Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Derish כתב:

1. לא יודע איך בארץ, אבל פה בספרד למשל הבעלות על כלבים נהייתה הרבה יותר נפוצה בתקופת הפנדמיה. 

אותו סיפור בשאר העולם, כולל ישראל.

הביקוש לחיות מחמד עלה פלאים, ועלויות הכלבים הגזעיים בשמים. בחתולים זה עוד יותר חמור - אין, פשוט אין להשיג חתולים מגזעים מסוימים, לא משומשים ולא חדשים. כלום. 

בחזרה לפותח השרשור -

תשמע, יש לך קושי עם רעש. ככה זה.

או שתטפל בזה בצד שלך מהכיוון הפסיכולוגי

או שתמצא לעצמך מקום גיאוגרפי שהוא באמת שקט. יש כאלה. גם בארץ.

מה שאתה לא יכול זה לשלם בזול ולקוות שיהיה בסדר.

בשביל שקט אתה צריך לשלם והרבה - או סתם שכונה טובה יותר, או מבנה חדיש יותר ומבודד, או אזור מגורים מרוחק שיעלה לך בנסיעות וכיו"ב.

מניסיון העבר בפורום, רוב התלונות מהסוג הזה תמיד מתבררות כ"אני גר בעיר פח, עברתי משכונה פח אחת לשכונה פח אחרת באותה עיר ושום דבר לא השתנה, לא יודע מה לעשות" (תעבור לשכונה לא פח, אה, יקר לי וגו)

------

ודוגמה אמיתי מהחיים - אני מכיר מישהו שחיפש בסבלנות דירה עד שמצא משהו עורפי/מבודד ככל האפשר בתוך עיר, זה עלה לא מעט, וזה לא נגמר שם - המשיך עם ייעוץ אקוסטי והוספת בידוד אקוסטי בכל מיני נקודות אסטרטגיות. עלה. בטח שעלה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני 37 דקות, ברווז כתב:

מי שאומר לך שזה "כמו לבקש שלא תנשום"

לא ממש נכון. יש הבדל בין כלב שנובח פה ושם פעמים בודדות, לבין כלב שעומד פרק זמן רצוף ונובח. הראשון הוא חלק מהחיים וגם לא יפריע לרוב האנשים, השני מצביע על כלב ריאקטיבי במידה כזו או אחרת שנובח כלפי גירוי מסויים. זה יכול להיות כתוצאה מריאקטיביות שלילית (פחד ולחץ מאיום), או חיובית (התלהבות מכלב אחר ברחוב שרוצה לשחק איתו). כך או כך, ראקטיביות ברמה הזו מצביעה על סטרס שהכלב נמצא בו כי הוא לא יכול להגיע לגירוי ולשחרר את האנרגיה, אז היא יוצאת בנביחות.

ועכשיו, משהובן שמדובר גם בקושי לכלב,גם יש מה לעשות. רק שזה מצריך הבנה דומה מצד בעלי הכלב ורצון לעזור לו (ולשכנים). זה דורש הוצאה כספית (פניה למאלף שמתמחה בבעיות התנהגות) וסבלנות (עבודה עם הכלב אל מול הגירויים).

הבעיה העיקרית היא להשיג את שיתוף הפעולה, אבל אולי בגישה של ״הכלב שלך סובל ללא פחות ממני מהנביחות״ יהיה אפשר להשיג יותר תוצאות. או לפנות ישירות לבעלי הכלבים, או אולי לתלות פליירים של פרסומות למאלפים ברחבי השכונה  בסגנון ״הכלב שלך נובח כשאתה לא בבית? עזור לו להתמודד עם הקושי״ :-)

קשה לגרום לבעלי כלבים להודות שהם טועים בהתנהלות שלהם, אבל אולי אם תצליח עם אחד, זה יתפשט לאחרים. קורה לי מידי פעם לפגוש בעלי כלבים שעושים טעויות, ותוך כדי ליטוף הכלבים אני מנסה בעדינות להעלות את הנושא ולהסביר להם שזה לא משמים ושניתן לשפר את המצב, אם רק ירצו. לפעמים הם לוקחים ממני פרטי קשר של מאלף או שניים, לפעמים לא.

לפני 9 שעות, Gavrik כתב:

הוטרינר העירוני אמור לפקח על הדבר על פי חוק. אבל אין לו יותר מידי מה לעשות חוץ מלתת קנס או להחרים את הכלב להסגר מה שבסבירות גבוהה יכול להוביל להמתה.

וטרינר לא מתעסק עם מפגעי רעש, וכל עוד אין הזנחה פלילית הוא לא יכול לתת שום קנס ובטח לא להחרים את הכלב.

פורסם

השמות טושטשו, מקבוצת הוואצאפ של הבניין:

image.png.e44098b4f6f9033511d0187fc27d1a45.png

• מצחיק 4

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 10 שעות, ברווז כתב:

מי שאומר לך שזה "כמו לבקש שלא תנשום", די צודק. כמובן שיש מגבלות וגבולות שיש לשים, אבל אי אפשר להשתיק יצור חי 100% מהזמן.

כלב שנובח 20-30 דקות רצוף, הוא לא במצב טוב. סביר להניח גם שהבעלים שלו לא בבית, אחרת הם היו סובלים מזה גם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...