Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי מתאם ל-keystone

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ידוע. לכן זה נקרא "מתאם". בינתיים מצאתי ברשת מתאמים שאמורים להתאים ל-adaplast. עולים 15 ש"ח לחתיכת פלסטיק הזו, לא כולל משלוח. נראה שהיצרן שינה את המוצר במהלך השנים כדי שיתאים לאחת המערכות של גוויס, אבל, כמובן, שלי היא מהסוג שיוצר לפני כ-10 שנים, ואני לא מתכוון להחליף את כל הקופסה, כי זה עולה פי כמה, וגם מחייב הזמנת חשמלאי כי אני  לא מתכוון להתעסק עם שקעי החשמל שם.

חוץ מזה, ניסיתי לפרק את הקיסטון מתוך אחד ממתאמי הגוויס, לא הצלחתי. נראה שבסדרה הזו מדובר ביחידה אחודה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

טוב. אז הבעיה נפתרה בכיוון ההפוך. מתברר כי המסגרת שבה נתונים מתאמי הקיסטון ניתנת להחלפה, זה נקרא "משקפיים", עולה בערך 5 ש"ח וההחלפה לוקחת 3 דקות. אז ביצעתי את השלב הראשון בפרוייקט - החלפת כבל לאחד החדרים + עדכון אשכול השקעים. עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב מאשר החור שהיה קודם.

@Night Driver עכשיו הפרוייקט כבר הרבה יותר גדול מ-40 ש"ח, והחוויה בארכה היתה מעניינת. איש המכירות עשה איתי סיבוב במחסן כדי שלא יצטרך ללכת 5 פעמים בשביל כל פריט. כפי שאמר אחד הבנים שלי (אצל שזר, זה המקביל בכלי עבודה) - "פה אני יכול להרגיש גבר".

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...