Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסתכן בלצאת מגה אומו, אבל....

אני גם לא מאמין בחנויות תכשיטים מיינסטרימיות. ב-10 השנים שאנחנו ביחד קניתי לאשתי (5 שנים אשתי + 5 שנים חברה שלי) איזה עשרה תכשיטים גיב אור טייק, ורק אחד או שניים בחנות "רגילה".

כל השאר היו או דברים שעוצבו במיוחד, בין אם על בסיס תכשיט קיים כלשהו ובין אם מ-0.

ב-100% מהמקרים, לא הייתי צריך ללכת רחוק ולהתחיל לשרטט ולעצב בדיוק את מה שאני רוצה, הצורפים/מעצבים (קניתי פעמיים מאותו אחד, ובכל שאר הפעמים בחנויות אחרות) מובילים את התהליך, נותנים רעיונות, מראים דברים דומים ומסבירים על מה יהיה שונה וכו'. 

הסוד לדעתי ב"לבחור תכשיט נכון" זה פשוט לשים לב לאילו תכשיטים היא עונדת בדרך כלל, אם אתם כבר תקופה ביחד אז סיכוי טוב שיצא לכם לדבר על הטעם שלה (בכללי) היא אוהבת דברים עדינים/מוחצנים/קלאסיים/ייחודיים, זהב/כסף, מלא/מעט יהלומים? קח את הסגנון ותחפש משהו שתואם לסגנון הזה ואומר לך "זה היא" כשאתה מסתכל עליו.

מעבר לזה, היא בטוח מראה לך דברים שמוצאים חן בעיניה מדי פעם. אל תקנה בדיוק את מה שהיא מראה לך, קח את זה ו"תשדרג" את זה לכיוון של משהו שמתאים לטעם שלה בתכשיטים.

בשורה התחתונה, זה כמעט אף פעם לא עלה יותר מתכשיט מקביל "מהמדף", תמיד קלע הרבה יותר טוב לטעם שלה, וזה גם תמיד תהליך כיפי ותוצאה הרבה הרבה הרבה יותר מיוחדת מאשר סתם ללכת לחנות, להצביע על משהו, ולתת להם כסף תמורתו. אתה תתפלא כמה זה יכול להיות פשוט, וכמה גדול ו-Lasting האימפקט שתכשיט כזה ישאיר עליה. סתם כדוגמה היא עד היום מדברת, ולפעמים עונדת, שרשרת שקניתי לה לפני 9 שנים של ילדה על נדנדה. היא הראתה לי תמונה של משהו דומה באינטרנט, אח"כ מצאתי את התמונה הזו, הלכתי איתה לצורף, וביקשתי שיעשה בדיוק אותו דבר, אבל עם שיער הרבה יותר ארוך לילדה - כי בשרשרת המקורית היה לילדה שיער קצר יחסית, ולאשתי היה שיער ממש ארוך. 

אה, ומיכל נגרין סגרה את הבאסטה. אשתי הייתה הרוסה כשפרסמו את זה...

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
בתאריך 9.5.2022 בשעה 18:20, Yuri Abaev כתב:

מחפש לאשתי מתנה - תכשיט יהלומים כלשהו, 

אבל היא זרקה לי באיזו פעם שהיא לא אוהבת את החנויות תכשיטים ה"מיינסטרימיות" שבקניון,

היא רוצה חנות תכשיטים "בוטיק".

יש למישהו משהו מעניין לשפוך על איפה כדאי לקנות תכשיטים?

הסגנון הוא זהב לבן אלגנטי עם יהלומים ולא "מיכל נגרין"

היא התכוונה שתלך לחנות תכשיטים פרטית שמתמחה בזהב ויהלומים ולא לדוכן בקניון שה' יודע מה אתה מקבל...

חנויות תכשיטים יש בכל מקום. אתה צריך להחליט איזה יהלום אתה רוצה (לפי תקציב שלך), תלך לכמה מקומות תקבל מחירים ותחליט.

לפני 28 דקות, Yuri Abaev כתב:

מישהו מכיר את ediamonds?

הם גם חותכים את היהלומים וגם מייצרים את התכשיטים

לא חייב שיכירו..

לכל יהלום יש את המאפיינים שלו , אחרי שתקנה אותו תקבל תעודה  שמוכיחה בדיוק מה קנית

לצורך השוואה אתה יכול להתמקד בסוג שרלוונטי לך וללכת לכמה מקומות ולחפש בסגנון הזה כדי למצוא את המחיר הכי טוב

פורסם

מצ״ב תכשיט בוטיקי:

image.png.06e3af3b967476142e7d43a15edb2b86.png

שרשרת של המעצב Messika - האבנים בתוך התליון זזות בהתאם לשיווי המשקל. מחיר: כ-4000 דולר. לאשתי יש אחד כזה והיא עפה עליו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...