Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מזמינים חופשה בשנת 2022?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אלה מקומות שנוסעים אליהם לנוח, להתפנק, לשבת בטן גב עם מוזיקה טובה, אוכל טוב ובחורות יפות

זה מה שעושים במיקונוס וזה מה שעשיתי כשהייתי בריברייה הצרפתית

מנוחה בסטייל קצת אחר, אוכל טוב, מקומות בילוי מפנקים, בלי קהל ישראלי שנוסע לקלאב הוטל

הוא ביקש חופים וסטלבט ולא 10 שעות טיסה - זה עונה על זה

מי שלשלם 400 יורו כדי לקבל כיסא בחוף מושלם עם מוזיקה טובה ואווירה מושלמת זה יותר מדי - לא צריך לנסוע לשם

באנקור בוגאס משלמים גם 2000 ו 3000$ כדי לקבל שולחן. למה? ככה, כי לא מדובר בחוף רגיל ולא רוצים שכל אחד יוכל להכנס.

כן, גם המקומות בילוי לא זולים, רול סושי יכול לעלות 100-150 יורו.

גם בגלל שמשתמשים לרוב בחומרי גלם טובים, כמהין , דגים יקרים ועוד, וגם כי ככה הרבה יותר קל לסנן אנשים שלא רלוונטים.

גם במחירים האלה - החופים המדוברים מלאים עד אפס מקום וצריך להזמין מקום חודש מראש אם אתה רוצה להיות בטוח שתוכל להכנס.

שוב, זה לא מתאים לכל אחד ובגלל שזה לא מתאים לכל אחד לא תראו שם אנשים שזורקים זבל בחוף, עושים רעש בחדרים ושמים מוזיקה בחוף.

הכל מוקפד,  נקי, לא יושבים אחד על השני, לכל אחד יש את הטריטוריה שלו, תודעת שירות גבוהה מאוד, וכמובן חשבו על כל הפרטים עד הפרטים הקטנים ומוזיקה מדוייקת שמשתנה בהתאם לכל שעה ביום.

אני באופן אישי נהנה שם משילוב של הכל ביחד: אווירה,  מוזיקה, סטייל, קהל יפה, אנשים שמחים שבאים להנות, אתה יכול לשבת בשולחן ופתאום אנשים שלא מכירים אותך בכלל  יבואו עם בקבוק לשולחן שלך וימזגו לך כוסות סתם ככה בשביל האווירה.

אני באופן אישי מתכנן את היום שלי ככה שבבוקר הולך לחוף X,  אוכל ארוחת בוקר, הזמן עף ממש מהר, אחר"צ ממשיך לבר שמשקיף על כל האי (זה בעצם הפואנטה שם) , ובערב לארוחה טובה ולמסיבה.

מי שבא בגישה של "מה יש לי לעשות שם" "מי משלם 400 יורו  על כיסא" "מה זה שונה מחוף מציצים" פשוט לא מתאים לשם. זה הכל

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

בגישה כזו הדבר היחיד שיעוף לי מהר זו הסבלנות. חוץ מזה, רוב האנשים כאן הם לא פלצנים שיספרו על הרול סושי במחיר של חופשת סופ"ש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבל אתה גם שם, ואתה גם ישראלי לא? אזזזזזז...? אתה לא קהל ישראלי?.

ההגדרה "קהל ישראלי" היא סוג של הלקאה עצמית שלנו לעצמנו - ה"אנשי קלאב הוטל"? מיהם? מה מיחד אותם להיות יותר "קהל ישראלי" ממך?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

תראה, הייתי בקלאב הוטל פעם אחת, וזה היה לפני עשרים ומשהו שנה. אבל הקהל שם היה בהחלט מסוג היותר מגעיל: צעירים שינו 10 ויותר בסוויטה המיועדת לחמישה, מקימים רעש לא סביר בשטחים הציבוריים, אנשים שהשאירו ניבולי פה בתיבה הקולית, והשיא היה דפיקות רמות בדלת בשעה 2 לפנות בוקר, בגלל איזה שתי בחורות שלא הצליחו לאתר את הפרטנרים שלהן לאותו לילה.

