לי אפשרי.

מה שאני מציע זה להתפטר ולהמשיך הלאה, לא שווה להשקיע במקום עבודה שלא סומך עלייך ובעצם לא מאפשר לך לבצע את העבודה שלך על הצד הטוב ביותר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

היתרון בלעזוב כשכבר יש לך את החוזה הבא חתום הוא שאפשר ללכלך חופשי (רצוי בצורה עובדתית ולא סנטימנטלית) על מי שזה מגיע לו. אם אתה עושה את זה כשאתה שם, זה מסמן אותך כ'רעיל' ובעייתי. אבל אם אתה אומר להנהלה הבכירה 'אני עוזב בגלל משה ויוסי ששיטות העבודה שלהם אינן מקובלות במאה ה-21', זה מסמן אותך כמישהו שכדאי לשמור על הרדאר ובעת הצורך להרים לו טלפון כשמשה ויוסי יעשו פאשלה. זה גם שם כוכבית מעל השמות שלהם מאותו רגע, כי אם אנשים אשכרה עוזבים בגללם אז אולי משהו שם לא לגמרי תקין.

פורסם

במקרה הספציפי מכיר את התרבות הארגונית. זה לא משה ודוד אלא מלמעלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

אז בכלל להתפטר מחר על הבוקר, גם אם מדובר במצב שלא יהיה עבודה בחודש הקרוב..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

אני נותן לחברה הזאת קצת קרדיט ומוכן להניח שהם גדולים מספיק כדי שדברים כאלה לא יהיו ברמה הארגונית (אתה כנראה מכיר אותם יותר מקרוב). אבל במקביל, אני קורא כתבות על הבעלים/מנכ"ל/צאר החדש שלהם, שכבר הספיק למנות את כל המשפחה שלו לתפקידי מפתח, ונאלץ להסכים שבטווח הארוך שום דבר טוב לא יצא מלעבוד במקום כזה.

פורסם
לפני 9 שעות, Derish כתב:

היתרון בלעזוב כשכבר יש לך את החוזה הבא חתום הוא שאפשר ללכלך חופשי (רצוי בצורה עובדתית ולא סנטימנטלית) על מי שזה מגיע לו.

אני בעד לעזוב יפה עם איזה תירוץ 

פעם אחת עזבתי כדי לשנות תחום,פעם אחת כדי לעשות תואר שני(בסוף לא יצא לפועל).

גם במקום הנוכחי כשאעזוב אחרטט משהו על שינוי איזור גאוגרפי.

להגיד את מה שמפריע צריך כשיש הזדמנות לתקן.

מה אכפת לו מה הפריע לי אם גם ככה סוף החודש אני עוזב?

פורסם
לפני 20 שעות, DareDevil כתב:

אז בכלל להתפטר מחר על הבוקר, גם אם מדובר במצב שלא יהיה עבודה בחודש הקרוב..

בלי עבודה בחודש הקרוב? בתחום שלי? הלוואי, חלום שלי,בחיי, לשבת בבית חודש בלי עבודה כי אין עבודה.
 מהרגע שאני יוצא מהמשרד ועד שאני מגיע לשער היציאה כבר יש לי עבודה במקום אחר. אולי לא בשכר הכי טוב, אולי לא בתנאים הכי טובים, אבל רעב ללחם לא אשאר.

בכל מקרה, השבוע אמור ליהיות לי ראיון עבודה בחברה בכפר סבא (יש לי כזה קטע עם עבודה בסוף העולם שמאלה מהבית) עם F350 צמודה ותפקיד מעניין ובקיצור הכל יותר מעניין.
ניראה מה יהיה בסוף.

תודה לכולם על התמיכה הנפשית 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
לפני כשעה, Big_White כתב:

בלי עבודה בחודש הקרוב? בתחום שלי? הלוואי, חלום שלי,בחיי, לשבת בבית חודש בלי עבודה כי אין עבודה.
 מהרגע שאני יוצא מהמשרד ועד שאני מגיע לשער היציאה כבר יש לי עבודה במקום אחר. אולי לא בשכר הכי טוב, אולי לא בתנאים הכי טובים, אבל רעב ללחם לא אשאר.

נשמה של ברבור, זה נועד להקצנה בלבד. מהאינסטגרם ומההודעות שלך, נראה שאתה בחור עם ראש על הכתפיים, מה שנקרא מענטש.

בהצלחה בראיון (:

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...