Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Roomba j7+ vs Roborock S7 MaxV Plus/Ultra vs Ecovacs Deebot X1 Omni

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מוזר שראיתי זה הדירוג של RTINGS לS7 החדש עם מברשת הסיליקון- קיבל ציון עלוב בקטגוריית בעליי החיים לעומת הS5/S6 הקודמים שיש להם מברשת הרגילה עם השיערות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני יודע.  אבל זה לא רלוונטי כי אני לא מדבר על ה S7.  אני מדבר על ה S7 MaxV. ויש ביניהם הבדל של יותר מ 100% בעצמת השאיבה.

לא ראיתי טענות מיוחדות עליו בנושא שיער.  לפעמים הוא יותר טוב, לפעמים פחות.  אם יהיה כמו ה 980 שיש לי בימים האחרונים ובתוספת הניקוי העצמי - יספק אותי.  וככל שראיתי הוא לא פחות טוב מה J7+ בנושא הזה אז כנראה אין כאן בעייה.  הוא גם עולה יותר.  הרבה יותר.  ותופס יותר מקום.

נראה.

פורסם

אני בעד שיגדילו אפילו את תחנת הטעינה עם מקום  קירור לשישיית פחיות בירה קרה, ככה שהרובוט גם יוכל להקפיץ לך פחית בירה קרה בלחיצת כפתור בזמן שנחים על הספה :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...