Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא לדעתי מסורבלת ולא יציבה.

כבר קרה כמה פעמים שאפליקציות, בעיקר נטפליקס קרסו, לא תמיד שיקוף המסך של הטלפון בטלויזיה עובד, ויש כל מיני דברים שקופצים בלי שצריך אותם.

מצד שני היא מנגנת את כל סוגי הקבצים מדיסק קשיח בלי בעיה.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי שכבר עדיף פשוט לחבר PC עם ׳חלונות׳ לטלוויזיה, וזהו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מחזק את @falou

אני עובד עם אפליקציית נטפליקס שלי במסך שלי (LG OLED 55C7) ללא תקלות ב4k ושאר העניינים (אטמוס/וויז׳ן וכו׳)

אבל, 

עדיין מחובר גם עם NUC של אינטל עם חלונות 10 ומנגן סרטים וסדרות שאני מוריד מהרשת.

(יש מגברים וכו׳ במקרה שלי)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מהנסיון שלי האיכות הכי טובה מתקבלת כאשר מנגנים ישירות מהטלויזיה, דרך דיסק נייד, שרת מדיה, או אפליקציה בטלויזיה.

חיבור hdmi מוריד את האיכות.

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

נראה לי שכבר עדיף פשוט לחבר PC עם ׳חלונות׳ לטלוויזיה, וזהו.

לפני כשעה, Super_T כתב:

עדיין מחובר גם עם NUC של אינטל עם חלונות 10 ומנגן סרטים וסדרות שאני מוריד מהרשת.

אתם לא מכירים את פלקס? מתקינים את השרת על המחשב ויש את האפליקציה (המעולה!) שלהם בבערך כל פלטפורמה ביקום.

לפני 49 דקות, bobi כתב:

חיבור hdmi מוריד את האיכות.

אה.... לא. חיבור HDMI אולי במהירות נמוכה או ממקור שתומך בתקן ישן יותר מוריד את האיכות. (לדוגמא מנסים לשדר 4K + HDR + 4:4:4 chroma על כבל HDMI 1.4 או ממחשב נוק מבוסס חלונות עם נגן שלא תומך וHDMI ישן על הכרטיס מסך. האחרון זה המקרה הנפוץ)

זה חיבור דיגיטלי - אם יש לו מספיק רוחב פס + מכשיר שתומך - הוא לא יאבד שום איכות - ובימינו אפילו סטרימרים זולים יחסית כמו הכרומקאסט + apps והאקו פייר סטיק ה״יקר״ יותר תומכים בזה. (בערך כל מה שHDMI 2.0 ומעלה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני כשעה, Liviur כתב:

אתם לא מכירים את פלקס? מתקינים את השרת על המחשב ויש את האפליקציה (המעולה!) שלהם בבערך כל פלטפורמה ביקום.

לא...

תשכיל אותי.

פורסם (נערך)

https://www.plex.tv

האפליקציה מורכבת מ2 חלקים:

1. על מחשב (מקומי או ענן) שמשמש כשרת.

2. על בערך כל מכשיר שאתה חושב עליו (באמת - פלייסטיישן מ3 ומעלה , טלוויזיות חכמות , iOS , אנדרואיד , אקסבוקס , רוקו ועוד המון)

האפליקציה על המחשב מקטלגת ומארגנת את המידע ועושה סטרים ממנו (והמרה / הגבלת רוחב פס אם צריך). אז מתקינים אותה על המחשב ומפנים את השרת לאיפה שהקבצים שמורים - משם זה מקטלג , מעדכן מה ראית , מסדר לפי תוכנית , עונה , מוריד כתוביות וכו.

אפשר לחבר את זה גם לcloud storage ואפשר לגרום לזה להיות זמין בכל מקום.

אח״כ אתה פותח את האפליקציה בנייד - כמו נטפליקס פרטי עם כל התוכן שלך.

אצלי - אני מריץ את זה על Seedbox בענן - ככה שזה זמין עם התוכן שלי מכל מקום בעולם ומסונרכן תמיד לאן שראיתי ומסמן לי מה כבר ראיתי (לא לפי הקובץ - אלא לפי הזיהוי)

מריץ מהענן הכל כולל 4K hdr בלי לרדת מהאיכות מול לנגן את הקובץ מקומית לגמרי.

זו מן הסתם לא האפליקציה הראשונה שעושה את זה (בהתחלה זה היה מבוסס על XBMC - לימים - קודי) - אבל בהחלט הכי מוצלחת , מעודכנת ועם האפליקצית קצה / ווב הכי טוב שאני נתקלתי בו.

והכי חשוב - לעצלנים כמוני - מוריד את הקובץ ומשם הכל קורה אוטומטית.

עריכה אחרונה על ידי Liviur
  • אהבתי 1

Then dying is forgetting

פורסם

אני יותר פשוט מזה. אני לא מוריד כלום. יש לי Tidal משפחתי למוסיקה ויש לי Netflix בסיסי (כי יש לי טלוויזיה ישנה). אני חולק את המנויים עם מגוון בני משפחה ואקסיות...

