Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מזמינים חופשה בשנת 2022?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אז ככה, זה די פשוט. אני רוצה לטוס לחו״ל. לא יודע לאן, לא יודע אם קצר או לא. טס לבד או מקסימום עם חבר אחד.

בנתיים אלה הדרישות:

1)לא רוצה טיסות ארוכות(מעל 10 שעות) ו\או עצירות בטורקיה דובאי ושות'

2)חופים וסתבלט- אבל לא הארדקור מסיבות בגואה וכאלה. משהו בין מתורבת לתאילנד.

3)תאריכים: אפשר עוד חודשיים, אפשר ספונטני מהיום למחר.

4)תקציב לטיסה בלבד נניח עד 1000$.

המלצות ליעדים יתקבלו בברכה.

השאלה האמיתית פה, היא איך מחפשים חופשות? האם אתרים כמו דקה90, חוליו ודומיהם אמינים? האם יש סיבה להזמין בגוליבר\איסתא\אופיר טורס(מאמין שאלה חברות אמינות)? האם אין מנוס ולחפש ידנית באתרי חברות התעופה? איך עושים את זה נכון?

יום סביר+ לכולם!

עריכה אחרונה על ידי method
פורסם

אתה יכול להתחיל לחפש טיסות בsky scanner. יש שם גם אופציית חיפוש anywhere. זה בונה לך כל מסלול טיסה אפשרי ומסדר לפי מחיר או זמן טיסה. משם הבחירה היא שלך. אני לא זוכר מתי הזמנתי לא ישירות דרך אתר חברת התעופה. זה הכי נח, יש בדיוק גוף אחד להתעסק איתו אם רוצים לשנות משהו, מבינים בדיוק מה מקבלים. אה ולרוב גם המחירים הכי זולים. מה שכן צריך לקחת בחשבון הוא שסקיי סקאנר ודומיו יכולים להציג לך מסלולים שהם לא בחברה אחת וזה קצת יותר מורכב עם כל המסביב.

לא רואה סיבה אמיתית להשתמש באיסתא, אלא אם מוצאים שם איזה דיל שכולל גם מלון ולא רוצים להתעסק בזה 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ראשית אתה צריך להחליט האם אתה רוצה לרכוש כרטיסי טיסה ושירותי קרקע בנפרד או כחבילה.

היתרון של חבילה: בחתימה ותשלום אחד אתה סוגר את כל הפינות. פשוט וקל. החסרון - מספר הצירופים המוצע יחסית מוגבל. אם אתה מעדיף שיטה זו עליך לחפש באתרי ספקי החבילות (איסתא, כוליבר, דקה 90, ועוד רשימה לא קצרה של ספקים ) גכל,, למשל, "חופשה בתאילנד ביוני" ותגיע לכל החברות המציעות את החבילות.

אפשרות שניה היא בניה עצמית של הטיול - חיםוש טיסה  מלון, אטקקציות וכו'.

לגבי סקאייסקאנר - אישית אני לא אוהב את האתר כי ברירת המחדל שלו יותר מדי רחבה, והוא מציע כל מיני צירופי טיסות מוזרים. לכן אני ממליץ לך להגביל את החיפוש לטיסות ישירות, או, אם אלה חסרות/יקרות, לקונקשנים בכרטיס אחד. זאת כדי שבמקרה ביטול או תקלה בטיסה אחת לא תשאר תקוע עם כרטיסים שאינך יכול לממש או לקבל החזר תמורתם. כאשר הטיסות בכרטיס אחד חברת התעופה חייבת למצוא לך פתרון אם יש תקלה באשמתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היתרון היחיד של סקייסקאנר בעייני הוא באפשרות לגלות מה האפשרויות שיש, במקום ללכת לחפש באתרים של חברות תעופה. אבל אולי אפשר לעשות את זה גם עם גוגל היום ולא ניסיתי מזמן בגלל הקורונה

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

גם אני באותו מצב. מתחיל לטפס על הקירות. 

דרך אגב, כהשלמה להודעה הקודמת צריך להוסיף את אתרי חיפוש המלונות, רכב ההשכרה ושאר השירותים, שהחיפוש בהם יכול להיות מעניין מצד אחד, אבל מהצד השני מתיש.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בן כמה אתה ומה אתה אוהב? יש מקומות שאני נהנה לחזור אליהם כל פעם כמו ברלין, מינכן, וינה, אמסטרדם, פראג ובודפשט.

טיול ערים קל להתארגן עליו בלי צורך לשכור רכב ולהנות מתחבורה ציבורית מצוינת.

תפרט קצת ונוכל לעזור לך. אני לאחרונה טסתי עם ריינאיר לפי מחיר הטיסה. בד"כ השתמשתי ב TRAVELIST אבל שוב, תפרט קצת

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני אבדוק את הסקייסקאנר.

אז אם אני רוצה חבילה אז אין הבדל בין איסתא לדקה 90? איפשהו האמנתי שאיסתא יותר בטוח ודקה 90 לא כ״כ.

