Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס מסך NVIDIA SERIES 20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מחשב מעט ישן, עם PCIE3.  בעקבות כך, אני יכול להתקין כרטיס מסך, לכל היותר, סדרה 20 של NVIDIA.

כפי שכולנו יודעים (או לא ...), יש את סדרה 20 ה"רגילה" ויש את סדרה 20 סופר. וכאן השאלה - האם ידוע לכם על בעיה כלשהי בגללה שידרגו את הסדרה הרגילה לסדרת סופר, או שזה רק סוג של קידום מכירות ?

הבעיה היא שכיום אין בשוק כרטיסי סדרה 20 סופר אלא רק הסדרה ה"רגילה".

בהנחה שהניסוח שלי לא מובן, אז אני מתכוון לכרטיסי מסך

GEFORCE 2060

GEFORCE 2070 וכו'   (זאת הסדרה ה"רגילה")

לעומת כרטיסי מסך מסדרת סופר :

GEFORCE 2060 SUPER

GEFORCE 2070 SUPER וכו'

פורסם (נערך)

אין בעיה בסופר. סתם עוד קצת כוח.

מאזדה 3 1.6

מאזדה 3 2.0

ביוטיוב תמצא ממש השוואות מפורטות של ביצועים ותחליט אם מחיר שווה את העליה בביצועים. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

מי סיפר לך את זה? על PCIE 3.0 אתה יכול בכיף לשים גם RTX 3080 אם תרצה.

שואל בשיא התמימות - האם זה אפשרי ?

אף פעם לא התעמקתי בהבדלים בין גרסאות/דורות שונים של PCIE, אז אינני יודע.

האם אין הבדל כלשהו בפינים/ מבנה וכו' ?

האם זה משהו מקביל לחיבורים אחרים, ומבוצעת התאמה במהירות של BUS למהירות של כרטיס ?

פורסם

תקן PCIE כשמו כן הוא, תקן. בדיוק כמו שאתה יכול לחבר מכשיר USB 3.0 ל USB 1.1 והוא יעבוד פשוט לאט, אתה יכול לחבר כל התקן PCIE חדש יותר לסלוט בסטנדרט ישן יותר והוא יעבוד- פשוט לאט יותר אם אין מספיק רוחב פס.

רוחב הפס ש PCIE 3.0 מסוגל לספק מספיק בשביל לתמוך עם 0 הגבלות במשהו כמו 3070-3080, כאשר אם תטפס לכרטיסים כמו 3080 ומעלה אתה תשים לב למגבלות קטנות רק בתנאים מאוד, מאוד מסוימים (ולצורך העניין, הגיימר הממוצע לא יתקל בשום בעיות עם 3080 ו PCIE 3.0)

אם תרצה יותר מ 3080- תאבד מעט ביצועים. דגש על מעט.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...