Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לפני כמה דקות פייסבוק הצליחו לטרגט אותי במשהו שאשכרה נראה מעניין (ולא היה לי שום קשר אליו אי פעם), מודלים/פאזלים מכניים, ספציפית אלה:

https://ugearsmodels.com באמצעות פרסומת של אתר בשם ״תחביבן״

מישהו מכיר? מתעסק?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מכיר. הרכבתי כמה עם הילדים.

יש לזה אלף ואחת וראינטים, כולל שורה שלמה של העתקות מושלמות באיכות גבוהה מעליאקספרס.

בניגוד ללגו, אי אפשר להרכיב ולבנות מחדש,

כך שזה נופל לאותה מלכודת של מכאנו ודומיו -

מהר מאוד אתה צובר אוסף של שטויות שאי אפשר להיפטק מהן ובסופו של דבר מגיעות לפח.

בגדול הרעיון הוא שרוב החלקים משתלבים זה בזה עם שימוש מינימלי בדבק. כמו כל צעצוע אחר שעשוי מקרטון /לביד/בלזה, גלגלי השיניים והצירים לא ממש מחזיקים מעמד ואם תשחק בזה זה יתפרק בסופו של דבר די מהר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 3 שעות, SuperBamba כתב:

מישהו מכיר? מתעסק?

ברוח התקופה, UGEARS הם אחד היצרנים המתקדמים בתחום ומגיעים מ...אוקראינה. הרעיון של לחתוך עץ באמצעות לייזר אינו חדש, אבל הפופולריות שלו גדלה בעידן ה-ETSY עם שלל אפליקציות דקורטיביות שאפשר לקנות בזול ולזרוק כשההתלהבות פגה. בהקשר של מודלים להרכבה עצמית זה נחמד ויפה, ויש עבודת הנדסה נרחבת מאחורי זה (יש להם כמה סרטונים ביוטיוב בנושא), אבל בניגוד ללגו/קונקס וכו' - רוב החלקים יעודיים ואפשר לעשות מהם רק מודל אחד ספציפי, מה שלא משאיר הרבה מקום לדמיון. וכפי שכבר נאמר כאן, הם לא ממש מתאימים לפירוק והרכבה מחדש, אלא רק לחווייה חד-פעמית של להרכיב ולשים על המדף (או בסבירות גבוהה יותר - בבוידעם).

אני חושב שבתמחור הגיוני (נגיד כמה עשרות שקלים לדגם פשוט) זה יכול להיות מעניין ואחלה פעילות עם הילדים, במיוחד אם מדובר באחד הדגמים המונעים שאפשר ללמוד מהם קצת מכניקה. אם אתה רווק, אולי שניים-שלושה כאלה יכולים לקשט לך את הבית, אבל אחרי זה כנראה שתאבד עניין.

• תוכן חדש...