אני בן 36, לטיול הזה אני רוצה סתלבט על החוף, אבל שיהיה גם איפה לשוטט בקטנה.

לטייל באיזו עיר מרכזית זה מגניב, אבל זה לא אופי החופשה שאני מחפש כרגע...

פורסם

ברצלונה יש יופי של חופים ועיר מגניבה,

הרבה נוסעים עכשיו לדובאי אבל לא יודע מה מצב החופים שם - חם שם זה בטוח. יש לך את איי יוון כמו כריתים ורודוס - עכשיו מתחילה שם העונה. תבדוק בטרווליסט ותזמין בשקט מהאתר הזה חבילה עם מלון טיסה והעברות. הכי קל. נסיעה טובה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

@method לגבי מחירים - כמו כל סקר שווקים, צריך לעבור על המודעות*\אתרים. בסופו של דבר כל הסוכנים משווקים את אותן חבילות, והמחירים דומים מאד. לפני כמה שנים מצאנו איזו חבילה שנמכרה בהמון סוכנויות, אשתי בחרה היכן להזמין כי שם הסוכנות מצא חן בעיניה. כל השאר היה זהה.

*מודעות - האמת היא שאני לא בשוק הזה מאז הקורונה, אבל לפני זה הרבה מאד חבילות שווקו במודעות קטנות בדף האחורי של העיתונים היומיים, מצאנו את המודעות ומהן עברנו לאתר ברשת ובסופו של דבר ההזמנה בוצעה טלפונית, כי זו היתה השיטה המקובלת על המשווקים הישראליים.

• רעיון טוב! 1

פורסם

לא יודע אם מאוחר מדי, אבל כשאתה עושה חיפוש תבדוק רק בדפדפן במצב פורנו (בכרום זה נקרא איקוגניטו) ותסגור חלון ותפתח בכל אתר.

החברות האלה מומחיות לשתול עוגיות ולקרוא עוגיות של המתחרים כדי לתת מחיר יותר יקר...

דקה90 בהחלט בטוחים לא פחות מאיסתא והרבה פעמים מצליחים לתת מחיר טוב יותר... תחפש גם בגוליבר, אשת , שטיח, מונה. לחלק מהאתרים אתה יכול לעשות חיפוש לתוספת תאריכים או אזורים מה שיכול לתת לך מחיר יותר טוב אם אתה גמיש.

לבטן גב יהיה לך כנראה יותר קל לחפש טיסה בנפרד ומלון בנפרד. ואז טיסות גם אצל החברות ומלונות בבוקינג או אקספדיה (שבלעו את כל המתחרות)

יעד נוסף לבטן גב שתוכל לשקול ולא מצריך טיסה זה עקבה כמו אילת בחצי מחיר...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לא מאוחר מדי, אני לא בלחץ לעשות הזמנה.

אוקיי, סגרנו את נושא האתרים ושות'- תודה לכולם.

עכשיו... זרקו המלצות ליעדים! 

בזמנו קיבלתי טיפ מהחברה הפיליפינית שלי... לטוס לפיליפינים! לבורקאי ליתר דיוק:

F01A6C98-8903-4948-A805-69E439AB9D99.jpeg

פורסם (נערך)
בתאריך 11.4.2022 בשעה 00:00, method כתב:

רשמתי, טרווליסט.

דובאי תשאיר לכפרות 🍫

אני טס לדובאי עוד שבועיים

היעד הבא במאי מונקו

ואחר כך החופשה השנתית במיקונוס ביולי אוגוסט

3 יעדים שלא מוכן לוותר עליהם בשום מצב

אם יש לך סבלנות חכה ליולי אוגוסט וסע למיקונוס. אין יעדים כאלה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

גם אני לא התרשמתי מדובאי כיעד מעניין מידי ומוותר עליו.

לגבי לאן לטוס,נניח מעניין אותך לצלול אז תרשום בגוגל 

Best diving locations ותקבל רעיונות למקומות שאולי אפילו לא חשבת עליהם.

הגישה שלי היא להגדיר תקציב ומה מעניין אותי בטיול ולפי זה לבחור את היעד ולא לבחור יעד ואז לחפש מה יש שם.

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

מיקונוס זה המקום שהישראלים גילו לפני עשור וכל הכוסיות עושות תמונה עומדות על גרם מדרגות כשברקע כל הבניינים בלבן וים?
בתכלס המקום נראה טוב, אבל זה לא מקום מפוצץ ישראלים ומרגיש אילתי כזה?

בגדול הגדרתי את מה שאני מחפש, ואפילו תקציב לטיסה ידוע.

לעשות חיפוש בגוגל אני יודע, אבל זה חיפוש שיביא לי המון תוצאות, ואז צריך לעשות קרוס רפרנס עם מחירי החבילות מישראל, האם יש טיסות בכלל וכו'

בשלב הזה חשבתי לקבל המלצות מאנשים שהיו בכל מיני מקומות שפוגעים לפחות בחלק מהדרישות שלי- ומשם להתקדם לחיפוש באם יהיה צורך.

• תוכן חדש...