Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדר"כ אני מזמין ממסי/אופרן, הפעם דפקו לי מחיר הזוי - 2700 יורו ל 11 יום השכרה.

באינטרנט יש מחירים by far הרבה יותר טובים אבל אני לא מכיר על איזה אתרים אפשר לסמוך ועל איזה לא

תודה.

פורסם

אתרי חברות ההשכרה, כאשר לבינלאומיות אפשר להסתמך על האתרים הישראליים.

Rentalcars

יש אתר בשם autoeurope

Expedia

אתרים שאליהם אתה מקושר ממקורות בטוחים כמו מועדוני לקוחות, חברות תעופה, חברות כרטיסי אשראי וכו'.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באיזו ארץ?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

רכב באמסטרדם זה רעיון גרוע מאד: אין חניה וחניונים עולים כמעט כמו מנהטן.

אם אתה רוצה לשכור רכב ליום כדי לטייל מחוץ מחוץ לעיר עדיף לשכור בעיר ולא בסכיפהול.

אני שכרתי הסניף של יורופקאר, גם כל אחת מהחברות שיש להן סניף בנמל תעופה  היא בסדר.

חבר שכר לפני כמה שבועות ב amcar ולא דווח על בעיות.

אם אתה שוכל ליום תוודא שתוכל להחזיר את המכונית מאוחר, המשרדים בעיר נסגרים די מוקדם.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אני שוכר בשדה תעופה ונוסע לכפר נופש מחוץ לאמסטרדם למשך כל הטיול (10 ימים)

באמסטרדם עצמה מסתמן כרגע שאני אהיה רק יום אחד, ידוע לי שאצטרך למצוא חניון מסודר

פורסם

לאמסטרדם אל תתקרב - חנה ב-P+R או סע ברכבת מהאיזור בו תשהה (איפה ובאיזה הרכב?).

עד כמה התעמקת במחירים באתרים השונים? בדרך כלל הם מציגים מחירים "ערומים" ואז אתה מתחיל לחפור ומגלה שאתה צריך להוסיף ביטוח כזה וכיסוי אחר ופתאום המחירים די דומים. וההמלצה החמה היא לקחת את כל הכיסויים.

וחוץ מזה, כל האזהרות הרגילות לגבי נהיגה בהולנד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...