That said, נתקלנו בישראלים בלא מעט מקומות בחו"ל, רובם התנהגו בצורה סבירה. ביעדים הפחות מתויירים על ידי ישראלים זו כבר אוכלוסיה שממש לא מוציאה לנו שם רע.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע אני גם נתקלתי בתיירים בריטים(במזרח אירופה נהיה להם ממש שם רע אגב) שמתנהגים זוועה, בתיירים גרמנים, צרפתים וכו' - אנחנו אוהבים להלקות את עצמנו על ה"ישראלי בחו"ל" אבל זה לא משהו שמיוחד לישראלים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 54 דקות, sperial כתב:

בגישה כזו הדבר היחיד שיעוף לי מהר זו הסבלנות. חוץ מזה, רוב האנשים כאן הם לא פלצנים שיספרו על הרול סושי במחיר של חופשת סופ"ש.

רוב האנשים גם לא אורזים קנקן קפה בפאוץ עם חלב עמיד. אז מה?

שניכם לא מייצגים ככ שום דבר ממוצע :)

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, noknok כתב:

נו דיי

כל כמה זמן הוא בא עם איזה תגובת פוזות כאילו להראות שיש לו כסף.

תתעלם וזה ייעלם.

לפני כשעה, noknok כתב:

ההגדרה "קהל ישראלי" היא סוג של הלקאה עצמית שלנו לעצמנו - ה"אנשי קלאב הוטל"? מיהם? מה מיחד אותם להיות יותר "קהל ישראלי" ממך?.

כמו שספריאל נופל על המשבצת של אשכנזי מתנשא הוא נופל במשבצת הנובוריש.

מאוד מתאמץ להכנס אליה.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 28 דקות, noknok כתב:

לא יודע אני גם נתקלתי בתיירים בריטים(במזרח אירופה נהיה להם ממש שם רע אגב) שמתנהגים זוועה, בתיירים גרמנים, צרפתים וכו' - אנחנו אוהבים להלקות את עצמנו על ה"ישראלי בחו"ל" אבל זה לא משהו שמיוחד לישראלים.

יש בין הבריטים קבוצות שאוהבות להשתכר ולהתנהג בהתאם.

בארה"ב התרבו לאחרונה תקיפות צוותי קבינה במטוסים על רקע חובת עטיית מסיכות (שם זה עניין פוליטי).

אולי כבר הזכרתי, בנסיעה המשפחתית הראשונה שלי לחו"ל הקבוצה שהתנהגה בצורה המגעילה ביותר בצ'ק אין היתה של צרפתים.

בכל מדינה יש שכבה של ערסים, אם כי חומרת ההתנהגות שלהם משתנה.

@יבגניפ אני לומד לקחים. את נושא האוכל במזוודה למדתי אחרי שפעם - פעמיים נשארתי רעב אחרי טיסה והשעון לא התאים ליציאה לחיפוש אוכל. חוץ מזה, אני מתכנן את הנסיעה, וזה כולל את הציוד במזוודה, לפי בדיקת התנאים. כפי שאם אני נוסע לאנגליה אקח מטען סלולרי עם התקע הבריטי כך כשאני צפוי ללון במלון ללא ציוד שדרוש לי אביא אתי את הציוד.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 28 דקות, sperial כתב:

. כפי שאם אני נוסע לאנגליה אקח מטען סלולרי עם התקע הבריטי כך כשאני צפוי ללון במלון ללא ציוד שדרוש לי אביא אתי את הציו

בסדר, כל הכבוד על הארגון המופתי. תגיד לי אם תחליט למכור זכויות יוצרים לספר.

