Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מחברי הפורום עשה את האינטרנט בסיבים של הוט?

יש להם את המחירים הכי משתלמים, אבל יש לי גם נסיון רע מאוד איתם באינטרנט הישן שהיה על תשתית הכבלים שכל הזמן היו בו תקלות וירידות דרסטיות במהירות.

האם ההוט פייבר, זה באמת תשתית שונה ולא תשתית הכבלים המקרטעת, או רק שם ממותג?

שמעתי גם טענות על טעויות בחשבון שבצורה מוזרה הן תמיד לרעת הלקוח ולטובת החברה ואף פעם לא להיפך.

איך הנסיון שלכם איתם?

הם השתפרו?

IMG_20220612_152604.jpg

פורסם

יש לי אינטרנט סיבים 600 מב של הוט, עובד טוב, אין תלונות. לפני כן הייתה לי חבילת 500 מגה בחיבור קוקסיאלי, גם עבד בסדר גמור. 

היה אירוע שבוע אחרי שחיברו אותי לסיבים, טכנאי של סלקום קרע לי את הסיב של הוט למטה בקופסא הראשית. זה היה ביום שישי בשעות הבוקר המאוחרות. ביום ראשון על הבוקר התייצב אצלי טכנאי של הוט ותיקן את התקלה. סך הכל אני מרוצה מהשירות.

יום טוב גם לך

פורסם

התחברתי לפני שבועיים כי הם תשתית הסיבים הראשונה שהגיעה אצלי לשכונה.

אין לי אופציות אחרות.

הם עבדו יום שלם להגיע עד לבית שלי אבל הצליחו.

בנתיים עובד מצוין.

הטכנאי היה רשלן, קדח חור בקוטר גדול בקיר הבית בשביל הסיב הדק. השאיר מלוכלך בתוך הבית. נאלצתי לסתום את החור עם סיליקון ולנקות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בדיוק אתמול חיברו אותי. בינתיים אין תלונות.

הדבר היחיד שמבאס אצלהם זה שאין אופציה למתאם סיב במקום המודם שלהם, כך שבעצם אתה מחוייב לשלם 25 ש"ח בחודש על מודם/ראוטר.

אגב, המחיר הכי זול דרך שימור לחבילת 1000/100 הוא 89 ש"ח כולל המודם.

פורסם

יש אפשרות לראוטר פרטי (המודם/ראוטר שלהם יכול להיות במצב Bridge).

פשוט הם מחייבים אותך להשכיר מהם מודם ואין אופציה למתאם סיב, לפחות לא כרגע.

פורסם
לפני שעתיים, amosbmw כתב:

הטכנאי היה רשלן, קדח חור בקוטר גדול בקיר הבית בשביל הסיב הדק. השאיר מלוכלך בתוך הבית. נאלצתי לסתום את החור עם סיליקון ולנקות.

כמו שעשו לי לפני כמה שנים עם הקואקס. 

אצלי אין ברירה - הנחושת של בזק נותנת 40 מס"ש ביום טוב, והסיבים עדיין מדלדלים ולא מחוברים בצד השני. אבל ה-500/10 מס"ש על נחושת של הוט פועל בכלל לא רע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...