Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובל מאלרגיה עונתית מאוד חריפה.
לוקח אלרג'יקס, טלפסט ומשתמש בתרסיס אף סטונאז.
כאילו אין שום השפעה וכאילו לא לקחתי שום כדור, האף נוזל כמו ברז פתוח ואני מתעטש בחוזקה כל 2-5 דקות.
נשקל חיסון לאלרגיה אבל נאמר מהרופא שהחיסון הוא לא לסוג האלרגיה שיש לי.

הדבר מאוד מפריע בעבודה שכן אני עובד צמוד לאנשים ולקוחות במשך כל היום ואי אפשר לתפקד מול אדם שמתעטש ומקנח את האף מולך כל דקה.

מחפש המלצות מה לעשות.

פורסם

למה לא לראות אלרגולוג/אימונולוג מומחה? 

אולי אפשר להעלות מינון? אולי יש טיפול חדש? 

שווה התייעצות לדעתי. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, Gavrik כתב:

הייתי כבר אצל אלרגולוג לפני שנה וחצי. הטיפול שאני מקבל עכשיו זה מה יש, אסור להגדיל מינון.

לבקש חוות דעת מרופא מומחה אחר?

עם כל הכבוד אליך ולשאר חברי פורום, לא בדיוק יכולים לאבחן אותך בהתכתבות.

חוץ מזה - אולי תשים את המסכה השקופה הזאת שמכסה את כל הפנים. יכול להיות שזה יעזור להתגונן קצת.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מציע לך להיפגש עם יחזקאל היימליך מירושלים

בן משפחתי סבל שנים רבות מאלרגיית אביב עד שנפגש איתו

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מצטרף להמלצה של ואדים -> לחזור לרופא מומחה. להסביר לו את המצב. שישקול שינוי בטיפול התרופתי.

מעבר לכך, אתה צריך להבין כי לרפואה אין פתרונות מוחלטים של קח כדור והבעיה נפתרה אלא זהו נסיון להחליש את תופעות הלוואי של האלרגיה לרמה סבילה. בד"כ זה עובד. אתה כנראה נמצא בצד שאצלו לא ניתן להגיע לרמה עימה נוח לך.

(אח מוסמך)

פורסם

תחזור למומחה ותבקש ״לעלות מדרגה״ מבחינת הטיפול.

יש בימינו זריקות נגד אלרגיה (במיוחד אם אתה יודע למה אתה אלרגי) בתור פתרון ארוך טווח ויש טיפולים קצרי טווח אגרסיבים (מבוססי סטירואידים - לא בריא לטווח ארוך - מיועד לרוב לאנשים עם בעיות נשימה וכו)

הראשון מאוד עוזר מניסיון של חברים ששנים היו גמורים בזמנים מסוימים בשנה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

הייתי כמוך, רק שאצלי היה כל השנה.

מתעטש כל כמה דק (גם 7 ברצף) מסיים 3 גלילי נייר טואלט ביום, נזלת כמו ברז פתוח, עיניים אדומות (קדחת השחת) שחושבים שעישנתי.

ניסיתי כל תרופה ותרסיס אפשרי, הגעתי למצב שהכדור היחיד שעזר לי (פרופיטן, יחסית ישן אבל מאוד מאוד חזק), תופעת לוואי שלו - אנטי היסטמין, מרדים מאוד. כ3 שעות אחרי לקיחת הכדור יכולתי לישון בקל 14 שעות. ועוד לקום מסטול.

אחרי שלא יכולתי עוד (ברמה שלא יכולתי עוד לעבוד), חזרתי למומחה אלרגיה ודרשתי חיסונים (גם הוא אמר שאני לא מתאים ובלה בלה בלה).

היום אני כ 8 שנים אחרי תחילת החיסונים (מזריק כל חודש במרפאה), לוקח את הכדור לעיל לפני הזריקה כדי לא לקבל תופעת לוואי חריפה. בלי עין הרע, החיים שלי השתנו מקצה לקצה, חוץ מכמה התקפים בשנה, חזרתי להריח שוב פרחים, נגמר הנזלת, התעטשויות וכו'. לא פחות ממדהים.

אגב, אני אלרגי לקרדית אבק הבית ופריחת עצי זית.

מי שסובל לאלרגיה, שום כדור\תרופה לא עוזר, בוודאות. זה רק מרגיע את התסמינים ולא מחזק את המערכת החיסונית. רק חיסון, זה הפתרון היחידי שמרפא את האלרגיה ע"י לימוד מערכת החיסון להתמודד עם האלרגן.

בלי שום קשר, לרוב האלרגיות (כמו ששלי, או דשא, תיקנים, חיות, דבורים וכל שאר הקללות) יש זריקות.

עריכה אחרונה על ידי Shaike.Zam

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תוכן חדש...