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

בסדר, כל הכבוד על הארגון המופתי. תגיד לי אם תחליט למכור זכויות יוצרים לספר.

זה חלק מהכיף בלהגיע לחול ולגלות שחסרים דברים וללכת לצוד אותם באיזה קיוסק.

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, noknok כתב:

אין לי בעיה עם ישראלים

יש לי בעיה עם כאלה שמחפשים לעשות רעש, לעשות נזקים במלון, להשתין מהחלונות וכו'

את זה אתה לא רואה ביעדים האלה

אין לי בעיה לעשות שטויות עם חברים שלי בבית שלי בשטח שלי, לא לזרוק זבל בחוף ים, לא להפריע לאחרים עם המוזיקה ולא להציק לאנשים במלון. זה לא.

לפני 5 שעות, noknok כתב:

במיקונוס לא תתקל בזה

אנשים באים להנות. זה מה שאמורים לעשות בכל מקום אחר אבל מסתבר שלא תמיד

לפני 5 שעות, sperial כתב:

תראה, הייתי בקלאב הוטל פעם אחת, וזה היה לפני עשרים ומשהו שנה. אבל הקהל שם היה בהחלט מסוג היותר מגעיל: צעירים שינו 10 ויותר בסוויטה המיועדת לחמישה, מקימים רעש לא סביר בשטחים הציבוריים, אנשים שהשאירו ניבולי פה בתיבה הקולית, והשיא היה דפיקות רמות בדלת בשעה 2 לפנות בוקר, בגלל איזה שתי בחורות שלא הצליחו לאתר את הפרטנרים שלהן לאותו לילה.

בדיוק על זה דברתי

זה לא הקהל שמגיע למיקונוס ולא לריבריירה

אין לי בעיה גם עם ישראלים מסוג אחר, אני מתפרנס מחלק מהם, אבל בחופשות שלי אוהב סגנון אחר

לפני 6 שעות, sperial כתב:

אף אחד לא הולך לשם בשביל לספר. יושב לידך בחוף מישהו שיש לאישתו כמה צמידי קרטייה שכל אחד שווה 40,000, הוא לא צריך לספר שום דבר , אתה מבין שלא חסר לו כלום.

באים לשם אנשים שרוצים לנוח ולהרגע מהשגרה, לאכול טוב ולהתפנק בטן גב. זהו.

כמו שאותי לא מעניין להסתובב בין מוזיאונים ואתרי תיירות, אני בטוח שיש אנשים שלא מעניין אותם לעבור ממסעדה אחת לשניה ומחוף לחוף למסיבה, אז זה לא המקום בשבילם. זכותם

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם (נערך)
בתאריך 10.4.2022 בשעה 20:04, method כתב:

1)לא רוצה טיסות ארוכות(מעל 10 שעות) ו\או עצירות בטורקיה דובאי ושות'

2)חופים וסתבלט- אבל לא הארדקור מסיבות בגואה וכאלה. משהו בין מתורבת לתאילנד.

3)תאריכים: אפשר עוד חודשיים, אפשר ספונטני מהיום למחר.

4)תקציב לטיסה בלבד נניח עד 1000$.

2 יעדים פוטנציאליים נוספים:

פאפוס, זקינתוס.

לשניהם טיסה ישירה מישראל בעונה (בפאפוס העונה דיי התחילה, בתחילת מאי כבר פעילות מלאה מלאה, בזקינתוס בד"כ ביוני מתחילה פעילות מלאה).

לשניהם טיסה יחסית קצרה, בשניהם חופים וסתלבט, עם אפשרות לשכירת רכב זול ופשוט (ובד"כ גם קצת ישן) בגרושים כדי לטייל יותר באי.

בשניהם בד"כ יש חבילות נופש שגם כוללות העברות (כלומר אוטובוס מהשדה למלון וחזרה).

בשניהם לדעתי החבילה תעלה פחות מאלף דולר לאדם.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...