תמיד אני מפנטז על היום בו אני אעביר את הדיסקים שהיו לי לאיזה פורמט דיגטאלי נגיש, אבל זה משעמם אותי מכדי לבצע...

פורסם

יש אנשים והכי טוב ילד חובב מחשבים שתמורת כמה זוזים יעביר את קולקציית הדיסקים לכונן קשיח.

שקלתי לעשות זאת בעבר כשעברתי לשמוע משירותי סטרימיניג אבל תכלס ויתרתי...מיותר כי כמעט הכל קיים בשירותי הסטרימיניג ספוטיפיי וטיידל.

פורסם

אצלי זה משמש כמשלים.

תכנים ישראלים, סרטים ישנים שלא זמינים בשירותי סטרימינג , סדרות ילדים וכו.

התשובה היתה לאלטרנטיבה של לחבר מחשב / כונן עם סרטים.

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

קצת זלגנו אבל...
אני עם האפליקציה המצויינת של נטפליקס בטלויזיה שלי (אפס תקלות - באמת .. כבר שנים..) שם הסאונד עובר ב-ARC של ה-HDMI למגברים שלי,

ה-NUC שלי מנגן את הסרטים שאני מוריד ונמצאים על המחשב המרכזי שלי בחדר אחר (אני מחובר קווית בכל הבית עם כבלי CAT7 כך שאין בעיה),

אני מוריד סרטים וסדרות שמעניינים אותי ב-HDR / 4K ומנגן מ-SHARED FOLDER שיש לי ברשת הפנימית שלי,

מוריד, מעביר לפולדר, צופה, מוחק.

מבחינת מוסיקה, 2 האפליקציות - של ספוטיפיי ושל טידאל (שניהם עם המנויים באיכות הגבוהה ביותר) נמצאות על ה-NUC שלי,

המחשב מחובר ישירות לאחד המגברים שלי (Macintosh MA7200) עם כבל USB טוב (Audioquest Carbon USB) למתי שבא לי להקשיב בסטריאו.

כשאני סתם רוצה לשמוע מוסיקה ברקע או אחרי שראיתי סרט או משהו, אני מוציא את הסאונד מה-HDMI שמחובר למחשב ועובר במגבר קולנוע של DENON + המקינטוש שלי (אני יכול להסביר על הסטאפ באופן מפורט יותר אם יידרש..) ואז הסאונד הוא סטריאו + הסאב שלי.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

גם אני עם האפליקציה של NETFLIX בטלויזיה שלי. יש לי גם אפליקציית Client של Plex עליה ושרת Plex שממנו אני מסטרים לשאר הרכיבים בבית. 

הכל עובד ומנגן לא רע כי תשתית התקשורת הבייתית שלי תקינה ויציבה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 15 שעות, bobi כתב:

היא לדעתי מסורבלת ולא יציבה.

כבר קרה כמה פעמים שאפליקציות, בעיקר נטפליקס קרסו, לא תמיד שיקוף המסך של הטלפון בטלויזיה עובד, ויש כל מיני דברים שקופצים בלי שצריך אותם.

מצד שני היא מנגנת את כל סוגי הקבצים מדיסק קשיח בלי בעיה.

לא קורה אצלי בכלל.

פורסם
לפני כשעה, Super_T כתב:

מבחינת מוסיקה, 2 האפליקציות - של ספוטיפיי ושל טידאל (שניהם עם המנויים באיכות הגבוהה ביותר) נמצאות על ה-NUC שלי,

למה מנוי על שניהם?

לפני כשעה, Super_T כתב:

עם כבל USB טוב

בניגוד לכבל USB "רע" שמקצץ בתדרים...?!😛

לפני כשעה, Super_T כתב:

כשאני סתם רוצה לשמוע מוסיקה ברקע או אחרי שראיתי סרט או משהו, אני מוציא את הסאונד מה-HDMI שמחובר למחשב ועובר במגבר קולנוע של DENON + המקינטוש שלי (אני יכול להסביר על הסטאפ באופן מפורט יותר אם יידרש..) ואז הסאונד הוא סטריאו + הסאב שלי.

אתה אומר שהמגבר בלי הסאב נשמע יותר מאשר המגבר השני עם הסאב?

לאחרונה בדיוק צרפתי סאב, ונדמה לי (כי זה מבוסס רק על שמיעה, אז לך תדע), שהוא נשמע יותר טוב. אולי בעיקר בגלל שהראשיים לא צריכים לעבוד מתחת ל-80 הרץ

פורסם
לפני 13 שעות, Liviur כתב:

זה. כל תגובה של חיבור מחשב לטלויזיה כל כך צורמת לי בעין.. חברים, בבקשה תתקדמו, PLEX זה אחד הכלים הכי שימושיים שקיימים כיום. כבר 6 שנים אני משתמש בו וזה פשוט קסם.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...