Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי id tag של שירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ספריית מוזיקה על הnas  הכל מסודר בתיקיות, חלק משמות הקבצים בעיברית.

יש לי שרת נגן מדיה שמציג את כל העיברית כגיבריש ובנוסף לזה הוא לא מתייחס לסדר של התיקיות אלא הוא לוקח את כל מה שיש ב nas ומקטלג לפי זאנר/אמן.

מחפש תכנה לבצע שינוי tag לקבצי המוסיקה שלמשל כל מה שיש לי בתקיה בשם 'עברית' תופיע כזאנר Hebrew וכך אעשה לכל התיקיות, פשוט אקטלג את כל מה שיש בתיקיה כזאנר והשרת יקרא זאת כך.

ואז בעצם לא מעניין אותי שמות הקבצים, אני בוחר בשרת זאנר והוא יציג לי בעצם את התיקיה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם אני זוכר נכון אפשר לשנות אחד אחד דרך ווינדוס (מקש ימני - מאפיינים).

אבל עדיף להשתמש בתוכנות שיתנו לך לעשות את זה בנוחות, חלקן גם מזהות את השיר ואוטומטית מתקנות את כל המידע.

הנה רשימה שמצאתי של תוכנות שעושות את זה, כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה.

לא מכיר ספציפית את התוכנות, ולא זוכר במה השתמשתי לפני שנים כשהייתי עושה את זה...

פורסם (נערך)

מדובר בטרות של שירים אז אחד אחד נכדי יצטרכו להמשיך לשנות.

מחפש מישהו שבטח כבר עשה זאת עוד בימי הסיפריות אודיו שהיו לאנשים בבית במיוחד עם מק שגם היה קורא את השירים כמו הבקר מדיה שלי.

אבדוק את התכנות בכל אופן, תודה

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להמליץ מניסיון אישי על MP3Tag,  הייתה לי סופר נוחה בזמנו. אם אני זוכר נכון, היא יודעת לשלוף מטאדאטא ממאגרי מידע - מה שהפך אותה לכל כך נוחה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

^

מחזק, השתמשתי בה בזמנו. מאד נוחה ואפילו מאפשרת הוספת album art (זה מהימים העליזים של המדיה פלייר של ווינדוס כשהיה לי זמן עודף, כלומר לפני הילדים). 

פורסם
בתאריך 2.4.2022 בשעה 10:22, daniel.asu כתב:

יכול להמליץ מניסיון אישי על MP3Tag,  הייתה לי סופר נוחה בזמנו. אם אני זוכר נכון, היא יודעת לשלוף מטאדאטא ממאגרי מידע - מה שהפך אותה לכל כך נוחה. 

הזכרת לי נשכחות.

אכן mp3tag מומלצת (לא יודע אם עדיין מפתחים גירסאות חדשות)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...