Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי מתאם ל-keystone

sperial
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי בבית מספר אשכולות חיבורים לתקשורת מחשבים. הדגם הוא afaplast d17. לפי הכתוב באתר היצרן, ודם דברי החשמלאי שהתקין אותם (לפני מספר שנים) הם תואמים לגוויס - אבל מצאמי הקיסטון של גוויס אינם מתאימים - הם מעט גדולים מדי, והמקצועות מעוגלים, בעוד שבמתאם המקצועות חדים ויש מגרעות שאינן תואמות לאבזר של גוויס.

האם יש מי שיוכל לכוון אותי איזה מתאמים לקנות?

IMG-20220507-WA0003.jpeg

IMG-20220507-WA0001.jpeg

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בינתיים חפרתי קצת ברשת, וגם הבן שלי חפר בכיוונים אחרים, מה שנראה לפי התמונות הוא שיש לעדהפלסט מתאם שמתאים, הבעיה היא קיסטון 5E (אני רוצה כבר להשתדרג ל-6A) ושל גוויס יש שני סוגים, ומה שהביא החשמלאי שלי הוא לא המתאים. אולי השני מתאים ואולי לא. 

ננסה לקפוץ לארכה, ושלא יצחקו עלי כשאני קונה שני פריטים ב-40 ש"ח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל לא יצחקו עליך שאתה קונה 2 פריטים ב 40 שקל. הם כבר יתאימו את המחיר כדי להחליף את סיבת הצחוק.

שנית, לאור מצב הטיח מסביב מקסימום מחליפים קופסא קומפלט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא עברתי לסיב, אני עדיין על קואקס של הוט (וקו פקס של בזק). הפילטר הזה נח שם עוד מימי ה-ADSL, רק מאינרציה. אילו היה לי סיב כנראה שהבעיה היתה נפתרת מאליה, כי קרוב לודאי שהסיב יכנס במקום אחר ואז קו פנימי אחד של 100 מס"ש זה בסדר.

אבל למרות שבזק פרשה סיבים בשכונה לפני 5 שנים ולאחרונה עוד חברה (כנראה פרטנר) החיבור עדניין נראה רחוק מאוד.

עריכה אחרונה על ידי sperial

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, phpclub כתב:

אישית אני חושב שאין שום רע ב 5E, זה עושה את העבודה מצוין (לא התקנת סוויץ 10GB נכון?), רק יהיה מעצבן לחבר אותם לכבלים 6 או 7.

5e הוא certified 100Mb, בפועל יכול להגיע ל1gb אבל עם הרבה רעש ואיבוד מידע ובנוסף פס רוחב קטן.

לדעתי, אם נוגעים ברשת כדאי לשדרג ל-7 לפחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברשת ישנה שלא רצינו לגעת בכבלים קיימים, השתמשו ב 1GB על כבלי 5E, זה עבד ללא בעיות

נכון לא מומלץ, נכון אם כבר, אז כבר

אבל לרשת ביתית, אפשר לחיות עם זה בשלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, aviaviavi כתב:

5e הוא certified 100Mb, בפועל יכול להגיע ל1gb אבל עם הרבה רעש ואיבוד מידע ובנוסף פס רוחב קטן.

לדעתי, אם נוגעים ברשת כדאי לשדרג ל-7 לפחות.

מתוך ויקיפדיה:

Since 2001, the variant commonly in use is the Category 5e specification (Cat 5e). The cable standard provides performance of up to 100 MHz and is suitable for most varieties of Ethernet over twisted pair up to 2.5GBASE-T[1][2][3][4] but more commonly runs at 1000BASE-T (Gigabit Ethernet) speeds

לא רק שיכול להעביר קצב של 1Gb הוא יכול גם 2.5Gb.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ נגד "שדרוג" ל 7. הוא לא יותר מהיר מ 6A, יש לו מחברים אחרים, עדינים יותר שהאכילו אותי קש. אם היית משחיל בצינור חשמל מה שאסור לעשות בארץ 7 יתאים.

במרחקים ביתיים וכבלים תקינים 5E נותן 1G יפה מאד.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שהולכים ל-6, מכסימום 6A. אחראי הטכנולוגיה  שלי הכניס לדירה שלו 7, ועכשיו הגיע למסקנה שזה היה בזבוז של כמה מאות ש"ח, וזה בדירה שבה הרשת הרבה יותר פשוטה משלי. ההבדל בינינו הוא שהבחור הזה עובד מהבית, מה שמצריך מהירות ויציבות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צריך רק מתאם לקיסטון, זה פלטה עם חור...

אליו אתה מחבר איזה קיסטון שאתה רוצה, לא חייב cat5e

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...