Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין פה איזה סוד.

להוריד כל דבר שמעודד יצור דלקת בגוף.

סוכר, מזון מעובד, בשר,חלב

לאכול הרבה ירקות ופירות.דגי ים. דגנים מלאים בלבד. הרבה קטניות. 

זה היה לתקופה בחיים, בשילוב עם היוגה, הייתי כמו נזיר, נכנסתי לזה, ולא וויתרתי.

ושילבתי את היוגה גם עם אוסטאופתיה, שזה עזר לי גם מאוד.

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני שם לב למוטיב חוזר פה- הדברים שבעיקר עזרו מבוססים בצורה זו או אחרת על מתיחות (יוגה פילאטיס פלדנקרייז ושיטת אלכסנדר).

לדעתי צריך לבחור לפי רמת המסוגלות באותו שלב של המחלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא רק מתיחות, זו הנעה של הגוף וחיזוק שרירי ליבה. ברגע שיש תמיכה שרירית איתנה לעמוד השדרה ולשלד, יש פחות עומס על החוליות וזה מפחית כאב.

בכל מקרה, מצטרף להמלצות על יוגה, פילאטיס ושיטת אלכסנדר. אישית, התחלתי מאלכסנדר ורק בהמשך יוגה ופילאטיס. הכאב לא נפסק לחלוטין לנצח, אבל הוא מגיע אחת להמון זמן ולפרקי זמן קצרים יותר, ובדרך כלל בעקבות החלטה מטומטמת כזו או אחרת. בכל מקרה, רוב היום אני לא מרגיש את הגב, שזה משהו שלא הייתי יכול להגיד לפני אלכסנדר.

דרך אגב, אין לי ניסיון עם זה כי אני שונא מים - אבל אני מכיר לא מעט אנשים ששחיה עשתה להם פלאים. יש גם לא מעט שיטות טיפוליות במים ששווה לבדוק, אבל שוב, אני פחות מכיר את זה.

לגבי שינויי תזונה - מדהים כמה זה תמיד נכון, אבל זה תלוי מה התפריט שלה היום, מה גובהה ומשקלה וכו'. בכל מקרה, הייתי עושה את זה בליווי של תזונאי ובדיקות דם, כדי להמנע מחוסרים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה רבה לכם על התשובות חברים.

אכן, לא באתי לפורום לבקש המלצות על איך לטפל בבעיות גב (בטח כשלא מדובר בגב שלי...).

אלא בעיקר אם יש כאן אנשים שטופלו על ידי אנשי מקצוע כאלו ואחרים באיזור המרכז, שעזרו להם במקרה והם סובלים (לא עלינו) ממקרים דומים.

המון תודה! :) 

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...