Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, cfir71 כתב:

יש מישהו עם פליי קארד?

נראה לי @sperial מחזיק פלייכארד

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
  1. אני לא יודע מה ההגדרה שלך ל״המון״.

ואני גם לא בטוח מה אתה מצפה שהאשראי ייתן לך בתמורה לרכישות.

היה לי פלייקארד. אבל הוא היה של דיינרס וזה היה חרא כי חלק נכבד מהמקומות לא כיבדו אותו.

כל ההטבות רשומות די ברור באתר שלהם. מה השאלה בעצם?

בגדול בניגוד לדעה הרווחת, אני מחזיק יותר מכרטיס אשראי אחד. ההטבות הכי ״שוות״ הן דרך כרטיס אשראי שמשלב חבר מועדון של מקום בו אתה רוכש הרבה.

מכיוון שאת רוב הכרטיסים היום אפשר לקבל ללא דמי חבר, לדעתי לפחות זה הגיוני. לדוגמא אני עושה את רוב הקניות שלי בסופרשל וההטבות הכי טובות הן דרך האשראי מועדון.

הטבות נפוצות בכרטיסי אשראי הן - כרטיס ללא דמי מנוי.

עמלות המרת רכישה במט״ח של 1%

יש כרטיסים שמציעים קש-בק. למרות שלקניות און ליין יש שירותים חיצוניים לזה.

יש כאלו שמציעים כל מיני הטבות של ״צ׳ופרים״ - כלומר אתה זכאי לכמות מוגבלת של הטבות בחודש מהחנות שלהם. בד״כ לא מדובר בהטבות סופר אטרקטיביות.

תשמע. בקיצור. תחשוב מה ההטבות שאתה מחפש ולפי זה תיקח לך כרטיס או כרטיסים מתאימים.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

מה אתה מצפה לקבל?

ברוב הכרטיסים לא תקבל יותר מידי. הנחה במטח, ופינוקים אבל בשביל זה צריך לגהץ 1500 ש"ח בחודש, זה לא המון.

יש כרטיסים שיתנו לך נקודות תעופה, אם אתה טס הרבה, זה יכול לעזור. פלייקארד פרימיום צובר הכי טוב, כרטיסים של אמקס יכולים לתת לך דברים נחמדים.

אם אתה טס בעיקר טורקיש / לופטנזה (ואולי חברות אחרות) יש כרטיסים ישראליים בשיתוף עם אותם מועדונים.

ואחרון זה כרטיס skymax שצובר נקודות לאתר אליס (אם אני זוכר נכון), ושם אתה יכול לקנות בנקודות טיסות של כל החברות. לאמקס יש אתר דומה (תכלס זהה אבל בצבע אחר) לכל הכרטיסים שלהם, לא יודע לגבי יחס הצבירה של כל אחד.

פורסם
לפני 14 דקות, Nakamichi כתב:
  1. היה לי פלייקארד. אבל הוא היה של דיינרס וזה היה חרא כי חלק נכבד מהמקומות לא כיבדו אותו.

זה למשל משהו שאף פעם לא הבנתי, מדוע לא מכובד הדיינרס בכל מקום,

מה הבעיה עם האשראי הזה?

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

משתף פה אתר חביב עליי, יש שם מידע על פלייקארד אבל הכל מעודכן לתקופה של לפני הקורונה ואני חושב שהרבה השתנה במהלך השנים הללו

https://flying-out.com/credit-cards/

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 6.2.2022 בשעה 17:26, cfir71 כתב:

אני מגהץ הרבה. המון.

תמקד ותפרט:

אם יש לך מקומות קבועים שאתה קונה בהם, זה הזמן לבדוק איזה כרטיס נותן לך הטבות\הנחות משמעותיות במקומות האלו (בכפוף להוצאה הכי גדולה שלך בחודש).

איפה אתה קונה בד"כ (הכי הרבה) ?

בנוגע ל"ללא דמי שימוש" - לרוב זאת אחיזת עיניים (לשנה אחת).

אתה יכול להתקשר למוקד (ויזה, ישראכרט, MAX וכד') אחת לשנה וברוב המקרים הם נותנים הטבה של שנה נוספת (ועוד ועוד) בחינם. זה מה שעשיתי שנה שעברה וגם השבוע (שאתה מחזיק כמה כרטיסים אתה פתאום רואה שכל אחד מצ'רג'ר אותך ב 16-20 שח בחודש על "דמי כרטיס", ורק על אחזקת הכרטיסים בארנק אתה שורף על ריק איזה 100 שקל בחודש ואולי יותר).
כן, אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל 100 שקל בחודש זה גם כסף (נו, זה בדיוק הביטוח חובה של ה C4 🤣 אז אם פעם בשנה אני מקדיש שעה לכל הסיפור ואפילו פחות ו"מרוויח" את הביטוח חובה של האוטו, מה רע ? ;-) ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מעולם לא שילמתי דמי ניהול על כרטיס. 

וגם לא התמקחתי על דמי ניהול.

מראש אני בוחר להצטרף למועדני לקוחות שלא לוקחים לי דמי ניהול.

.

פורסם (נערך)

מגהץ המון? זה דבר יחסי. ודרך אגב, אני נמנע מלגהץ. יש גוגלפיי, הרבה יותר נוח.

הגישה שלי - להחזיק כמה כרטיסי אשראי שצריך כדי ליהנות מהמועדונים. זאת אומרת, אם אתה קונה הרבה בשופרסל קח כרטיס שלהם, וגם לייפסטייל בשביל הסופרפארם וגם רמי לוי בשביל רמי לוי. הבעיה היחידה היא שצריך להיות ערני ופעם בשנה לעשות סבב טלפונים כדי לקבל את הפטור מדמי כרטיס. אני ממליץ לך לבדוק את המועדונים של רשתות השיווק המועדפות עליך וכן של מקום עבודה\לימודים (כולל בוגרים) או ארגוני עובדים. לי, למשל, יש כרטיס שנקרא Max Uniq שמלווה בכרטיס נטען בסגנון הצהוב של חבר (רק הטבה פחות גדולה), לאשתי יש כרטיס של ארגון המורים שנותן הנחות נאות במופעים, מוזיאונים, טיולים וכו'. אז אין שום בעיה להחזיק חצי תריסר ואפילו תריסר כרטיסים - שכל אחד מהם נותן הטבות אחרות - כאשר החסרון הוא שצריך לעקוב אחר דמי המנוי החודשיים ואחר ההטבות המוצמדות לכל כרטיס.

@cfir71 שאלת על הפלייקארד - אז אני התפתיתי אליו לפני 3 שנים ועד שפרצה הקורונה קיבלתי שתי טיסות חינם (בעצם אחת בהוזלה משמעותית, השניה היתה לגמרי חינם והייתה חווייה ייחודית). הכרטיס קיים באיזה חצי תריסר גרסאות - ראה באתר אלעל. אני מחזיק את הגרסה המשולבת של דיינרס ומאסטרקארד (פטנט ייחודי שקיים רק ב-3 מקומות בעולם. בגרסה הישראלית התשלומים בארץ הם דיינרס, אבל במרשתת ובחו"ל הוא מאסטרקארד), ומלווה אותו כרטיס נוסף שהוא מאסטרקארד לכל דבר, וחסרונו הוא יחס המרה פחות טוב לנקודות אלעל. בימים אלה של קורונה, שבהם אני לא טס, השתמשתי כמה פעמים בשירות שלהם שנקרא "flystore" ומפשר רכישת מוצרים מסויימים בנקודות אלעל. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...