Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו הספיק להתרשם מבזק בתור ספק אינטרנט?

Yondalar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

התקשרתי כדי לחדש את החבילה, וכמו שכבר ידעתי, נאמר לי שבזק משווקים עכשיו רק חבילה משותפת של ספק ותשתית שלהם.

מישהו כבר הספיק להתנסות מספיק זמן בכדי שיהיו לו רשמים?

מדובר על חבילה של 100MB וצריך לבחור Upload של 3MB או 10MB (אין יותר 5MB כמו שהיה לפני).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עברתי מזמן לסיבים, אבל הייתי תקופה ארוכה מאוד בבזק, על תשתית נחושת. מגיבים יפה ומהר בכל בעיה/פנייה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בחבילה בנדל של בזק+ בזק בין לאומי. מרוצה. אין בעיות. סיבים.

ליפני הסיבים האיתי מחובר גם בבנדל בזק בין לאומי+בזק. אם ראוטר שלי.

הייתה בעית תשתית. ודאגו לקשר אותי אם בזק וטיפלו בבעיה.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר שנה וחצי על סיבים של פרטנר (מדהים) אבל לפני זה הייתי עם בזק+בזק בינלאומי והחיבור היה rock solid ללא בעיות במשך שנים, בעבר (מזמן) ניסינו ספקים שונים אבל הגענו למסקנה שבזק בינלאומי הכי איכותי ובזמנו היה לגמרי שווה את התוספת הקטנה במחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני הייתי עם בזק+בזק בינלאומי, אבל לאחרונה בזק הפכו להיות ספק אינטרנט בעצמם, לכן שואל אם מישהו כבר התנסה מספיק כדי לתת רשמים איך הם ספציפית בתור ספק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו בדיוק הדילמה שהייתה לי לפני שבוע! הלכתי על בזק ספק+בזק תשתית...

באיזור שלי נאמר לי שהתשתית מוגבלת ל 100מגה. אז בעצם נותר לי לבחור את מהירות ההעלאה.

בחרתי ב 10מגה העלאה כי אני עובד מדי פעם מהבית ואני מנחש שהתקשורת תהיה יותר טובה ככה.

סה״כ 119ש״ח בחודש.

לא היו לי ניתוקים או הפתעות בנתיים, אך התקינו לי ביום ראשון כך שאין יותר מדי מידע להתבסס עליו.

המהירות סבבה, הפינג לא כ״כ... כזכור לי בדירות קודמות היה לי פינג באיזור ה 12, עכשיו יש לי 30-40. מקווה שזה לא יורגש בגיימינג...

IMG_2954-2.jpg

עריכה אחרונה על ידי method
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פינג 40 נשמע הרבה לגיימינג,צור קשר עם התמיכה אולי יש פתרון כלשהו (IP קבוע מתועדף סטייל גיימר בבב"ל)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...