Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

J&B Weld, Quick steel ודומיהם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח,
כבר שנים שלא השתמשתי עם "ריתוך קר", כפי שהיינו מכנים זאת אז.
אלו הם השמות שאני זוכר, האם יש כיום שחקנים אחרים? טובים יותר?
אני מחפש חומר דו רכיבי עם זמן התמצקות איטי, אני לא ממהר. כמו כן שיהיה לא מוצק/פריך מדי בזמן העבודה עימו.
אשמח להמלצות לחומר איכותי וכמובן האם כדאי לרכוש בארץ או בחו"ל. לא דחוף לי.
תודה.

פורסם

אני רק אשים פה את הreview של project farm

כנראה אחד הערוצי יוטיוב הכי מהנים ויחסית אינפורמטיבית שאני מכיר:

• אהבתי 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

בכל העולם קוראים לזה אפוקסי,

בארצות הברית קוראים לזה בשלל שמות בהתאם לפירמה שזכתה למוניטין,

כמו שפעם קראו לטלפון סלולרי "פלאפון" על שם המפעיל הראשון.

בנוגע לחומרים עצמם - ל-jb weld יש מוצרים מעולים, כך גם west system ועוד. יש *מלא* שחקנים בשוק האפוקסי.

השאלה היא, מה אתה מחפש בדיוק. אפוקסי 5 דקות? 30 דקות? 24 שעות? אתה מחפש בכלל פרופוקסי/פלסטלינה? גמיש? קשיח?

בכמויות גדולות אתה יכול להסתדר לרוב עם היבואנים בארץ, אבל בכמויות קטנות - שזה מה שרובנו צריכים 99 אחוז מהזמן - אמזון בדרך כלל סוגרים את הפינה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...