Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האימפולס הראשוני הוא לרסס מסיר שומנים על דפנות התנור מבפנים ועל הדלת שלו. אבל מניסיון - יש צורך בהרבה (מאד) מים זורמים, בכדי לנקות את הג'יפה לאחר מכן.
כמו כן האדים של המסיר הזה, ובכן - אני לא יודע עד כמה הם ייעלמו לאחר הניקוי ולא ארצה אותם באוכל שלנו.
יש לכם רעיונות? איך מנקים תנור כזה?

פורסם (נערך)

שום מים זורמים

לרסס, לסגור את התנור לכמה שעות, ואז לספוג את החומר באמצעות נייר מגבת סופג (או סמרטוט ישן שהולך לפח, או בגד כנ"ל)

לחזור שוב נקודתית רק במקומות שנשאר לכלןך גס

כשהכל נקי משומנים, לעבור כל התנור עם סקוץ' וסבון כלים לניקוי סופי

אני גם מפעיל את התנור ריק לאיזה שעתיים למקרה שנשאר איזה חומר, וב20 דקות האחרונות משאיר חריץ פתוח ליציאת אדים

*לעבוד עם מסיכה וכפפות + חלון פתוח + ללא ילדים בסביבה*

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תמיד הייתי מרסס מסיר שומנים. סוגר את התנור ומנקה אחרי כמה שעות .

הריח באמת לא נעלם. לא הייתי משתמש במין זורמים אלא בסמרטוט לח שנשטף טוב בכיור כמה פעמים.

השנה גיסתי אמרה שהיא ניסתה עם חומץ וזה עבד לה כמו מסיר שומנים

.

פורסם

צריך לגור בארה"ב כדי ללמוד להעריך את חבילות הסלולר הזולות והגמישות שיש בישראל, וצריך לגור באירופה כדי ללמוד להעריך את מסיר השומנים של סנט מוריץ. תחת תקנות האיחוד, כימיקלים כה אגרסיביים ויעילים אפשר לרכוש רק בערוצים תעשייתיים עם רשיון מיוחד לחומ"ס, ובישראל הם זמינים בכל סופרמרקט.

אם בא לך לשלם הרבה כסף - יש חומרים ממיסי שומנים וידידותיים לסביבה (ולמערכת הנשימה) כמו Simple Green. אם בא לך לעבוד קשה - חמם את התנור במשך עשר דקות ואז נקה אותו עם ספוג, מים וסבון. אבל אם בא לך לעבוד חכם - צא מהסרט, תגיד תודה שאתה בארץ, ולך על מסיר שומנים סטנדרטי שיעשה את העבודה במינימום זמן ומאמץ.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יש עוד חומר שבו אני אוהב להשתמש לניקוי -  ג'ל אקונומיקה. ממיס הרבה מאד לכלוך בלי לשחרר יותר מדי אדים לאוויר. אני לא בטוח שיספק את צרכי פות"ש. יש באיכויות שונות, לדעתי הטוב ביותר הוא cif.

במסיר השומנים אני משתמש כדי לחסל כל מיני פטריות מגעילות בגינה. מתיז עליהן, ותוך שעתיים הן מצומקות, וכנראה שגם הנבגים מחוסלים.

בכל עבודת ניקיון שמעבר לשטיפת כלים צריך לאוורר היטב את החדר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מניסיון של שבת האחרונה.

קערת זכוכית גדולה מלאה מים חמים עם טבליית מדיח מומסת.

תכניס לתנור, תדליק בטורבו לשעה שעתיים על 200 מעלות ואחר כך רק לנגב את הדפנות.

עובדמעולה גם במיקרו לרבע שעה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 22 שעות, Derish כתב:

צריך לגור בארה"ב כדי ללמוד להעריך את חבילות הסלולר הזולות והגמישות שיש בישראל, וצריך לגור באירופה כדי ללמוד להעריך את מסיר השומנים של סנט מוריץ. תחת תקנות האיחוד, כימיקלים כה אגרסיביים ויעילים אפשר לרכוש רק בערוצים תעשייתיים עם רשיון מיוחד לחומ"ס, ובישראל הם זמינים בכל סופרמרקט

לא יודע מתי היית לאחרונה בארץ, אבל כבר שנים לא ניתן לקנות בסופרמרקטים חומרים אגרסיביים.

מסירי שומנים כבר שנים מוגבלים ל5%חומר פעיל (למעט סבון כלים)

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני 1 דקה, locus כתב:

מסירי שומנים כבר שנים מוגבלים ל5%חומר פעיל

בדקת בארומה?

• מצחיק 3

פורסם

לא ואתה?

דובר על מה שניתן לקנות בסופרמרקט

פורסם

שמעתי

לא חושב שזה רלוונטי 

בחנות מקצועית ניתן לקנות גם חומצה 36%
ההערה הייתה לגבי מה ניתן לקנות בסופרמרקט

פורסם

מזכיר לי שהייתי סטודנט שאלו אם מישהו כירה חשמלית ישנה.

כסטודנט תפרן קפצתי על המציאה.

רק שקיבלתי אותה הבנתי שהיא כנראה בת 20 שנה ו20 שנה של שומן דבוקים עליה.

כמעט שזרקתי אותה לפח רק שחבר שעבד במסעדה הציע לי שהוא יביא לי מסיר שומנים מקצועי.

הוא הביא את זה בבקבוק זכוכית, כי את הבקבוק פלסטיק החומר איכל (כך הוא סיפר)

שפכתי מעט מעט על הג'יפה (כמה סמ של שומן שרוף דבוק) והכל ירד לגמרי.

נקי כמו חדש.

משהו מדהים!

לא יודע איזה חומר זה.

אני כבר לא בקשר עם הבחור ומין הסתם הוא כבר לא עובד שם ולא מכיר את החומר.

.

פורסם

יש היום מסירי שומנים מאוד ידידותיים כמו למשל OKO 510 R.F.U. אני משתמש בו אפילו להוריד גריז מהידיים.

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לא לנקות.

קונים טוסטר ענק בגודל של תנור רגיל, שומרים אותו במחסן ומשתמשים בו רק בפסח.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...